Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten chujek nigdy nie wzbudzał u mnie sympatii. Mam jakiś szósty zmysł i nienawidzę lewaków
Ten chujek nigdy nie wzbudzał u mnie sympatii. Mam jakiś szósty zmysł i nienawidzę lewaków

Masu to jednak wiedzial komu przypierdolic.Przeglądam sobie internety i oczywiście musiałem trafić na tego zjeba...
Dobrze że został stąd wyjebany.
Wrzuta żartobliwe odnosiła się do tego jaką formę transportu preferują grupy kobiet i mężczyzn.
View attachment 127382
Piękne przejście z kurewstwa przez bycie MADKĄ po promowanie lekkiej pedofilii.Do podludzi się nadaje : Lili masti kurwa obciagara została matką i nawołuje do promowania wizerunku swoich dzieci w sieci. Kurwisko nie może już zarabiać na swoich wysrywach to będzie naruszać prywatność swojego bachora. Śmietnikowcy jebani razem z tym ojcem tego dziecka, lamusem, pantoflem
Do piachu.Piękne przejście z kurewstwa przez bycie MADKĄ po promowanie lekkiej pedofilii.
pedofile to zacierają rączki do masowego darmowego i przede wszystkim legalnego contentuPiękne przejście z kurewstwa przez bycie MADKĄ po promowanie lekkiej pedofilii.

Ręce Opadają
Ręce Opadają

Amerykanie mają odkręcić kurek z pomocą. Zełeński: potrzymajcie mi piwo:
![]()
W Ukrainie zawrzało. Zełenski tłumaczy się z podpisu
W opublikowanym w środku nocy przemówieniu prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski tłumaczył się z podpisania ustawy ograniczającej niezależność organów antykorupcyjnych. To z powodu tej ustawy w Ukrainie wybuchły...wiadomosci.wp.pl
Co za bezczelny skurwysyn
na ichniejszym olxie były agregaty z logo Orlenu, prościutko z samej pomocyKorupcja ze głowa mała tam jest
a jakiś turystyczny blogger w Gambii pokazywał sklep prowadzony przez Ukraińca z kaszą i inną spożywką z polskiej pomocy
W Afryce!