Risky
UFC Light Heavyweight
Tam jest max jeden kubik wody.Duża oszczędność musieli napełnić basen tylko do połowy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tam jest max jeden kubik wody.Duża oszczędność musieli napełnić basen tylko do połowy.
Jakiej wody, te spaślaki samym wejściem do pustego basenu wygenerowały hektolitry płynówTam jest max jeden kubik wody.

Jakiej wody, te spaślaki samym wejściem do pustego basenu wygenerowały hektolitry płynów![]()
Chciałem napisać że tu brak ojca wyszedł
jakiś odpad
Spoko, to się nie rozmnożytrzymam kciuki by islamscy podludzie poprawili mu z drugiej strony i czekam na kolejny komentarz tego psa
Ale głosujeSpoko, to się nie rozmnoży

Robilem ostatnio hiptrusty 220 kg po cichu, żeby nie było mnie widać, a obok jakiś wystrojony w krosfitowe ciuchy pedał uginanie na bica sztangą 20 kg i darł japę jak jebniety. 20 kg xDOd ilu kilogramów obciążenia można już legalnie tak drżeć ryja na siłowni?
Pytam bo jestem ciekaw czy się łapie czy trzeba po cichu.

To mój 14 letni brat ważący niecałe 70kg który gra w siatkówkę robił ostatnio więcej na biceps a nawet nie trenuje siłowo bo mu sie nie chceRobilem ostatnio hiptrusty 220 kg po cichu, żeby nie było mnie widać, a obok jakiś wystrojony w krosfitowe ciuchy pedał uginanie na bica sztangą 20 kg i darł japę jak jebniety. 20 kg xD
![]()
Hiptrusty to ten trening ruchania co kojarzę?Robilem ostatnio hiptrusty 220 kg po cichu, żeby nie było mnie widać, a obok jakiś wystrojony w krosfitowe ciuchy pedał uginanie na bica sztangą 20 kg i darł japę jak jebniety. 20 kg xD
![]()

Phi? 20 kg to ja jedną ręką robię bicepsaRobilem ostatnio hiptrusty 220 kg po cichu, żeby nie było mnie widać, a obok jakiś wystrojony w krosfitowe ciuchy pedał uginanie na bica sztangą 20 kg i darł japę jak jebniety. 20 kg xD
![]()
jakiś wystrojony w krosfitowe ciuchy pedał uginanie na bica sztangą 20 kg i darł japę jak jebniety