Autovidol
WSOF Heavyweight
Chyba teściowie zaproszeni na wigilięAle się Kolega zgryźliwy zrobił, czuć atmosferę świąt w powietrzu![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba teściowie zaproszeni na wigilięAle się Kolega zgryźliwy zrobił, czuć atmosferę świąt w powietrzu![]()

Na wigilię do rodzicówChyba teściowie zaproszeni na wigilię
![]()
Ale się Kolega zgryźliwy zrobił, czuć atmosferę świąt w powietrzu![]()
.
Moja rada:Na wigilię do rodziców![]()
Następny dzień do teściów![]()
nie potrzebuje takiej kurwy bo mam kochającą kobietęChciałbyś.
![]()

Jeśli chcesz mnie podgryzać to musisz przestać wymyślać o mnie różne rzeczy, jak to na kogo głosuję, czym się zajmuję albo co piszę o Bosakach i Berkowiczach bo to TAK nie działa.Jakbyś nadal pracował w miejscu z którego nawet Bastek się wyrwał, to też byś był zgryźliwy.

Jeśli chcesz mnie podgryzać to musisz przestać wymyślać o mnie różne rzeczy, jak to na kogo głosuję, czym się zajmuję albo co piszę o Bosakach i Berkowiczach bo to TAK nie działa.
Musisz mi docinać na podstawie prawdziwych informacji, które tu podaję, tak jak wtedy kiedy ja użyłem kilku o Tobie, że aż tak się zakiwałeś, że własnym dzieciom zacząłeś ujmować polskości.
Tak to działa, taka koleżeńska rada od kolegi z forum![]()
.
. Wybacz, ale z "małej Ukrainy" czyli Podkarpacia to ja się zawsze będę śmiał
.
.
. Bastek + Sanok + Podkarpacie
.Ani mi w głowie nikogo podgryzać.
I dalej pijesz to żartu, którego nie zrozumiałeś - zwłaszcza, że nie mam dzieci. Wybacz, ale z "małej Ukrainy" czyli Podkarpacia to ja się zawsze będę śmiał
.
Nie pij we wtorki.
To jest tylko IKE/IKZE plus fundusze (a właściwie ich zaczątek, bo i dzieciaki dopiero co się urodziły) długoterminowe dla dzieciaków

To jest tylko IKE/IKZE plus fundusze (a właściwie ich zaczątek, bo i dzieciaki dopiero co się urodziły) długoterminowe dla dzieciaków
.Dalej próbujesz odbić piłeczkę o piciu?![]()
.A kto powiedział, że to dla moich dzieci? To są fundusze dla moich bratanków, którzy rzeczywiście mają kilka miesięcy. Wiesz, niektórzy mają bliskie kontakty z rodziną i czasem się nawet do siebie odzywają.
No jak widać - działa.

A kto powiedział, że to dla moich dzieci? To są fundusze dla moich bratanków, którzy rzeczywiście mają kilka miesięcy. Wiesz, niektórzy mają bliskie kontakty z rodziną i czasem się nawet do siebie odzywają.
No jak widać - działa.

Herr Tuskowi lepiej przekoloryzowywanie wychodzi panie Alka seltzer...
Chyba, że Ty taki wujek jesteś, że zamiast "krześniakom" - bo jak rozumiem bliźniaki rowerki na 1 komunię,
to zakładasz książeczkę oszczędnościową z blokadą rachunku do 18tki celowo wybiegłem w przyszłość, nie bardzo wiem co bym dał gówniakowi w wieku kilku miesięcy chociaż sam posiadam.
Bardzo Trumpkowo ta operacja wygląda a tak z wielkiego orła amerykańskiego Donalda szydziłeś.
Edit:
ciuś ciuś
Niby dałoby się to tak
po nadtuskowemu naciągnąć, że nie Twoje ale to już kilka leveli nad tuskowym.
![]()
?
.Dałem Ci wybór, czego się boczysz....W jakich Wy rodzinach żyjecie, że chęć zaopiekowania się bratankami wydaje się Wam czymś dziwnym?
Na swoje dzieci się powoli szykuję - prędzej czy później to nastąpi. Póki jednak nie - to te brzdące są dla mnie wszystkim. Dlatego też zdecydowałem się dla nich założyć fundusze inwestycyjne, o jakże dźwięcznych nazwach - pochodzących od kamieni szlachetnych:
Jeden jak widać jest w mojej nomenklaturze bursztynkiem a drugi szafirkiem.
View attachment 116672

Dałem Ci wybór, czego się boczysz....
Szafirowego kochasz mocniej
![]()
. Więc i więcej czasu było żeby mu wpłacać
.musisz nadgonić, nic tak nie dzieli rodziny jak pieniądze, nierówno dystrybuowaneBo jest starszy. Więc i więcej czasu było żeby mu wpłacać
.

musisz nadgonić, nic tak nie dzieli rodziny jak pieniądze, nierówno dystrybuowane
![]()
.Jak jeszcze trochę dociśniesz to za chwilę napisze: "a kto powiedział, że to mój brat?"Dałem Ci wybór, czego się boczysz....
![]()
Szafirowego kochasz mocniej
Edit 3 x mocniej, nieładnie.

Jak jeszcze trochę dociśniesz to za chwilę napisze: "a kto powiedział, że to mój brat?"
![]()
.Tego jeszcze nie było, ciekawe co na to ofiary powodzi:
Tego jeszcze nie było, ciekawe co na to ofiary powodzi:

Nic nowego, pOlki zawsze były otwarte na świat.
Jedynie żałuję, że zazwyczaj po swoich przygodach z murzyńskim pałami wracają do kraju i muszę później płacić pieniądze na socjal dla ich małych mokebiątek.
No ale pamiętajcie Panowie, w razie czego zawsze zostają Azjatki. Podobno świetnie gotują i mają normalne podejście do rodziny.
![]()