Podludzie

Sprawa czarnoprochowców wyjaśniona. Znaczy nie jest wiadomo, czy do obrony miru domowego się nadają, ale do zakłócenia jak najbardziej. I że są skuteczne na ludzi (a babka jak była matematyczką, to i na potwory)

(a babka jak była matematyczką, to i na potwory)
Christian Bale GIFs | Tenor

Sprawa czarnoprochowców wyjaśniona. Znaczy nie jest wiadomo, czy do obrony miru domowego się nadają, ale do zakłócenia jak najbardziej. I że są skuteczne na ludzi (a babka jak była matematyczką, to i na potwory)

Z matematyczkami to jest na prawdę fenomen bo najczęściej tam się trafiały wybitne kurwy pod względem gnębienia uczniów - sam spotkałem taką co to wychwalała pod niebiosa tych "złotych" uczniów bo szybko wchodziło za to tych co trzeba było nieco więcej uwagi to dojeżdżała jak tylko mogła.

• Like
Reactions: jut

Płatki śniegu, podążające za modą, którym wszystko się z góry należy. Jeśli ktoś ma odrobinę mózgu pomiędzy uszami to wie, że w końcu doprowadzi to do upadku społeczeństwa. Bo jak to ma funkcjonować jeśli każdy dostanie coś za darmo, nie dając od siebie nic? Sztuczne parytety że względu na płeć, wyznanie czy orientację seksualną nie prowadzą do niczego dobrego. Cwaniacy to wykorzystują, a pelikany którym nie chce się pracować to łykają.

Ciekawe ile jest takich sytuacji? Przydałoby się ustalić tożsamość i zgłosić

https://x.com/stapelandrew/status/1905246852108202351
Ta patologia trwa od samego początku, o tych sytuacjach było mówione od początku pseudowojny, u nich załatwiasz dokkumenyt ak łatwo jak u nas zioło. Władze o tym wiedzą na pewno od dawno. Tylko to nie są polskie władze, tylko polskojęzyczne. Nie ma suwerennej i prawodrządnej Polski, nie ma żadnej niepodległości, jestem landem i to najbardziej dojeżdżanym przez żydowski establishment

Ta patologia trwa od samego początku, o tych sytuacjach było mówione od początku pseudowojny, u nich załatwiasz dokkumenyt ak łatwo jak u nas zioło. Władze o tym wiedzą na pewno od dawno. Tylko to nie są polskie władze, tylko polskojęzyczne. Nie ma suwerennej i prawodrządnej Polski, nie ma żadnej niepodległości, jestem landem i to najbardziej dojeżdżanym przez żydowski establishment
Sama prawda co napisałeś. Dudasz przecież sam gadał: "Tu jest pooolin".

Back