Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Siła jest Polakiem. Kebab jest polski
Bo Polacy też.Obserwacja:
Kiedy na zachodzie Europy, pierwsi Murzyni zaczynali gwałcić i napadać ludzi, wszyscy mówili, że to incydenty, że nie można wszystkich tak szufladkować, itp. itd.
Do czego to doprowadziło dzisiaj wszyscy widzimy.
Od początku wojny mówiłem, że z Ukraińcami tu będziemy mieć przejebane, to wiadomo co słyszałem i co moi rodacy mówili. Teraz coraz częściej słychać o Ukraińcach z nożem, najebanym w aucie, napadach itd.
Jakie są dzisiaj reakcje Polaków na to? A no dokładnie takie same jak tych, np. Francuzów, z których tak się śmialiśmy.
Robimy dokładnie to samo, a oni się dopiero rozkręcą.
Każdy bagatelizuje te "incydenty" i, moim zdaniem, doprowadzi to do wielu ludzkich tragedii.
Ale wiadomo, to narracja Putina... utina... ina... ina...

Kolejny punkt dlaczego koniec wojny szczególnie dotkliwy dla Ukrainy nam nie w smak.Bo Polacy też.
Najgorzej jak się ta wojna skończy i się kurwy z PTSD zjadą.
Edit:Swoją drogą te ukry z wojny mogą się też niezle tłuc z dezerterami,którzy u nas siedzą.
Ale nie będzie innego końca.Kolejny punkt dlaczego koniec wojny szczególnie dotkliwy dla Ukrainy nam nie w smak.
No i elegancko
Pełnego zwycięstwa Ukrów nie będzie. Grunt by Moskale nie mieli planu minimum i byli cały czas gnębieni wojnąAle nie będzie innego końca.
No to trza by otworzyć nowy front bo ten już na wykończeniu... byle nie polski.Pełnego zwycięstwa Ukrów nie będzie. Grunt by Moskale nie mieli planu minimum i byli cały czas gnębieni wojną
Może Mołdawia by rozwiązała problem zgniłej resztki ZSRR czyli Naddniestrza. Rosja jest już słaba ale po zawieszeniu broni na Ukrainie będzie nadrabiać stratyNo to trza by otworzyć nowy front bo ten już na wykończeniu... byle nie polski.
Chyba od lewatywyRząd ekspertów

Anżej, było pite?Wszedłem na twittera a tam cała ściana zajebana jakimiś podludźmi z tego gówna co się teraz w Paryżu dzieje.
Ale to jest, kurwa, obrzydliwe. Z tymi ludźmi nie ma prawa być żadnego dialogu, ich nie interesuje to, że są hipokrytami ani to żeby żyć w zgodzie i szacunku.
To trzeba jebać z góry na dół a jak będzie potrzeba to ładować na ryja i kto się boi mówić o tym otwarcie bo go znajomi albo rodzina znielubią jest takim samym podludziem albo i gorszym niż te zdegenerowane śmieci.
![]()

Anżej, było pite?![]()
Wszedłem na twittera a tam cała ściana zajebana jakimiś podludźmi z tego gówna co się teraz w Paryżu dzieje.
Ale to jest, kurwa, obrzydliwe. Z tymi ludźmi nie ma prawa być żadnego dialogu, ich nie interesuje to, że są hipokrytami ani to żeby żyć w zgodzie i szacunku.
To trzeba jebać z góry na dół a jak będzie potrzeba to ładować na ryja i kto się boi mówić o tym otwarcie bo go znajomi albo rodzina znielubią jest takim samym podludziem albo i gorszym niż te zdegenerowane śmieci.
![]()