Podludzie

No nie wierzę... Wyświetlił mi się post na fejsie o tym solarium w pizzerii z KPO, wchodzę w komentarze, a tam:
:juanlaugh:

Attachments

• Screenshot_20250809_101249_Facebook.jpg
    Screenshot_20250809_101249_Facebook.jpg
    70.9 KB · Views: 107
  • Screenshot_20250809_101218_Facebook.jpg
    Screenshot_20250809_101218_Facebook.jpg
    96.4 KB · Views: 117
Parówki z magdy geslerr bądź rebeki blumstein

20 miliardów na SraPO do spłacenia przez 20 milionów obywateli(tyle bodajże pracuje legalnie). Prosta kalkulacja. Jeśli obciążyć tyko tych pracujących, to każdy zrzuca się po 1000pln na te innowacje. Jeśli donald będzie łaskawcą i pozwoli obywatelom spłacić to w dłuższym czasie, to liczmy przez rok miesięcznie 100pln, daje 5 kebsów mniej do zjedzenia przez człowieka który ma wolną niedziele i sobotni wieczór. W zamian mamy zdrowszą bez kebabową dietę, oraz różnej maści innowacyjne inwestycje.

A najskuteczniejsza gospodarcza innowacja w zakresie podatku dochodowego dalej w ciemnej dupie.

Parówki z magdy geslerr bądź rebeki blumstein

20 miliardów na SraPO do spłacenia przez 20 milionów obywateli(tyle bodajże pracuje legalnie). Prosta kalkulacja. Jeśli obciążyć tyko tych pracujących, to każdy zrzuca się po 1000pln na te innowacje. Jeśli donald będzie łaskawcą i pozwoli obywatelom spłacić to w dłuższym czasie, to liczmy przez rok miesięcznie 100pln, daje 5 kebsów mniej do zjedzenia przez człowieka który ma wolną niedziele i sobotni wieczór. W zamian mamy zdrowszą bez kebabową dietę, oraz różnej maści innowacyjne inwestycje.

A najskuteczniejsza gospodarcza innowacja w zakresie podatku dochodowego dalej w ciemnej dupie.
starej rzydowskiej kurwie zawsze mało

• Haha
Reactions: AKK
A pamiętam, że kiedyś dało się z nim pogadać. Jeszcze jak mu Masu wykurwił na zlocie w Krakowie to głosy były podzielone na temat słuszności. Dziś raczej bez wątpienia by było i pewnie kolejka by się ustawiła żeby mu wyjebać. Co te narkotyki robią z ludźmi.

ma korzenie ukraińskie i dlatego tak tych ukraińców broni

Wtedy byłby gnój. Jak zrobi to kobieta to przecież nic takiego się nie stało.

#piekłokobiet
Dopiero teraz sobie uświadomiłem że przez całą szkołę średnia byłem wykorzystywany przez nauczycielskie od angielskiego. Kiedyś człowiek siadał w pierwszej ławce bo nauczycielka miała fajne cycki. Ale już teraz wiem że po prostu byliśmy nieświadomie wykorzystywani. Czy któryś z uzytkowników wie gdzie mogę zgłosic się o jakieś odszkodowanie z tego powodu?

Dopiero teraz sobie uświadomiłem że przez całą szkołę średnia byłem wykorzystywany przez nauczycielskie od angielskiego. Kiedyś człowiek siadał w pierwszej ławce bo nauczycielka miała fajne cycki. Ale już teraz wiem że po prostu byliśmy nieświadomie wykorzystywani. Czy któryś z uzytkowników wie gdzie mogę zgłosic się o jakieś odszkodowanie z tego powodu?
:gdzie:

Widzisz różnicę między 17 latkiem ze szkoły średniej gapiacym się na cycki nauczycielki, a 11 letnim dzieckiem manipulowanym przez kurwa dorosła kobietę?

Back