Podludzie

Nie nagrywałem, pewnie się pruł do pikników tak jak tradycja nakazuje ;)
to mnie ta tradycja ominęła ;)
A skąd jesteś ?
Bo ja odnoszę się zawsze do tego co ja widziałem, poznałem też ludzi z innych ekip i myślę, że normalny chłop nie będzie terroryzował piknika bo nosi barwy, wiadomo, że jak wejdzie na zły sektor czy będzie łaził po wrogim mieście to się musi liczyć z konsekwencjami.
Myśle, że o wiele lepiej by było gdyby ktoś taki trafił na normalnego chuligana który mu powie, że ma to zdjąć bo chyba zapomniał gdzie jest i tu moze mu się coś stać przez to niż jakiegoś najebanego głupka który mu te barwy będzie chciał skroić i jeszcze najebac.
Ty się tak podsmiechujesz że mnie czy na serio tak postrzegasz wszystkich?

to mnie ta tradycja ominęła ;)
A skąd jesteś ?
Bo ja odnoszę się zawsze do tego co ja widziałem, poznałem też ludzi z innych ekip i myślę, że normalny chłop nie będzie terroryzował piknika bo nosi barwy, wiadomo, że jak wejdzie na zły sektor czy będzie łaził po wrogim mieście to się musi liczyć z konsekwencjami.
Myśle, że o wiele lepiej by było gdyby ktoś taki trafił na normalnego chuligana który mu powie, że ma to zdjąć bo chyba zapomniał gdzie jest i tu moze mu się coś stać przez to niż jakiegoś najebanego głupka który mu te barwy będzie chciał skroić i jeszcze najebac.
Ty się tak podsmiechujesz że mnie czy na serio tak postrzegasz wszystkich?
Jestem z wioski :lesnarhappy:

Pół żartem pół serio bo znam te środowisko i wiem jak to wygląda dlatego nie wierzę w bajki dotyczące tych klimatów, bo prędzej czy później zawsze kończy się tak samo, niby nikt nie chwali małolatów z tych porządnych za sciganie innych małolatów za barwy, ale później piątki zbijają i klepią po plecach za udaną "akcje".

Pół żartem pół serio bo znam te środowisko i wiem jak to wygląda dlatego nie wierzę w bajki dotyczące tych klimatów, bo prędzej czy później zawsze kończy się tak samo, niby nikt nie chwali małolatów z tych porządnych za sciganie innych małolatów za barwy, ale później piątki zbijają i klepią po plecach za udaną "akcje".
To, że z wioski to nie znaczy, że nie można siedzieć w klimacie ;) chodziło mi bardziej o rejon Polski bo rozumiem, że można mieć zupełnie inny odbiór tych spraw w zależności od tego gdzie się żyje.
Jak ktoś działa, jest w klimacie to nie ma znaczenia czy to małolat czy nie.
Tu się rozchodziło o pikników bo kto normalny pochwali swoich młodych za to że narobili przypału z piknikami?
Jak pójdzie zwykły gościu w barwach i ktoś powiązany ze środowiskiem wyjebie mu liścia i weźmie szalik czy czapkę a tamten się rozjebie to dziesiona od razu i nie dosyć, że pewnie areszt a w najgorszym pucha to jeszcze chyba nie ma się czym chwalić bo to żaden przeciwnik.

Tak cos czułem, że trochę mnie podpuszczasz :nono:

Elektryki jednak chujowe

Tak się kosi niebotyczny hajs dzięki łapaniu tzw zasięgów, mówiąc to, co ludzie chcą usłyszeć.

oz.png

Tak się kosi niebotyczny hajs dzięki łapaniu tzw zasięgów, mówiąc to, co ludzie chcą usłyszeć.

View attachment 119278
Chuj mnie w sumie obchodzi co ten dzban ma do powiedzenia. Za każdym razem kiedy otwiera usta, jakaś organizacja terrorystyczna powinna zabijać jedno dziecko, może ten gamoń wtedy zacząłby się zastanawiać nad tym co mówi, chociaż nie wierzę.

Mlecznego Zygmunta jednak lubię i szanuję. Niezły wirażka był za młodu ponoć.

Zgadniesz kto to?

Który tak swoją krótko trzyma?
Daj jej chociaż na waciki bo już w onetach piszą
:nono:

Chuja tam wiesz

Back