JigoroKano
KSW Featherweight
to nie fejk na pewno?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to nie fejk na pewno?

I tylko pytanie kto jest większym podludziem? Murzyn czy p0lki
Wyobraź sobie, że ten murzyn ma iq na poziomie około 70. To ile muszą mieć te pOlki? 47?I tylko pytanie kto jest większym podludziem? Murzyn czy p0lki
"i widzi, że nie jesteś głupia"
Ale iloraz miłości ma powyżej 130Wyobraź sobie, że ten murzyn ma iq na poziomie około 70. To ile muszą mieć te pOlki? 47?
Czy to wtedy wjeżdża lovebombing?Ale iloraz miłości ma powyżej 130
możliwe, że też klocowanie do ryjaCzy to wtedy wjeżdża lovebombing?
Lovebombing jest już od 110. Powyżej 120 to już lovebombing dywanowy - pizda zgruzowanaCzy to wtedy wjeżdża lovebombing?
Czy to wtedy wjeżdża lovebombing?
Lovebombing się wrzuca, żeby się szybko dostać do szpary, Panowie to są podstawy.Lovebombing jest już od 110. Powyżej 120 to już lovebombing dywanowy - pizda zgruzowana

Lovebombing jest już od 110. Powyżej 120 to już lovebombing dywanowy - pizda zgruzowana
A Ty pewnie ruchasz po murzynachLovebombing się wrzuca, żeby się szybko dostać do szpary, Panowie to są podstawy.
![]()

Nie po prostu znam reguły gry i przeruchałem już sporo dup, a na każdej działa ten sam dobry schemat. Skuteczność!A Ty pewnie ruchasz po murzynach![]()

Lovebombing to bombardowanie uczuciami, słodkie pierdy i sprawienie wrażenia, że ona jest jedyną pusią na całym świecie.Zadziwiające jest jednak to słownictwo, język jak u korposzczurków. Takie podludzkie hasełka.
Lovebombing to jak rozumiem bezpośredni zrzut z dupy do misy czy tylko na klatę?
A gaslighting to gruzowanie dupy aż puszczają gazy? Że później zabawa w podpalanie zapalniczką, wiecie gas-lighting... Co innego pod to można podpiąć?
Ktoś może to wyjaśnić?
Edit: dzięki @Siwy25_1 za poinstruowanie

a no tak, zapomniałem, że Ty już w związku, myślałem, że dalej rozwódkach i samotnych matkach jedzieszMoja gardzi murzynami i ciapakami.

Rozwódki to jest życie.a no tak, zapomniałem, że Ty już w związku, myślałem, że dalej rozwódkach i samotnych matkach jedziesz![]()

Jak można się tak poniżać dla szpary?Lovebombing się wrzuca, żeby się szybko dostać do szpary, Panowie to są podstawy.
![]()
No misiu kolorowy takie są reguły gry.Jak można się tak poniżać dla szpary?

Jak baba na Ciebie leci, to sama się postara żebyś ją wydymał a poniżanie się żeby zamoczyć odbiera mężczyźnie godność. Trzeba wybierać: jak najwięcej na liczniku czy być mężczyzną.No misiu kolorowy takie są reguły gry.
Kup moje szkolenie to nie będziesz miał zakwasów na rękach.
![]()
No i to jest lovebombing, ale w drugą stronę. Baby używają ciała, żeby dostać to co chcą, a potem się kończy "wersja demo".Jak baba na Ciebie leci, to sama się postara żebyś ją wydymał

jakbym Ci screeny smsów powysyłał to byś spać nie mógł
Pytanie czy masz takiego pecha do bab, czy w takim towarzystwie szukaszBaby używają ciała, żeby dostać to co chcą, a potem się kończy "wersja demo".
I myślisz, że zostałeś z godnością, a masz już łapę w portfelu i co raz mniej szparki.

Wszystkie są takie same.Pytanie czy masz takiego pecha do bab, czy w takim towarzystwie szukasz![]()

Każdy widać ocenia na podstawie własnych doświadczeńWszystkie są takie same.
![]()
jeśli pozwolisz sobie zrobić krzywdę to tak może byćNo i to jest lovebombing, ale w drugą stronę. Baby używają ciała, żeby dostać to co chcą, a potem się kończy "wersja demo".
I myślisz, że zostałeś z godnością, a masz już łapę w portfelu i co raz mniej szparki.
Psychologia to nie nauka, ale zbiór faktów z których należy korzystać na swoją korzyść.
![]()
Wszystkie są takie same.
![]()
to prawda, że baby z natury mają wiele cech wspólnych - ewolucjaKażdy widać ocenia na podstawie własnych doświadczeń
Np cycki i cipeto prawda, że baby z natury mają wiele cech wspólnych - ewolucja

Ale to tylko ciskobietyNp cycki i cipe![]()

Ale czuć Twój ból. Chyba jeszcze serduszko do końca się nie zrosło.Wszystkie są takie same.
![]()
Skądże znowu. Natury nie oszukasz.Ale czuć Twój ból. Chyba jeszcze serduszko do końca się nie zrosło.

Wiadomo!Skądże znowu. Natury nie oszukasz.
Odżyłem w chuj i nigdy nie żyło mi się lepiej jak teraz.
![]()