Twarzowiec
EFC Africa Light Heavyweight
Lepszy pies niż murzynPsy, Murzyni... zoofilia to znany problem wśród białych kobiet.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lepszy pies niż murzynPsy, Murzyni... zoofilia to znany problem wśród białych kobiet.

A pies „murzyn”?Lepszy pies niż murzyn![]()
NajgorzejA pies „murzyn”?
Wcale nie lepiej...A murzyn Dogg?

![]()
Niespodziewany gość na wiecu Harris. Pojawił się obok Obamy
Eminem, znany na całym świecie raper z Detroit, który otwarcie krytykuje byłego prezydenta Donalda Trumpa, ale rzadko kiedy udziela poparcia politycznego, niespodziewanie pojawił się na wiecu Kamali Harris.wiadomosci.wp.pl
![]()
No ale kto jak nie Barack zarobił dla Deep state tyle $$$ za handel dragami z Afganu i dziećmi z krajów "objętych konfliktem".Gada prosto z serca, yyy to znaczy z kartki.
Zawsze mnie zastanawia to branie Baracka na wiece itp. Przecież to był najgorszy prezydent USA. To trzeba było mieć talent żeby tak rozpierdolić służbę zdrowia. Widać w USA jak w Polsce jeżeli chodzi o wybory. Nikt nie pamięta jak ktoś rządził.

Można znaleźć ten filmik i dane tej laski

Właśnie miałem wrzucać filmik. Nie wiem co bardziej pojebane. Mój algorytm na Twitterze czy to, że wszyscy mamy podobnyView attachment 111718
Można znaleźć ten filmik i dane tej laski. Jak wpisałem 2 pierwsze litery jej imienia w przeglądarkę to google mi podpowiedziało całe imię i nazwisko, więc chyba temat na czasie.![]()

A tu więcej radosnej twórczości tej lewackiej spierdoliny
Wyjątkowej klasy gówno ludzkie, co nie @zielony666
View attachment 111718
Można znaleźć ten filmik i dane tej laski. Jak wpisałem 2 pierwsze litery jej imienia w przeglądarkę to google mi podpowiedziało całe imię i nazwisko, więc chyba temat na czasie.![]()
Panowie kurwa tak się nie robi.. gdzie ten filmik?Właśnie miałem wrzucać filmik. Nie wiem co bardziej pojebane. Mój algorytm na Twitterze czy to, że wszyscy mamy podobny![]()
gdzie ten filmik?

Czyli nie tylko do mordy brała

Szczególnie, że niezła z niej locha, cyce i dupsko murzyn doceni, a po psie nie będzie się brzydził, szczególnie w kontekście zapinania małp i trzody chlewnej u siebie na gnoju w Botswanie. Podsumowując, przyszłość tej pani jest już jasna.Psy, Murzyni... zoofilia to znany problem wśród białych kobiet.
Szczególnie, że niezła z niej locha, cyce i dupsko murzyn doceni, a po psie nie będzie się brzydził, szczególnie w kontekście zapinania małp i trzody chlewnej u siebie na gnoju w Botswanie. Podsumowując, przyszłość tej pani jest już jasna.
odklejka totalna, nie jestem i nigdy nie bd pewnie specem w tych tematach na ale chyba dzieciak by wymyslił żeby tym materiałem próbować zneutralizować nóż z reką a nie walic po łbie za każdym razem bez sensu....Skuteczność!
Ten moment co się prawie sam nadział.

Wciąż gorąco wspominam Twoją ostatnią wizytę w Poznaniu, brutalu. Mrrrrrr![]()

Była chyba wizyta w akumulatorachWciąż gorąco wspominam Twoją ostatnią wizytę w Poznaniu, brutalu. Mrrrrrr![]()