Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
właściciel to raczej rano już nie będzie pamiętał jak ona ma na imięNiestety nie zrozumiała, że właściciel proponuje jej pracę na zmywaku a nie ślub.
Ale zapamięta do końca życia, że nikt tak nie poleruje garów jak POlka.właściciel to raczej rano już nie będzie pamiętał jak ona ma na imię
PoprawiłemAle zapamięta do końca życia, że nikt tak nie poleruje gały jak najebana POlka.

Przecież napluł nam w pysk podczas gali we Wrocławiu gdzie z kolegami z karty mieli w szatni nazistowskie banderowskie flagi![]()
Żona Usyka dolewa oliwy do ognia po zatrzymaniu męża w Polsce
Zamieszanie na lotnisku w Balicach, w efekcie którego Ołeksandr Usyk został wyprowadzony w kajdankach, zostało dość szybko wyjaśnione. Nie zmienia to faktu, że Jekaterina Usyk postanowiła wrócić jeszcze do tej sytuacji.sportowefakty.wp.pl
"mądra" żonka. Bratni naród. "Myśleliśmy, że to Bohdan Chmielnicki przyjechał znowu skopać nam tyłki, jak w 1648 r. Polacy wyjaśniają powód aresztowania Usyka".
Usyk bokserem jest świetnym, ale co do niego samego mam coraz większe zastrzeżenia. Dobrze, że ma parasol komika dresiarza ;-)
A widzisz albo zapomniałem, albo nie zanotowałem. Acz ten jego zjebany nacjonalizm, uderzający pośrednio w PL, zawsze widziałem i był na tyle wnerwiający, że trudno było mi docenić jego kunszt jako zawodnika.Przecież napluł nam w pysk podczas gali we Wrocławiu gdzie z kolegami z karty mieli w szatni nazistowskie banderowskie flagi
Warto ją tu upamiętnić.
Ciotka szpagateki.To ktoś z rodziny donalda?
Jego sugar mamaTo ktoś z rodziny donalda?
Myślałem, że to Karolak w peruceWygląda jak jakiś trans

o kurwa. Wrzucam tutaj ale wyjaśniam, że moim zdaniem - rodzice/opiekunowie oraz w jakiejś części ludzie z otaczającego to dziecko środowiska - mogą być w jakimś stopniu wliczani w poczet "podludzi", a nie to dziecko, które niczym gąbka nasiąka, choć z drugiej strony to już dość wyrośnięty osobnik...
Takie pierdolenie, bo jak wiadomo, gdy masz pracę to nic nie może się posypać. Argument feministkiZawsze jakby się jej potknęło może rozwozić kebaby. Albo i nie bo to zarezerwowane dla doktorów i inżynierów… no nic Roxa jak żyć.