Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Oj ale Ty masz fantazje wariaciku.Jebać stare baby i młodych policjantów!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj ale Ty masz fantazje wariaciku.Jebać stare baby i młodych policjantów!

(a babka jak była matematyczką, to i na potwory)
Z matematyczkami to jest na prawdę fenomen bo najczęściej tam się trafiały wybitne kurwy pod względem gnębienia uczniów - sam spotkałem taką co to wychwalała pod niebiosa tych "złotych" uczniów bo szybko wchodziło za to tych co trzeba było nieco więcej uwagi to dojeżdżała jak tylko mogła.Sprawa czarnoprochowców wyjaśniona. Znaczy nie jest wiadomo, czy do obrony miru domowego się nadają, ale do zakłócenia jak najbardziej. I że są skuteczne na ludzi (a babka jak była matematyczką, to i na potwory)
![]()
Nauczycielka zastrzelona przez byłego ucznia. Ustalenia RMF FM ws. dramatu w Wielkopolsce
To było zabójstwo, a następnie napastnik zastrzelił siebie - jak dowiedział się reporter RMF FM Krzysztof Zasada - takie są wstępne ustalenia śledczych w sprawie tragedii w Obrzycku w Wielkopolsce. W jednym z mieszkań znaleziono ciało 46-latki, a przed jej domem ciało 34-letniego mężczyzny...www.rmf24.pl
Czytam wysrywy tych ludzi i zażenowany parskam z ich poczucia wyższościPodziwiam za nerwy. Ja bym się tylko jeszcze bardziej radykalizował i przy jakiejś okazji bym takiego kogoś rozjebał.
Tylko kilkanaście godzin i z 5 postów temu

Bardzo intrygujące jest w tej sytuacji, że wygląda jakby nikt dokoła nie zauważył tego zdarzenia
Ta patologia trwa od samego początku, o tych sytuacjach było mówione od początku pseudowojny, u nich załatwiasz dokkumenyt ak łatwo jak u nas zioło. Władze o tym wiedzą na pewno od dawno. Tylko to nie są polskie władze, tylko polskojęzyczne. Nie ma suwerennej i prawodrządnej Polski, nie ma żadnej niepodległości, jestem landem i to najbardziej dojeżdżanym przez żydowski establishmentCiekawe ile jest takich sytuacji? Przydałoby się ustalić tożsamość i zgłosić
https://x.com/stapelandrew/status/1905246852108202351
Sama prawda co napisałeś. Dudasz przecież sam gadał: "Tu jest pooolin".Ta patologia trwa od samego początku, o tych sytuacjach było mówione od początku pseudowojny, u nich załatwiasz dokkumenyt ak łatwo jak u nas zioło. Władze o tym wiedzą na pewno od dawno. Tylko to nie są polskie władze, tylko polskojęzyczne. Nie ma suwerennej i prawodrządnej Polski, nie ma żadnej niepodległości, jestem landem i to najbardziej dojeżdżanym przez żydowski establishment

Ale powiem Ci, ja myślałem, że te wszystkie ekologiczne organizacje to jednak ruscy sponsorują, a tu a kukuNo przestała się ziemia palić. Zaczęło się palić lewackim cwelom pod dupami.
![]()

Zero zdziwienia ;)Ale powiem Ci, ja myślałem, że te wszystkie ekologiczne organizacje to jednak ruscy sponsorują, a tu a kuku![]()
Ale ja naprawdę tak myślałem

gdzie wstawić