Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Rozpędzają się kurwy bezwstydne.Wyborcza.pl
www.wysokieobcasy.pl
Granica idzie dalej
Wiadomo że czy to meżczyzna czy kobieta za takie czyny powinna skonczyć najlepiej w dole z wapnem. Ale niestety żyjemy już w takiej rzeczywistości że prawdopodobnie po odbyciu krótkiego wyroku pacjentka jeszcze bedzie celebrowana jako otwarta nowoczesna kobieta. Kiedyś myślałem ze naprawde nic mnie nie zaskoczy ale ostatnia afera z tym cwelo posłem Józefciukiem który dał głos w sejmnie skazanemu pedofilowi w sprawie alimentów to już naprawde przekracza wszystkie granice absurdu.Widzisz różnicę między 17 latkiem ze szkoły średniej gapiacym się na cycki nauczycielki, a 11 letnim dzieckiem manipulowanym przez kurwa dorosła kobietę?
Brutalny atak na użytkownika @AlconnaisseurAż sobie wyszukałem pochodzenie tego stwora przy boku astronauty.
Tata wyjechał do Tajlandiii przywiózł sobie żonę.
Niestety Google nie pomogło w wyjaśnieniu po kim odziedziczyła antypolskość i ogólną głupotę.

), a także nie będzie miała "klubowych" przygód jak nasze witaminki i stworzy mi tradycyjną rodzinę, a zastanowię się nad zmianą
.Jak znajdę to nie dam Ci znać.Znajdź mi Polkę, która będzie dobrze wyglądała, ukończy studia matematyczne, znajdzie dobrą pracę i będzie zarabiała więcej niż 3k euro i to w PL (), a także nie będzie miała "klubowych" przygód jak nasze witaminki i stworzy mi tradycyjną rodzinę, a zastanowię się nad zmianą
.

Ja znalazłem. Jedynie nie zarabia 3k euro ale nie narzekam że w tradycyjnej rodzinie z trójką dzieci to na mnie spoczywa w większości utrzymanie rodziny, domu i samochodów.Znajdź mi Polkę, która będzie dobrze wyglądała, ukończy studia matematyczne, znajdzie dobrą pracę i będzie zarabiała więcej niż 3k euro i to w PL (), a także nie będzie miała "klubowych" przygód jak nasze witaminki i stworzy mi tradycyjną rodzinę, a zastanowię się nad zmianą
.
Studia matematyczne skończyła?Ja znalazłem. Jedynie nie zarabia 3k euro ale nie narzekam że w tradycyjnej rodzinie z trójką dzieci to na mnie spoczywa w większości utrzymanie rodziny, domu i samochodów.
Geologię ale przebranżowiła się na księgowość.Studia matematyczne skończyła?
To lipaGeologię ale przebranżowiła się na księgowość.
a także nie będzie miała "klubowych" przygód jak nasze witaminki

z teraz:Obejrzałem ostatnio film o Palestynie nagrodzony Oscarem, chlop ktory to nagrywal, juz nie zyje, drugi chyba tdz, Izrael to są kurwa podludzie lvl hard, wydarzenia toczą się jeszcze przed atakiem i całym synem który się potem wydarzyl
Axel Springer w następnym wydaniu tej znanej historii wprowadzi do "otwartego" związku owczarka niemieckiego o imieniu Rolf

Axel Springer w następnym wydaniu tej znanej historii wprowadzi do "otwartego" związku owczarka niemieckiego o imieniu Rolf