Podludzie

Nowe życie.. :mjsmile:

065156032.jpg

"mądra" żonka. Bratni naród. "Myśleliśmy, że to Bohdan Chmielnicki przyjechał znowu skopać nam tyłki, jak w 1648 r. Polacy wyjaśniają powód aresztowania Usyka".

Usyk bokserem jest świetnym, ale co do niego samego mam coraz większe zastrzeżenia. Dobrze, że ma parasol komika dresiarza ;-)
Przecież napluł nam w pysk podczas gali we Wrocławiu gdzie z kolegami z karty mieli w szatni nazistowskie banderowskie flagi

Przecież napluł nam w pysk podczas gali we Wrocławiu gdzie z kolegami z karty mieli w szatni nazistowskie banderowskie flagi
A widzisz albo zapomniałem, albo nie zanotowałem. Acz ten jego zjebany nacjonalizm, uderzający pośrednio w PL, zawsze widziałem i był na tyle wnerwiający, że trudno było mi docenić jego kunszt jako zawodnika.

Kliczki były może i nudziarze, ale ich jako tako szanowałem kiedyś.

Uysk w ogóle sprawia wrażenie lekkiego psychola. Ten wzrok, ta jego mimika. Powinien dołączyć do kolegów z batalionu azov. Walczyli by w imię adolfa o wolność wukrainy.

dudenko podnóżkiem komika dresiarza bez zmian. Wolałem go jako popychadło Trumpa.

"Ultimatum Władysława Kosiniaka-Kamysza: Prezydent skomentował również słowa wicepremiera, który stwierdził, że nie będzie miejsca dla Ukrainy w Unii Europejskiej, jeśli nie zostanie rozwiązana kwestia Wołynia. Zdaniem Andrzeja Dudy Putin zaatakował Ukrainę w celu zatrzymania jej dołączenia do UE. -Jeżeli ktoś mówi w związku z tym, że będzie blokował dostęp Ukrainy do Unii Europejskiej, to tym samym wpisuje się w politykę Władimira Putina. No nie wiem, czy taka jest intencja obecnie rządzących - powiedział polityk."

na filmie wuja widać i słychać, ale opis ważniejszy: agresorem był Gruzak. Pisałem o nich już sporo. Nie wiem jak u siebie, ale u nas pierdolca dostają.

o kurwa. Wrzucam tutaj ale wyjaśniam, że moim zdaniem - rodzice/opiekunowie oraz w jakiejś części ludzie z otaczającego to dziecko środowiska - mogą być w jakimś stopniu wliczani w poczet "podludzi", a nie to dziecko, które niczym gąbka nasiąka, choć z drugiej strony to już dość wyrośnięty osobnik... :confused:

o kurwa. Wrzucam tutaj ale wyjaśniam, że moim zdaniem - rodzice/opiekunowie oraz w jakiejś części ludzie z otaczającego to dziecko środowiska - mogą być w jakimś stopniu wliczani w poczet "podludzi", a nie to dziecko, które niczym gąbka nasiąka, choć z drugiej strony to już dość wyrośnięty osobnik... :confused:

Kolorowe włosy. Katoliczka.

Back