Podludzie

Ci mizogini to serio obrzydliwi ludzie. Dziś widziałem już kilka memów i pełno komentarzy z beka z tej zabitej dziewczyny, bo to przecież jej wina, bo z obcymi poszła pić. Jakby sprawca tu nie miał winy.

Ci mizogini to serio obrzydliwi ludzie. Dziś widziałem już kilka memów i pełno komentarzy z beka z tej zabitej dziewczyny, bo to przecież jej wina, bo z obcymi poszła pić. Jakby sprawca tu nie miał winy.

Jak nie jak tak? Była z naszym polskim pięknym chłopakiem na wakacjach i wieczorkiem wymknęła się na drynka z ciapakami? Są 2 strony medalu panie Hildebranienko :jarolaugh:

Jak nie jak tak? Była z naszym polskim pięknym chłopakiem na wakacjach i wieczorkiem wymknęła się na drynka z ciapakami? Są 2 strony medalu panie Hildebranienko :jarolaugh:

Czyli to nie mordercy są winni morderstwa, ale ofiarą, bo miała chłopaka? Gdyby nie miała chłopaka to oni by byli winni morderstwa? A tak to jest ona? Czy o jaki medal chodzi? Mówimy o morderstwie. Powinno ono być naganne nawet gdy laska idzie pić z obcymi.
Zabijanie kobiety powinno być naganne niezależne od tego jak oceniamy ja moralnie. Nawet jeśli to by była prostytutka. I to jeszcze w taki bestialski sposób.

Piękne jest życie niektórych w bańce gdzie wszyscy się kochają i chodzą za rączki. Rzeczywistość bywa trochę inna. Wini są te ciapaki. Jedyna winą tej dziewczyny było to, że była całkowitą idiotką.

Piękne jest życie niektórych w bańce gdzie wszyscy się kochają i chodzą za rączki. Rzeczywistość bywa trochę inna. Wini są te ciapaki. Jedyna winą tej dziewczyny było to, że była całkowitą idiotką.

Nie do końca po prostu idiotka. Chyba, że idiotka bo alkohol pokonal. Możliwe, że np się napila z jednym typem. Może go znała, chuj wie. Wypiła za dużo, mógł też jej coś dorzucić. Ale przypuśćmy że to tylko picie. Cienka jest granica, nigdy nie czujemy momentu od kiedy już nie myślimy racjonalnie.
Doszli kumple. Nie widziała nic złego że wszyscy ją odwożą. Bo włączył się idiotyzm alkoholowy.
Mężczyźni się mają łatwiej, bo ich idiotyzm alkoholowy nie jest tak groźny. Dlatego wobec oprawców kobiet powinna być tak duża nagonka. Bo facet jak się najebie do tego poziomu to ma małą szansę, że zostanie zgwałcony. I ma większą, że się obroni. Ew. będzie mu grozić, że w Cocomo wyciągnął od niego panienki więcej hajsu.

Nie do końca po prostu idiotka. Chyba, że idiotka bo alkohol pokonal. Możliwe, że np się napila z jednym typem. Może go znała, chuj wie. Wypiła za dużo, mógł też jej coś dorzucić. Ale przypuśćmy że to tylko picie. Cienka jest granica, nigdy nie czujemy momentu od kiedy już nie myślimy racjonalnie.
Doszli kumple. Nie widziała nic złego że wszyscy ją odwożą. Bo włączył się idiotyzm alkoholowy.
Mężczyźni się mają łatwiej, bo ich idiotyzm alkoholowy nie jest tak groźny. Dlatego wobec oprawców kobiet powinna być tak duża nagonka. Bo facet jak się najebie do tego poziomu to ma małą szansę, że zostanie zgwałcony. I ma większą, że się obroni. Ew. będzie mu grozić, że w Cocomo wyciągnął od niego panienki więcej hajsu.
Cienka jest granica jeżeli się nie rozumie, że islam to gówno i po prostu zło ( i że nie wszystkie kultury są równe, bo nie są), ale przygłupia tolerancja i narzucone lewactwem myślenie każe myśleć takim biednym dziewczynom inaczej.
A pod wpływem alkoholu traci się kompletnie instynkt samozachowawczy, bo fałszywa ciapata hiena z małym bangldeskim siurkiem udaje przyjaznego.
Oburzenie powinno 100 x większe, że przyjezdni (z obcych kultur z innych kontynentów gwałcą i zabijają europejkę jak jakąś szmatę) ale ty tego nie zrozumiesz.
Jaka nagonka byłaby odpowiednia na islamskie hieny, czekam na odpowiedź. Tylko kurwa nie pisz, że Polacy/Włosi/marsjanie też, bo nie o to tu chodzi kompletnie.

