Podludzie

Wrzućcie jeszcze parę razy jak sie pedały ładują. W sumie to pasuje do niektórych na tym forum.

Spierdalaj, myślisz że nie mam co robić tylko za każdym razem przed wrzuceniem czegoś przeglądać każdy temat na forum. :korwinstupid:

Gość, którego rozsławiło szczekanie na streamach, biega po Krakowie w obstawie Nikoli (tego co prawie wygrał z Pudzianem) i Vasyla z Gromdy, a za nim biegają, próbując podłapać trochę fejmu, Gola z Pasutem. Towarzyszy im grupa małolatów (chyba fanów), a ogląda to na ten moment prawie 200k ludzi. Ciekawe uniwersum :penn:

Edit: Pół biedy z tymi dzieciakami, ale typy 25+ biegające za nim jakby był jakimś autorytetem :siara:

Last edited:
Gość, którego rozsławiło szczekanie na streamach, biega po Krakowie w obstawie Nikoli (tego co prawie wygrał z Pudzianem) i Vasyla z Gromdy, a za nim biegają, próbując podłapać trochę fejmu, Gola z Pasutem. Towarzyszy im grupa małolatów (chyba fanów), a ogląda to na ten moment prawie 200k ludzi. Ciekawe uniwersum :penn:

Edit: Pół biedy z tymi dzieciakami, ale typy 25+ biegające za nim jakby był jakimś autorytetem :siara:

Ja pierdolę, przyjechał czarnuch do Polski, a cipy lecą jak na smyczy się z nim przytulać i całować.
Sam jest mocno zdziwiony co się dzieje.
Świetna wizytówka. :siara:

Ja pierdolę, przyjechał czarnuch do Polski, a cipy lecą jak na smyczy się z nim przytulać i całować.
Sam jest mocno zdziwiony co się dzieje.
Świetna wizytówka. :siara:
To są szony od tego Pasuta. Jakoś muszą podpromować swoją działalność na OF :fjedzia:

Image

Słoik z kilkudniowym stolcem powinien odstraszyć te menty. Powącha i jak sie nie zrzyga to zacznie kaszleć i spierdzieli.

Back