Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raczej takim tatuażem znakuje się stulejarzy. Ale kto tam tych zjebów zrozumie.o chuj chodzi z tym genziarą? to jakiś pedalski slang?
ZazdrośnikWrzućcie jeszcze parę razy jak sie pedały ładują. W sumie to pasuje do niektórych na tym forum.

Wrzućcie jeszcze parę razy jak sie pedały ładują. W sumie to pasuje do niektórych na tym forum.

Gość, którego rozsławiło szczekanie na streamach, biega po Krakowie w obstawie Nikoli (tego co prawie wygrał z Pudzianem) i Vasyla z Gromdy, a za nim biegają, próbując podłapać trochę fejmu, Gola z Pasutem. Towarzyszy im grupa małolatów (chyba fanów), a ogląda to na ten moment prawie 200k ludzi. Ciekawe uniwersum
Edit: Pół biedy z tymi dzieciakami, ale typy 25+ biegające za nim jakby był jakimś autorytetem![]()

To są szony od tego Pasuta. Jakoś muszą podpromować swoją działalność na OFJa pierdolę, przyjechał czarnuch do Polski, a cipy lecą jak na smyczy się z nim przytulać i całować.
Sam jest mocno zdziwiony co się dzieje.
Świetna wizytówka.![]()

Ale na wrzucanie ruchajacych się pederastów masz czasSpierdalaj, myślisz że nie mam co robić tylko za każdym razem przed wrzuceniem czegoś przeglądać każdy temat na forum.![]()

Ale na wrzucanie ruchajacych się pederastów masz czas![]()

Głupia cipa nie tylko w m jak miłość jest pierdolnieta. Myślałem, że w realu tego nie przebije.
Nazwisko zobowiązuje.

Nauka się rozwija, nowoczesna biologia rulez! Geografia jak widać też!A mnie uczyli w szkole ze ilość wody w hydrosferze sie nie zmienia![]()
to fejk, ale zwolennicy napewno się znajdąProszę, powedźcie, że to fejk