Cienka jest granica jeżeli się nie rozumie, że islam to gówno i po prostu zło ( i że nie wszystkie kultury są równe, bo nie są), ale przygłupia tolerancja i narzucone lewactwem myślenie każe myśleć takim biednym dziewczynom inaczej.
A pod wpływem alkoholu traci się kompletnie instynkt samozachowawczy, bo fałszywa ciapata hiena z małym bangldeskim siurkiem udaje przyjaznego.
Oburzenie powinno 100 x większe, że przyjezdni (z obcych kultur z innych kontynentów gwałcą i zabijają europejkę jak jakąś szmatę) ale ty tego nie zrozumiesz.
Jaka nagonka byłaby odpowiednia dla islamskich hien, czekam na odpowiedź. Tylko kurwa nie pisz, że Polacy/Włosi/marsjanie też, bo nie o to tu chodzi kompletnie.

Wyraźnie napisałem, że krytyka powinna zawsze spadać na morderców, nie ofiarę. Ofiara tutaj jest całkowicie niewinna i można ją winić najwyżej za lekkomyślność. Uważam za ohydne teksty w stylu "sama sobie winna" i tyle. Jeszcze bardziej ohydne niż pisanie, że kobiety są same sobie winne, że je molestują w pracy lub zmuszają do seksu.

Wyraźnie napisałem, że krytyka powinna zawsze spadać na morderców, nie ofiarę. Ofiara tutaj jest całkowicie niewinna i można ją winić najwyżej za lekkomyślność. Uważam za ohydne teksty w stylu "sama sobie winna" i tyle. Jeszcze bardziej ohydne niż pisanie, że kobiety są same sobie winne, że je molestują w pracy lub zmuszają do seksu.
Ale to tego typu juleczki jak Ty i ona łykacie gówno propagandę multi kulti i inne wymyślone bzdety.
Kij ma dwa końce jak się za wczasu nie myśli to potem dupa piecze.

I tak niczego to ludzi nie nauczy.

Czyli to nie mordercy są winni morderstwa, ale ofiarą, bo miała chłopaka? Gdyby nie miała chłopaka to oni by byli winni morderstwa? A tak to jest ona? Czy o jaki medal chodzi? Mówimy o morderstwie. Powinno ono być naganne nawet gdy laska idzie pić z obcymi.
Zabijanie kobiety powinno być naganne niezależne od tego jak oceniamy ja moralnie. Nawet jeśli to by była prostytutka. I to jeszcze w taki bestialski sposób.
Chodzenie z ciapakami na drinka jest jak wchodzenie z Tobą w dyskusję. Nic dobrego z tego nie będzie.

Może kiedyś pojmiesz co oznacza obrona własnego gniazda-rodziny/plemienia-narodowości/kultury-otaczającego świata w którym czujesz się dobrze i bezpiecznie a w szczególności twoje dzieci, bo o to tu tak naprawdę chodzi, te śmieci powinny zostać wywieszone za te małe ciapate siurki przed bramą miasta i zdychać w męczarniach, za pogardę dla europejczyka a w szczególności dla europejskich kobiet, żeby inne małe islamskie siurki nauczyły się, że tu panuje prawo, takie jak u nich, gdzie kara się śmiercią takie występki.
Widzę, że nie umiesz się odnieść do kultury islamu, nie przechodzi pogarda przez lewicowe serce.
To wpajany system jest winny, ślepej tolerancji, przygłupich praw człowieka, zrównania kultur i rysowania kredkami przeciwko obcej kulturze, która depcze kulturę gospodarza i nie ponosi za to żadnej kary.
Zapytaj erdogana czy wszystkie kultury są równe.
:beczka:

