Benzi
BAMMA Light Heavyweight
Miał kurwa chłop jaja, trzeba mu przyznaćOchroniarz próbował w pojedynkę.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miał kurwa chłop jaja, trzeba mu przyznaćOchroniarz próbował w pojedynkę.

Ja tam wolę żeby podludzie chodzili co najwyżej z siekiera, niż z gnatem. A na gnata zawsze możesz się ubiegać o pozwolenie.Dostęp do broni załatwiłby sprawę oraz lepsze prawo dotyczące samoobrony.
Gdybyś był mięskiem a nie warzywkiem to pewnie odbierałbyś to inaczej.Ja tam wolę żeby podludzie chodzili co najwyżej z siekiera, niż z gnatem. A na gnata zawsze możesz się ubiegać o pozwolenie.
Sam chodzę z gazem i wariat z siekiera by nie podszedł. A wariat z gnatem by mnie odjebał zanim sam bym podszedł z gazem, albo wyciągnął swoją broń, bo on już by miał ją w ręce.
Ni chuja nie czułbym się bezpieczniej, jakby też dresy po bramach chodzili z klamkami.

Dlatego w USA jest tak bezpiecznieGdybyś był mięskiem a nie warzywkiem to pewnie odbierałbyś to inaczej.
Społeczeństwo, w którym jest broń szybko przyzwyczaja się, że zwykłe przegięcie pały może skutkować odstrzeleniem łba i bardziej się pilnuje z głupkowatymi zachowaniami,
oprócz czarnuchów oczywiście.
A kto powiedział, że broń miałaby być legalna dla ciapaków, czarnuchów czy ukrówDlatego w USA jest tak bezpiecznie
W Polsce byś miał ciapakow, dresów i Ukraińców latających z klamkami, to na pewno w chuj by było bezpiecznie. A na zachodzie Europy to już w ogóle, gdzie jest w chuj ciapactwa i czarnuchów.
Nie rozumiem takiego pojmawania. Bo myślisz że Ty byś się obronił, mając gnata. Bo napastnik to by na pewno nie miał. Tylko że takie pojebany mają wyjebane, żyją z dnia na dzień. W USA masz broń i nikt mi nie wmówi że tam jest bezpieczniej niż w Polsce czy Holandii przez dostęp do broni.

W USA jest rozpierdol pod tym względem ale głównie w stanach rządzonych przed demokratów i z dużą zawartością kolorowej patologii. Taki PRZYPADEK.Dlatego w USA jest tak bezpiecznie
W Polsce byś miał ciapakow, dresów i Ukraińców latających z klamkami, to na pewno w chuj by było bezpiecznie. A na zachodzie Europy to już w ogóle, gdzie jest w chuj ciapactwa i czarnuchów.
Nie rozumiem takiego pojmawania. Bo myślisz że Ty byś się obronił, mając gnata. Bo napastnik to by na pewno nie miał. Tylko że takie pojebany mają wyjebane, żyją z dnia na dzień. W USA masz broń i nikt mi nie wmówi że tam jest bezpieczniej niż w Polsce czy Holandii przez dostęp do broni.

No to przez jest. Możesz dostać pozwolenie i zarejestrować swoją spluwę. Co Ci szkodzi na przeszkodzie? Trochę biurokracji? Bez niej, będziesz właśnie miał ciapakow, ukrow i debili z spluwami.A kto powiedział, że broń miałaby być legalna dla ciapaków, czarnuchów czy ukrów
Tylko dla białych Polaków.
Ale w Polsce to by się na pewno udało bez rozpierdolu. Bez małolatów i podludzi z spluwami.W USA jest rozpierdol pod tym względem ale głównie w stanach rządzonych przed demokratów i z dużą zawartością kolorowej patologii. Taki PRZYPADEK.![]()
Mówimy o legalnej broni. Nielegalna jest już teraz a gazowa to w ogóle. Kto ma mieć to ma. Chodzi o to żeby normalny obywatel mógł mieć broń choćby tylko w domu i wolno mu było napierdalać do intruza jak do kaczki. Natomiast ostatnie wydarzenia pokazują że przydało by się też prawo do noszenia broni. Taki ochroniarz bez giwery to nieporozumienie.Ale w Polsce to by się na pewno udało bez rozpierdolu. Bez małolatów i podludzi z spluwami.
Przed doświadczonym nożownikiem nie obronisz się wcale, a już na pewno nie chwytami ze sportów walki.Z dwa miesiące temu idę chodnikiem do znajomych a tu na przystanku leży chłop bez życia, chlejus jakis, puls jeszcze miał, a obok niego przy budce z kebsem z 6 małolatów, się patrzą i walą beke, ludzie też przechodzą bez zainteresowania. Typa ułożyłem w bocznej bezpiecznej i oddałem temat dwóm kobitom które czekały przy chłopie do karetki.
Ale na widok jakiegoś kurwa pomyleńca z siekierą to bym bronił tylko bliskich, a tak się poważnie zastanowił co robić albo dał loote. Nawet 100kg i znajomość SW dawała by małe szansę na wyjście z tego bez żadnego uszczerbku na zdrowiu. A szczerze typa trzeba było by ciężko rozjebać żeby zniwelować zagrożenie. Jakieś szybkie Ramboo rzeczy to na filmach albo trzeba mieć w pizdę szczęścia, to lepiej już przed nożem się obronisz. Więc tym bardziej jakiś studenciak albo stary wykładowca nie miał by szans, nie ma co się spodziewać bohaterstwa w obliczu nieuchronnej klęski.
Może na etapie wrzucania tego newsa nie miał jeszcze tej informacji."turysta" który uciekł przed wyrokiem w Polsce
a jeden wyrok już odsiedział... tego ten gwiazda nie doda

Co Ty pierdolisz, Mengele klepie przecież kody dla banków.Masakra mengele się w grobie przewraca.