Podludzie

5265915_700bwp.webp
Nie no bez przesady. Nieco częściej zmieniają sukienki :suchykarol:

Nic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.

No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.
:beczka:
Ale nie przepadają za białymi, Azjaci są rachole jak skurwysyn
i słusznie

NIe, to się kurwa nie dzieje tej :damjan:
dorodna kaszanka z najdżerii prosto z dostawą dla juleczki

Chciałbym zajrzeć w jej głowę i poznać jej otoczenie że odjebała taki numer xDDD

Nie jest zła, szarpną by spokojnie. Zamiast się ułożyć normalnie od wersji optimum i znaleźć rodaka męża po skrajną być emancypanką z OF i bawić się życiem. To zadowoliła się smagłym który każdą legendę wpierdoli za podniesienie stopy życia i ucieczkę z afryki xD Może na krótką metę będzie fajno, doznania 30cm knagi, minety codzienne i komplementy. Ale kiedyś się to pokończy i będzie płacz. A może to miłość i im się uda xD Świat długi i szeroki nie zadziwi mnie niczym.

Chciałbym zajrzeć w jej głowę i poznać jej otoczenie że odjebała taki numer xDDD

Nie jest zła, szarpną by spokojnie. Zamiast się ułożyć normalnie od wersji optimum i znaleźć rodaka męża po skrajną być emancypanką z OF i bawić się życiem. To zadowoliła się smagłym który każdą legendę wpierdoli za podniesienie stopy życia i ucieczkę z afryki xD Może na krótką metę będzie fajno, doznania 30cm knagi, minety codzienne i komplementy. Ale kiedyś się to pokończy i będzie płacz. A może to miłość i im się uda xD Świat długi i szeroki nie zadziwi mnie niczym.

Na moje oko to raczej bait :beczka: . Zresztą w komentarzach piszą, że to jakaś OnlyFansiara - Agnieszka Bobek.
Trochę hałasu i biznes się kręci :mamed: .

1734555068447.png

Swoją drogą nie spodziewałem się, że brutalny blackpill dotarł z Wykopu też tutaj :mamed:.

Na moje oko to raczej bait :beczka: . Zresztą w komentarzach piszą, że to jakaś OnlyFansiara - Agnieszka Bobek.

Aaaa to wiele wyjaśnia.... xD

Teraz im bardziej kontrowersyjne to nośne. Jest w tym jakaś pojebana seksopsychologia, incele i prawicowcy powkurwiają się że chciała dać mudżynowi, przestalkują ją, znajdą OF i sami ją ręką ochrzczą xD

bait nie bait, ale kiedyś Twoja POLSKA córka z lubością będzie oglądać takie filmiki

Chyba nie mówisz, ze swojego doświadczenia :deniro: ?

A tak serio - to ja przebieram nóżkami na delegalizację TikToków i innych apek, które robią sieczkę z mózgu dzieciakom. Wajcha polityczna od dłuższego czasu się przestawia na prawo, więc jeszcze kilka lat i obyśmy nie musieli się takimi rzeczami więcej martwić.

Chyba nie mówisz, ze swojego doświadczenia :deniro: ?

A tak serio - to ja przebieram nóżkami na delegalizację TikToków i innych apek, które robią sieczkę z mózgu dzieciakom. Wajcha polityczna od dłuższego czasu się przestawia na prawo, więc jeszcze kilka lat i obyśmy nie musieli się takimi rzeczami więcej martwić.
oby

Jest wgl taka ciekawostka, że Chiny mają inny "kierunek" i normy dla tej platformy niż u nas. Tam ma stymulować młodych do pożyteczności w społeczeństwie, u nas wręcz jest odwrotnie.

Nie wiem jak to podlajkować tak mnie to wkurwia, jak dobrze, że nie mam córki, chociaż przy moim wychowaniu byłaby mega rasistką ale ryzyko zawsze istnieje, zrobić na złość tatusiowi.
szmaciska polskie, nowe nie znałem, golić kurwisko na łyso

Co wy macie z tymi knagami murzynskimi? Średnia jest może wieksza o jakieś niezauważalne wielkości.

Nic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.

No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.
:beczka:
podobno azjatki szczegolnie tajki dobrze Pale robią :frankapprove:

Back