Podludzie

GbtbainWIAAgABs

I myk można kolejnemu bambusowi szpary popuścić a może teraz pora na jakiegoś padżita?
Tyle możliwości dla p0lek!
eeeeh @Miskatonic uprzedził...
Teraz skoro już porządnie rozepchana to białego uczciwego, naiwnego, nieświadomego frajera co będzie grzecznie wypłatkę do domu żonci przynosił.
:waldeklaugh:
A popuszczanie szpary to tak, jak mężuś będzie zapierdalał to ona się będzie rozwijała...

Wąpie, żebyśmy dożyli niepodległej, sprawiedliwej i silnej Polski. mądrego społeczeństwa chcącego po prostu dobra... Ostatnio modne jest wśród młodych gadanie między soba po angielsku, wstydzą się pochodzenia. Po polsku gadać to przeca wiocha, nie?
A tutaj jakaś typowa chora psychicznie osoba

Wąpie, żebyśmy dożyli niepodległej, sprawiedliwej i silnej Polski. mądrego społeczeństwa chcącego po prostu dobra... Ostatnio modne jest wśród młodych gadanie między soba po angielsku, wstydzą się pochodzenia. Po polsku gadać to przeca wiocha, nie?
A tutaj jakaś typowa chora psychicznie osoba

Siedziałom i ryczałom aż się zesrałom" :siara:

Wydaje mi się, że ktoś wrzucał ten filmik albo podobny. Obecnie jest wyrok skazujący tego śmiecia, oczywiście łagodny w chui. W emocjach człowiekowi tłucze się pod czerepem pomysł, by Ci, którzy przechodzą obok - więzienie i 10 lat zapierdalania w hospicjum, a śmieć tortury i do utylizacji

Nikt.
Przygłupia trans małpa

Po wyborach w USA płakała, teraz chce wyjechać. "Mogę być celem ataków"​

AA1tVUJC.img

Laverne Cox, amerykańska aktorka znana z popularnego serialu "Orange is the New Black", zastanawia się nad wyjazdem z kraju. Aktorkę martwi perspektywa braku dostępu do potrzebnych jej leków.

Laverne Cox była niedawno gościnią podcastu "Just For Variety" przygotowywanego przez magazyn "Variety", gdzie opowiedziała o wieczorze wyborczym i emocjach, jakie jej towarzyszyły, gdy szala zwycięstwa zaczęła przechylać się na stronę byłego prezydenta.

"Kiedy wyniki zaczęły się klarować, nie mogłam powstrzymać łez" — wyznała Cox, wspominając moment, gdy okazało się, że Donald Trump wygrał. Dodała, że boi się teraz ataków na siebie. "Nie chcę się bać, ale się boję, bo jestem osobą publiczną. Obawiam się, że mogę stać się celem ataków. Myślę, że wydali blisko 100 mln dol. na reklamy antytrans. To bardzo niepokojące" — dodała transpłciowa aktorka.

Back