Podludzie

Chyba teściowie zaproszeni na wigilię
:roberteyeblinking:
Na wigilię do rodziców
giphy.gif

Następny dzień do teściów
giphy.gif

Jakbyś nadal pracował w miejscu z którego nawet Bastek się wyrwał, to też byś był zgryźliwy :beczka: .

:gabi_much_love:
Jeśli chcesz mnie podgryzać to musisz przestać wymyślać o mnie różne rzeczy, jak to na kogo głosuję, czym się zajmuję albo co piszę o Bosakach i Berkowiczach bo to TAK nie działa.

Musisz mi docinać na podstawie prawdziwych informacji, które tu podaję, tak jak wtedy kiedy ja użyłem kilku o Tobie, że aż tak się zakiwałeś, że własnym dzieciom zacząłeś ujmować polskości.

Tak to działa, taka koleżeńska rada od kolegi z forum :mamed:

Jeśli chcesz mnie podgryzać to musisz przestać wymyślać o mnie różne rzeczy, jak to na kogo głosuję, czym się zajmuję albo co piszę o Bosakach i Berkowiczach bo to TAK nie działa.

Musisz mi docinać na podstawie prawdziwych informacji, które tu podaję, tak jak wtedy kiedy ja użyłem kilku o Tobie, że aż tak się zakiwałeś, że własnym dzieciom zacząłeś ujmować polskości.

Tak to działa, taka koleżeńska rada od kolegi z forum :mamed:

Ani mi w głowie nikogo podgryzać :mamedwhat: .

I dalej pijesz to żartu, którego nie zrozumiałeś - zwłaszcza, że nie mam dzieci :beczka:. Wybacz, ale z "małej Ukrainy" czyli Podkarpacia to ja się zawsze będę śmiał :beczka:.

Nie pij we wtorki, to i komunikacja będzie łatwiejsza :mamed: .

Za to już wiem jak Cię podjudzić :deniro: . Bastek + Sanok + Podkarpacie :mamed:.

Ani mi w głowie nikogo podgryzać :mamedwhat: .

I dalej pijesz to żartu, którego nie zrozumiałeś - zwłaszcza, że nie mam dzieci :beczka:. Wybacz, ale z "małej Ukrainy" czyli Podkarpacia to ja się zawsze będę śmiał :beczka:.

Nie pij we wtorki.
To jest tylko IKE/IKZE plus fundusze (a właściwie ich zaczątek, bo i dzieciaki dopiero co się urodziły) długoterminowe dla dzieciaków

Czyli farmazon jesteś seu-velho? No kto by pomyślał? :juanlaugh:

Dalej próbujesz odbić piłeczkę o piciu? :waldeklaugh:

Wymyślaj dalej patrioto za piątaka :DC:

To jest tylko IKE/IKZE plus fundusze (a właściwie ich zaczątek, bo i dzieciaki dopiero co się urodziły) długoterminowe dla dzieciaków

A kto powiedział, że to dla moich dzieci? To są fundusze dla moich bratanków, którzy rzeczywiście mają kilka miesięcy. Wiesz, niektórzy mają bliskie kontakty z rodziną i czasem się nawet do siebie odzywają :beczka:.

Dalej próbujesz odbić piłeczkę o piciu? :waldeklaugh:

No jak widać - działa :beczka: .

A kto powiedział, że to dla moich dzieci? To są fundusze dla moich bratanków, którzy rzeczywiście mają kilka miesięcy. Wiesz, niektórzy mają bliskie kontakty z rodziną i czasem się nawet do siebie odzywają :beczka:.

No jak widać - działa :beczka: .

Herr Tuskowi lepiej przekoloryzowywanie wychodzi panie Alka seltzer...

Chyba, że Ty taki wujek jesteś, że zamiast "krześniakom" - bo jak rozumiem bliźniaki rowerki na 1 komunię,
to zakładasz książeczkę oszczędnościową z blokadą rachunku do 18tki celowo wybiegłem w przyszłość, nie bardzo wiem co bym dał gówniakowi w wieku kilku miesięcy chociaż sam posiadam.

Bardzo Trumpkowo ta operacja wygląda a tak z wielkiego orła amerykańskiego Donalda szydziłeś.
:waldeklaugh:

Edit:

ciuś ciuś

1734471691266.png

Niby dałoby się to tak
po nadtuskowemu naciągnąć, że nie Twoje ale to już kilka leveli nad tuskowym.

A to dopiero wtorek i święta jeszcze długo przed nami...

Attachments

• 1734471658208.png
    1734471658208.png
    131.4 KB · Views: 24
Last edited:
Herr Tuskowi lepiej przekoloryzowywanie wychodzi panie Alka seltzer...

Chyba, że Ty taki wujek jesteś, że zamiast "krześniakom" - bo jak rozumiem bliźniaki rowerki na 1 komunię,
to zakładasz książeczkę oszczędnościową z blokadą rachunku do 18tki celowo wybiegłem w przyszłość, nie bardzo wiem co bym dał gówniakowi w wieku kilku miesięcy chociaż sam posiadam.

Bardzo Trumpkowo ta operacja wygląda a tak z wielkiego orła amerykańskiego Donalda szydziłeś.
:waldeklaugh:

Edit:

ciuś ciuś

Niby dałoby się to tak
po nadtuskowemu naciągnąć, że nie Twoje ale to już kilka leveli nad tuskowym.

W jakich Wy rodzinach żyjecie, że chęć zaopiekowania się bratankami wydaje się Wam czymś dziwnym :beczka: ?

Na swoje dzieci się powoli szykuję - prędzej czy później to nastąpi. Póki jednak nie - to te brzdące są dla mnie wszystkim. Dlatego też zdecydowałem się dla nich założyć fundusze inwestycyjne, o jakże dźwięcznych nazwach - pochodzących od kamieni szlachetnych:

Jeden jak widać jest w mojej nomenklaturze bursztynkiem a drugi szafirkiem :mamed:.

1734471998373.png

W jakich Wy rodzinach żyjecie, że chęć zaopiekowania się bratankami wydaje się Wam czymś dziwnym :beczka: ?

Na swoje dzieci się powoli szykuję - prędzej czy później to nastąpi. Póki jednak nie - to te brzdące są dla mnie wszystkim. Dlatego też zdecydowałem się dla nich założyć fundusze inwestycyjne, o jakże dźwięcznych nazwach - pochodzących od kamieni szlachetnych:

Jeden jak widać jest w mojej nomenklaturze bursztynkiem a drugi szafirkiem :mamed:.

View attachment 116672
Dałem Ci wybór, czego się boczysz....
giphy.gif

Szafirowego kochasz mocniej
:beczka:
Edit 3 x mocniej, nieładnie.

Jak jeszcze trochę dociśniesz to za chwilę napisze: "a kto powiedział, że to mój brat?"

:jarolaugh:

Idą święta - wykorzystaj i pogódź się ze swoimi. A wtedy kto wie?

Może dojdzie i do tego, że normalne ludzkie i rodzinne zachowania przestaną Cię dziwić i wydawać się nienaturalne.

Święta to w końcu czas cudów :beczka:.

Nic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.

No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.

Nic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.

No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.
5265915_700bwp.webp

Back