Slavic Warriot
ONE FC Flyweight
będę się powtarzał ale...do obozu/gazu/rozstrzelać/napierdalać dla sportu/wieszać publicznie, wybrać jedno a najlepiej wszystko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
będę się powtarzał ale...Taka rodzinka w 100 lat ogarnie 6 pokoleń

Z tego samego ojca? Gra idzie o kartę dużej rodziny.
Trzeba było brać ze sobą pająka i ukradkiem położyć jej na ramię, miałbyś już spokojne święta do końca życiaZmartwię Cię. Takich zjebów jest lekko 50% społeczeństwa.
Dziś zostałem zaatakowany przez starą ciotkę: zielony ład ok, Trzaskowski super Star, ty rasisto, slava Ukrainii itd itp. Najlepsze że to stara rura która siedzi w resortowym bloku prze całe życie z emerytury babci. Nie zna w ogóle życia. Nawet dziecko wychowała jej babcia.

jeśli prawdziwe (jednak mam wątpliwości czy można byc aż takim), to ta baba jest potworem![]()
nie wiem czy prawdziwe
To, że jest potworem to już wiemy, pytanie czy aż tak się z tym ujawnia.jeśli prawdziwe (jednak mam wątpliwości czy można byc aż takim), to ta baba jest potworem
. To stwierdzili, ze to ja wywarłem na nią taki wpływ. Ona ze swoim chłopem są fest zaślepieni, a bo Pis a bo 5 mentzena a bo Braun gasił świeczki.
później zaś zajechałem na swoją wioche to matce do beki cały czas mówiłem ,,a Polacy też" to się śmiała, bo wie o co chodzi.Powinna być nowa możliwość w kodeksie karnym: zesłanie na Ukrainę bądź do getta ciapaków pod Berlinem lub do innego Malmo. Pozostawił bym możliwość wyboru miejsca docelowego.Dziś właśnie, podczas świąt była dyskusja o polityce. Oczywiście siostra mojej kobity to tępa, jak się określa feministka. Braun furiat, telekomunikacja to przejęzyczenie, Nawrocki gangus a Mentzen to debil. Jak była gadka o imigrantach to został użyty argument ostateczny, ,,Polacy też". Wjechały kontry dużego kalibru, w przypływie wkurwienia powiedziałem, że jestem mentalnym naziolem i że rozpierdalałbym wrogów ojczyzny działkiem przeciwlotniczym. No to wjechał foch i do końca spotkania się nawet na mnie nie spojrzała. Moja kobita jest również świadoma sytuacji. Kontrowała ich równie dobrze ale. To stwierdzili, ze to ja wywarłem na nią taki wpływ. Ona ze swoim chłopem są fest zaślepieni, a bo Pis a bo 5 mentzena a bo Braun gasił świeczki.
A no i kobita była się zobaczyć z koleżankami w piątek. To oczywiście jedna głupia cipa stwierdziła, że głosuję na trzaska, BO JEST PRZYSTOJNY. Moja kobita to oczywiście wypunktowała, to ta jedna wielce się oburzyła. Jebani podludziepóźniej zaś zajechałem na swoją wioche to matce do beki cały czas mówiłem ,,a Polacy też" to się śmiała, bo wie o co chodzi.
Dziś właśnie, podczas świąt była dyskusja o polityce. Oczywiście siostra mojej kobity to tępa, jak się określa feministka. Braun furiat, telekomunikacja to przejęzyczenie, Nawrocki gangus a Mentzen to debil. Jak była gadka o imigrantach to został użyty argument ostateczny, ,,Polacy też". Wjechały kontry dużego kalibru, w przypływie wkurwienia powiedziałem, że jestem mentalnym naziolem i że rozpierdalałbym wrogów ojczyzny działkiem przeciwlotniczym. No to wjechał foch i do końca spotkania się nawet na mnie nie spojrzała. Moja kobita jest również świadoma sytuacji. Kontrowała ich równie dobrze ale. To stwierdzili, ze to ja wywarłem na nią taki wpływ. Ona ze swoim chłopem są fest zaślepieni, a bo Pis a bo 5 mentzena a bo Braun gasił świeczki.
A no i kobita była się zobaczyć z koleżankami w piątek. To oczywiście jedna głupia cipa stwierdziła, że głosuję na trzaska, BO JEST PRZYSTOJNY. Moja kobita to oczywiście wypunktowała, to ta jedna wielce się oburzyła. Jebani podludziepóźniej zaś zajechałem na swoją wioche to matce do beki cały czas mówiłem ,,a Polacy też" to się śmiała, bo wie o co chodzi.
Trzeba było brać ze sobą pająka i ukradkiem położyć jej na ramię, miałbyś już spokojne

Ktoś musiał Cię ostro wkurwić przy świątecznym stole co?Jeszcze takie małe podsumowanie mi się ciśnie na usta. Z obserwacji to zazwyczaj osoby z dziur zabitych dechami które "awansowały" na miastowych. Czują się takie wybrane, światłe i światowe (oczywiście te postawy są podsycane przez sztaby - w tym wypadku rafałka). Dalej z moich obserwacji: nie znają życia - mieszkają ze starymi, są na utrzymaniu lub egzystują jako trybik w lewicującym, poprawnym politycznie korpo. Często nie mają dzieci. Nawet kurła nie mają prawa jazdy, samochodu, domu który trzeba ogrzewać we własnym zakresie ale śmią w ogóle dyskutować na temat zielonego ładu. Chyba chodzi o to że jak sami gówno mają to innym też trzeba zabrać. W końcu komunizm zobowiązuje.
Wychodzi że najczęściej to niedojdy żyjące w bańce skutecznie podsycane przez specjalistów od karmienia lemingów. Takie luźne obserwacje przy świątecznym stole.
Ja już się nawet nie wkurwiam bo z obecnych przy stole czterdziestolatków byliśmy jedynym małżeństwem że o dzieciach i życiu na własny rachunek nawet nie wspomnę. Dałbym niektórym lewakom miesięczny koszt zielonego ładu statystycznej rodziny do opłacenia to by im rurki zmiękły od razu. Łatwo robić ideolo na plecach innych i zgrywać jaśnie oświeconych.Ktoś musiał Cię ostro wkurwić przy świątecznym stole co?
Ale masz sporo racji, czasami coś komuś pyknie w życiu i nagle zaczyna patrzeć na innych z góry