Podludzie

To mam już dwóch w ignorze. Ukrofil wjechał tam na pełnej kurwie. Nawet czasem zdarza się mu pisać z sensem ale z 80% to bajki, a jak sobie zwizualizowałem jak patykiem rozgrzebuje gówno to dłużej już nie mogłem. Pozdrawiam.

Attachments

• 1687267774369.png
    1687267774369.png
    1.1 MB · Views: 51
Za chwilę znów wypłynie z jakimś "biznesem" z koleżkami

Odkąd ubogacili tę niunię w Grecji to na twitterze czytam, że wszystko wina białych Polaków katlików rasistów więc... sam nie wiem :zakręcony:
Bo tak jest, wina bialego czlowieka jest ze dal sie oglupic dziwnej ideologii ktora ewoluowala na kilka odnóg ktore zyja wlasnym zyciem, po czym nawpuszczal tego talatajstwa do europy i dal socjal bez limitow i w tej drodze ku upadkowi nie znal zadnych umiarow akceptujac rzeczy ktore juz w zarodku nie powinny byc akceptowane. Bialy czlowiek jest winny niestety, wystarczylo wpuszczac rzeczywistych inżynierów i lekarzy a nie tych ktorzy krzyczeli doctor doctor czy po prostu nadeszli akurat razem w towarzystwie jednego inżyniera :beczka:

Last edited:
Bo tak jest, wina bialego czlowieka jest ze dal sie oglupic dziwnej ideologii ktora ewoluowala na kilka odnóg ktore zyja wlasnym zyciem, po czym nawpuszczal tego talatajstwa do europy i dal socjal bez limitow i w tej drodze ku upadkowi nie znal zadnych umiarow akceptujac rzeczy ktore juz w zarodku nie powinny byc akceptowane. Bialy czlowiek jest winny niestety, wystarczylo wpuszczac rzeczywistych inżynierów i lekarzy a nie tych ktorzy krzyczeli doctor doctor czy po prostu nadeszli akurat razem w towarzystwie jednego inżyniera :beczka:
No ale nie Polacy katolicy rasiści! :boystop:

Jezeli nie zastapi tego procesja gejow czy rowerzystow to w sumie dobrze robi. Powinni dawno wyjebac te koscielne marsze z obiegu. Wszystkie marsze. Oprocz blokowania ulic miasta i drenowania naszego portfela nic dobrego zaden marsz nie przynosi. A przynajmniej milicja by mogla cos pożytecznego zaczac robic np smiecie zbierac w tym czasie, zamiast stac caly dzien na rogu ulicy i ochraniac bande z krzyzami badz bande ze sztucznymi penisami idaca przez cale miasto.

To samo ze wszelkimi kurwa biegami czy innymi gownami, od tego sa stadiony, polne sciezki a nie ulice miasta.

Back