Podludzie

Screenshot_2025-04-01-20-45-43-090_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-04-01-20-45-30-180_com.android.chrome.jpg

Ale powiem Ci, ja myślałem, że te wszystkie ekologiczne organizacje to jednak ruscy sponsorują, a tu a kuku :beczka:
Teoretycznie to wcale nie jesteś daleki od prawdy - proponuję przesłuchać w wolnej chwili jakieś wykłady Jurija Biezmienova - kiedy można było śmiało stwierdzić, że USA wygrywa/wygrało wyścig zbrojeń, on jako były członek KGB przestrzegał, że Ruskie biorą udział w maratonie i w planach mają wygrać tą rozgrywkę na dłuższym dystansie. Fascynujące, że niemal wszystko co ten człowiek powiedział się ziściło.

Jakie to są skurwysyny. Serce pęka.

Kurwa śmierdząca która podpisuje się pod takimi pismami powinna zostać wyjebana z palestry i pójść na długie lata pierdzieć w pasiak za podżeganie do morderstwa.

Nie mówiąc o śmietnikach z tych żydowskich fundacji i pilnych uczniach doktora mengele ze szpitala w Oleśnicy.

Żyjemy w czasach schyłku cywilizacji, niestety. Kiedy byłem młodszy, łudziłem się, że coś się da jeszcze zrobić.

To wszystko jebnie. Jedyna nadzieja w naszych pra-pra… wnukach, że jak już ogarną bieżącą wodę i udomowienie popromiennych owcoszczurów, to będą wiedzieli za co od razu sadzić kopy na ryj różnym postępowcom.

ona ich znajduje na jakimś śmietniku męskiej godności...
Ale dla takich nowoczesnych beciaków to jest GOLD DIGGER. Ćwierćmężczyźni wychowani na onlyfansach z zerowym poziomem testosteronu w życiu by sami do takiej babki nie podeszli xD

Dla nich to sukces w chuj zaliczyć takie szmacisko, bo przecież w życiu są pizdami i zwyczajowo widzą cycki jak zapłacą 5 dolków jakiejś cipie z OF.

Tak się kończy bezstresowe wychowanie i wpajanie lewicowych bredni chłopcom od najmłodszych lat.

Back