Podludzie

Zdjęcie

Najwyżej cię zarazi kiłą albo hivem.
Traumę i kilka szwów też będziesz miała ale!!!!!! w zamian będziesz mogła sobie zrobić aborcję!

Brawo!!! Kobiety biją brawo i są w pełni szczęścia!

:deniroclap:
W oczach feministek kobieta to nie człowiek a rzecz, murzyn może ją wziąć jak rzecz i sobie zgwałcić, dziecko to też rzecz a raczej płód, płód można wziąć i usunąć.
I nic się jakby nie stało.

• Like
Reactions: P69
W oczach feministek kobieta to nie człowiek a rzecz, murzyn może ją wziąć jak rzecz i sobie zgwałcić, dziecko to też rzecz a raczej płód, płód można wziąć i usunąć.
I nic się jakby nie stało.
Uśmiech bambuska jest bezcenny :triggered:

View attachment 122161
Nazwałbym tego skrina: "Uciekająca kurwa młoda" parafrazując pewien tytuł filmu, dostosowując na realia p0lczyskowe
Kobieca transakcyjność xD
Mam ideał, pewny do grobowej deski- ehhhh.
Nowy randomowy mężczyzna chce mi wsadzić przez ciepłe słówka i spojrzenia- hihihih.

Przez takie gówno większość mężczyzn to CEO :beczka: #piekłokobiet

Kobieca transakcyjność xD
Mam ideał, pewny do grobowej deski- ehhhh.
Nowy randomowy mężczyzna chce mi wsadzić przez ciepłe słówka i spojrzenia- hihihih.

Przez takie gówno większość mężczyzn to CEO :beczka: #piekłokobiet
Dlatego jak mówię przy kolegach, że od czasu do czasu trzeba pokazać babie miejsce w szeregu to się dziwnie na mnie patrzą. No kurwa.....potem zdziwieni, że on taki ciepły, dobry informatyk a ona się puszcza z jakimś chamem z tatuażami

Dlatego jak mówię przy kolegach, że od czasu do czasu trzeba pokazać babie miejsce w szeregu to się dziwnie na mnie patrzą. No kurwa.....potem zdziwieni, że on taki ciepły, dobry informatyk a ona się puszcza z jakimś chamem z tatuażami
No cóż :fjedzia:

Trafi się zgniłe jajo zawsze, teraz tego coraz więcej, a ludzie mają braki w inteligencji emocjonalnej i się to tak kończy.
Ojczym kiedyś mi mówił "Piękne to głupie niestałe kobiety, z takimi tylko się bawisz, brzydkie są mądre i wierne, z takimi się żenisz"
Może nie dosłownie wiadomo trzeba się stosować i sobie jakiegoś dzwonnika z Notre Dame znaleźć, ale szukać raczej mocniej po charakterze niż po urodzie.
Znam wielu kozaków co zdobyli fajną piękną dupkę, ale bez dobrego sosu takiej nie utrzymasz, a nawet z sosem i tak może zapierdolić ci rogi.
A taka kózka z wsi, czy wierząca, mocna średnia półka idzie za tobą w dym. Znam mnóstwo związków takich które cierpiały a trwały przy sobie. Jak umiesz ogarniać to trwasz nie cierpiąc, wtedy jest bajka.

Back