Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chce to na gifa
Jej o to chodzi by na stare lata choć trochę zaznać przyjemnościA inżynier nawet takiej starej kurwie nie odpuści![]()
nie dziwota, sama jest amatorką takich rozrywekJej o to chodzi by na stare lata choć trochę zaznać przyjemności
Świdnik stan umysłu tfu. Coś jest z nimi nie tak kurwa !
Wolę nie wiedziec...Ciekawe co by było gdyby to, np. Korwin tak powiedział![]()
W życiu by tak Korwin nie powiedział kobietom!Wolę nie wiedziec...
A mógłby?

W oczach feministek kobieta to nie człowiek a rzecz, murzyn może ją wziąć jak rzecz i sobie zgwałcić, dziecko to też rzecz a raczej płód, płód można wziąć i usunąć.Najwyżej cię zarazi kiłą albo hivem.
Traumę i kilka szwów też będziesz miała ale!!!!!! w zamian będziesz mogła sobie zrobić aborcję!
Brawo!!! Kobiety biją brawo i są w pełni szczęścia!
![]()
Uśmiech bambuska jest bezcennyW oczach feministek kobieta to nie człowiek a rzecz, murzyn może ją wziąć jak rzecz i sobie zgwałcić, dziecko to też rzecz a raczej płód, płód można wziąć i usunąć.
I nic się jakby nie stało.

Coś dla Halibuta.
a co to za łeb? po chuj go w ogóle wspominaćCoś dla Halibuta.
tzw. króliczek z familokaCoś dla Halibuta.
Kobieca transakcyjność xDView attachment 122161
Nazwałbym tego skrina: "Uciekająca kurwa młoda" parafrazując pewien tytuł filmu, dostosowując na realia p0lczyskowe
#piekłokobietDlatego musisz wiedzieć.Kobieca transakcyjność xD
Mam ideał, pewny do grobowej deski- ehhhh.
Nowy randomowy mężczyzna chce mi wsadzić przez ciepłe słówka i spojrzenia- hihihih.
Przez takie gówno większość mężczyzn to CEO#piekłokobiet

Dlatego jak mówię przy kolegach, że od czasu do czasu trzeba pokazać babie miejsce w szeregu to się dziwnie na mnie patrzą. No kurwa.....potem zdziwieni, że on taki ciepły, dobry informatyk a ona się puszcza z jakimś chamem z tatuażamiKobieca transakcyjność xD
Mam ideał, pewny do grobowej deski- ehhhh.
Nowy randomowy mężczyzna chce mi wsadzić przez ciepłe słówka i spojrzenia- hihihih.
Przez takie gówno większość mężczyzn to CEO#piekłokobiet
No cóżDlatego jak mówię przy kolegach, że od czasu do czasu trzeba pokazać babie miejsce w szeregu to się dziwnie na mnie patrzą. No kurwa.....potem zdziwieni, że on taki ciepły, dobry informatyk a ona się puszcza z jakimś chamem z tatuażami
Nasz Master. Usuń to!a co to za łeb? po chuj go w ogóle wspominać