Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wut???

Wut???
No takie coś ryje beret... Ja już w samym ćwierku widziałem "newborns" ale wrzuciłem link do całego artykułu. Nawet te 16stki to nie tak ze to było coś za zgodą, tylko wyraźnie piszą o płaczu, wzywaniu pomocy...Połowa artykułu i wykorzystywanie dzieci do lat 17. Człowiek sobie myśli że 15-17 latki niektóre już potrafią wyglądać. Czyżby próba ratowania wizerunku? Stosunkowo mało osób czyta całe artykuły.
Nagle bomba że dzieci od 9 miesięcy (!!!) do 17 lat. Kurwa kula w łeb a nie żadne bransoletki elektroniczne
Wiadomo: Korwin! Dąbrowa!Czemu pedofilia ro zawsze pod tęczową flagą?
To nie jest zagrożenie dla naszych dzieci!
To są tacy sami ludzie jak my! XD
![]()
Dokładnie. Dlatego pedofilia w kościele jest doskonałym przykładem jak tęczowa flaga idzie ramię w ramię z tym zwyrodniałem popędem do dzieci. Parę lat temu Francuzi przygotowali raport badający pedofilię w kościele 70lat wstecz. Wyszło, że ponad 65% ofiar księży i zakonników to chłopcy. Podejrzewam, że w Polsce ta proporcja będzie podobna. To tylko pokazuje jaki sposób znaleźli sobie tęczowi homoseksualiści poukrywani za sutannami, aby mieć dostęp do chłopców i w razie przypału unikać konsekwencji.Czemu pedofilia ro zawsze pod tęczową flagą?
To nie jest zagrożenie dla naszych dzieci!
To są tacy sami ludzie jak my! XD
![]()
Science! Justice!
Edit:
To sie do absurdow nie nadaje, kastrujaca matka, sedzia i kat to podludzie
Science! Justice!
Edit:
Dobra faszystoNazwijcie mnie faszystą ale wieszałbym takie smieci na drzewach
faszysto

Science! Justice!
Edit:
Na pewno chciałeś posłużyć się mową nienawiści.Ps. Czemu nie działają mi emotki?
Ktoś tu nie przedłużył subskrypcji premiumPs. Czemu nie działają mi emotki?

Trzy kropki z prawej i podmenu nawias kwadratowyI co bys zrobił w takiej sytuacji?
Poświęcił swoje życie eliminując "matkę"?
Wynajął kogoś kto zrobi to za Ciebie?
Sędzia oczywiście w pakiecie.
Ps. Czemu nie działają mi emotki?
Prawdopodobnie śmierdziel za krótki.Ktoś tu nie przedłużył subskrypcji premium![]()

Islam to naprawi.Niby kurwa wszyscy maamy z tego bekę, uważamy (słusznie) tych pierdów za podludzi, ale niestety normalizacja w społeczeństwie następuje...
już nawet nie chce mi sie oglądać tych żałosnych osobopostaci, ciągle debil na kretynie pojeżdżany
chuj w nich, wolę pograć se na ps2
Alicja Długołęcka, skończona psychologia, 26 lat, zielone włosy, nienawidzi mężczyzn, wybrała ten zawód by pomagać kobietomPamiętaj tatusiu, twoja córka może się kurwić i chuj ci do tego
Wyborcza.pl
www.wysokieobcasy.pl
View attachment 114499