Podludzie

GahYtTJWQAAPRfw.jpeg

Gada prosto z serca, yyy to znaczy z kartki.
Zawsze mnie zastanawia to branie Baracka na wiece itp. Przecież to był najgorszy prezydent USA. To trzeba było mieć talent żeby tak rozpierdolić służbę zdrowia. Widać w USA jak w Polsce jeżeli chodzi o wybory. Nikt nie pamięta jak ktoś rządził.
No ale kto jak nie Barack zarobił dla Deep state tyle $$$ za handel dragami z Afganu i dziećmi z krajów "objętych konfliktem".

:roberteyeblinking:

View attachment 111718

Można znaleźć ten filmik i dane tej laski. Jak wpisałem 2 pierwsze litery jej imienia w przeglądarkę to google mi podpowiedziało całe imię i nazwisko, więc chyba temat na czasie. :burnit:
Właśnie miałem wrzucać filmik. Nie wiem co bardziej pojebane. Mój algorytm na Twitterze czy to, że wszyscy mamy podobny :beczka:
Panowie kurwa tak się nie robi.. gdzie ten filmik?

Psy, Murzyni... zoofilia to znany problem wśród białych kobiet.
Szczególnie, że niezła z niej locha, cyce i dupsko murzyn doceni, a po psie nie będzie się brzydził, szczególnie w kontekście zapinania małp i trzody chlewnej u siebie na gnoju w Botswanie. Podsumowując, przyszłość tej pani jest już jasna.

Szczególnie, że niezła z niej locha, cyce i dupsko murzyn doceni, a po psie nie będzie się brzydził, szczególnie w kontekście zapinania małp i trzody chlewnej u siebie na gnoju w Botswanie. Podsumowując, przyszłość tej pani jest już jasna.

Chyba ciemna.

• Like
Reactions: P69
Back