jut
Sum
Nie no bez przesady. Nieco częściej zmieniają sukienki

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no bez przesady. Nieco częściej zmieniają sukienki

już myślałem, że 2024 będzie pierwszym rokiem, w którym nikt tego nie wrzucił
Ale nie przepadają za białymi, Azjaci są rachole jak skurwysynNic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.
No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.
![]()
zdrowy rozsądek chcieć mieć dzieci, które są podobne do ciebieAle nie przepadają za białymi, Azjaci są rachole jak skurwysyn
i słusznie
Słyszałem co innegoAle nie przepadają za białymi, Azjaci są rachole jak skurwysyn
i słusznie

NIe, to się kurwa nie dzieje tej
dorodna kaszanka z najdżerii prosto z dostawą dla juleczki
jest zła a ślizganie po murzynie to piekłoNie jest zła, szarpną by spokojnie
Chciałbym zajrzeć w jej głowę i poznać jej otoczenie że odjebała taki numer xDDD
Nie jest zła, szarpną by spokojnie. Zamiast się ułożyć normalnie od wersji optimum i znaleźć rodaka męża po skrajną być emancypanką z OF i bawić się życiem. To zadowoliła się smagłym który każdą legendę wpierdoli za podniesienie stopy życia i ucieczkę z afryki xD Może na krótką metę będzie fajno, doznania 30cm knagi, minety codzienne i komplementy. Ale kiedyś się to pokończy i będzie płacz. A może to miłość i im się uda xD Świat długi i szeroki nie zadziwi mnie niczym.
. Zresztą w komentarzach piszą, że to jakaś OnlyFansiara - Agnieszka Bobek.
.
.nie zeżre a zmobilizujeNie oglądaj takich rzeczy.
Życie sobie zatruwasz, głowę sobie zatruwasz.
Zeżre Cię to i po co?
bait nie bait, ale kiedyś Twoja POLSKA córka z lubością będzie oglądać takie filmikiNa moje oko to raczej bait. Zresztą w komentarzach piszą, że to jakaś OnlyFansiara - Agnieszka Bobek.
View attachment 116748
Swoją drogą nie spodziewałem się, że brutalny blackpill dotarł z Wykopu też tutaj.
Na moje oko to raczej bait. Zresztą w komentarzach piszą, że to jakaś OnlyFansiara - Agnieszka Bobek.
bait nie bait, ale kiedyś Twoja POLSKA córka z lubością będzie oglądać takie filmiki
?obyChyba nie mówisz, ze swojego doświadczenia?
A tak serio - to ja przebieram nóżkami na delegalizację TikToków i innych apek, które robią sieczkę z mózgu dzieciakom. Wajcha polityczna od dłuższego czasu się przestawia na prawo, więc jeszcze kilka lat i obyśmy nie musieli się takimi rzeczami więcej martwić.
A tak serio - to ja przebieram nóżkami na delegalizację TikToków i innych apek, które robią sieczkę z mózgu dzieciakom. Wajcha polityczna od dłuższego czasu się przestawia na prawo, więc jeszcze kilka lat i obyśmy nie musieli się takimi rzeczami więcej martwić.
Co wy macie z tymi knagami murzynskimi? Średnia jest może wieksza o jakieś niezauważalne wielkości.Chciałbym zajrzeć w jej głowę i poznać jej otoczenie że odjebała taki numer xDDD
Nie jest zła, szarpną by spokojnie. Zamiast się ułożyć normalnie od wersji optimum i znaleźć rodaka męża po skrajną być emancypanką z OF i bawić się życiem. To zadowoliła się smagłym który każdą legendę wpierdoli za podniesienie stopy życia i ucieczkę z afryki xD Może na krótką metę będzie fajno, doznania 30cm knagi, minety codzienne i komplementy. Ale kiedyś się to pokończy i będzie płacz. A może to miłość i im się uda xD Świat długi i szeroki nie zadziwi mnie niczym.
A co Twoje dzieci oglądają z ciekawości? Czy dalej ich nie masz?bait nie bait, ale kiedyś Twoja POLSKA córka z lubością będzie oglądać takie filmiki
Patrzą na filmiki z Twoich spacerów z lempartowąA co Twoje dzieci oglądają z ciekawości? Czy dalej ich nie masz?
Cytat z Alegozdrowy rozsądek chcieć mieć dzieci, które są podobne do ciebie
podobno azjatki szczegolnie tajki dobrze Pale robiąNic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.
No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.
![]()

O to trzeba by zapytać Matiego Borkapodobno azjatki szczegolnie tajki dobrze Pale robią![]()

Kolega pisze o tajkach nie o tajachO to trzeba by zapytać Matiego Borka
![]()

Patrzą na filmiki z Twoich spacerów z lempartową
tylko tak można skwitować kwik tych "wyzwolonych, silnych kobiet".Niby ktoś tam ciśnie debilkę ale uważam że należy patrzec zawsze ilu chodzi po świecie niedorozwoi którzy to polubią. Tutaj jak widać prawie 24.000 idiotów. Jestem co raz bardziej przerażony.tylko tak można skwitować kwik tych "wyzwolonych, silnych kobiet".