To jest tak popierdolone, że szkoda słów

Oni nie ranią moich uczuć. To co oni robią, to tylko płytka próba prowokacji lub ośmieszenia. Brandzlują się we własnej kupie. Skończy się to dla nich w ten sposób:

Groźne jest za propagowanie takich zachowań i ogolnie dopuszczenie do nich. Jakbyśmy my coś takiego zrobili, tylko jeszcze Gwiazdę Dawida przyczepili, albo brodacze w turbanie, to te same środowiska od nazistów czy innych fobów wyzywali.
Za tym stoją wielkie siły i wielkie pieniądze. Piszę rzeczy oczywiste dla użytkowników forum i dumy jestem, że ludzi o takich poglądach jak moje, spotkałem na forum niszowej dyscypliny sportowej. Choć w "realu" naprawdę mnóstwo ludzi widzi co się dzieje i do czego świat zmierza.

Oni nie ranią moich uczuć. To co oni robią, to tylko płytka próba prowokacji lub ośmieszenia. Brandzlują się we własnej kupię. Skończy się to dla nich w ten sposób:

Groźne jest za propagowanie takich zachowań i ogolnie dopuszczenie do nich. Jakbyśmy my coś takiego zrobili, tylko jeszcze Gwiazdę Dawida przyczepili, albo brodacze w turbanie, to te same środowiska od nazistów czy innych fobów wyzywali.
Za tym stoją wielkie siły i wielkie pieniądze. Piszę rzeczy oczywiste dla użytkowników forum i dumy jestem, że ludzi o takich poglądach jak moje, spotkałem na forum niszowej dyscypliny sportowej. Choć w "realu" naprawdę mnóstwo ludzi widzi co się dzieje i do czego świat zmierza.
Najgorsze, że powszechnie pompowane są określone poglądy opakowane w hasła "rozwój, postęp, inteligencja, humanitaryzm, tolerancja itp." Gdy dodać do tego świat wirtualny i lekkość życia to dostajemy niezbyt różową przyszłość

Ubierz bluzę ku-klux-klanu i idź na harlem a później głoś wakandzie kazania, że jak cię skrzywdzą to będzie tylko i wyłącznie ich wina.
Jaki ten banderopitek jest głupi to szok

Czekaj- Ty serio zrobiłeś takie porównanie? Serio?
Czyli czyli normą jest kobieta z kolesiami na drinku, że jest gwałcona i zamęczana na śmierć, i sama jest sobie winna bo prowokowała morderców byciem z nimi?

Czy Ty jesteś upośledzony?

Ale to tego typu juleczki jak Ty i ona łykacie gówno propagandę multi kulti i inne wymyślone bzdety.
Kij ma dwa końce jak się za wczasu nie myśli to potem dupa piecze.

I tak niczego to ludzi nie nauczy.

Na podstawie czego wznosisz, że łykam propagandę multi multi? Od zawsze ja krytykuje.

Czyli łykam gówno propagandę bo uważam że winni są sprawcy a nie ona? Lol

Może kiedyś pojmiesz co oznacza obrona własnego gniazda-rodziny/plemienia-narodowości/kultury-otaczającego świata w którym czujesz się dobrze i bezpiecznie a w szczególności twoje dzieci, bo o to tu tak naprawdę chodzi, te śmieci powinny zostać wywieszone za te małe ciapate siurki przed bramą miasta i zdychać w męczarniach, za pogardę dla europejczyka a w szczególności dla europejskich kobiet, żeby inne małe islamskie siurki nauczyły się, że tu panuje prawo, takie jak u nich, gdzie kara się śmiercią takie występki.
Widzę, że nie umiesz się odnieść do kultury islamu, nie przechodzi pogarda przez lewicowe serce.
To wpajany system jest winny, ślepej tolerancji, przygłupich praw człowieka, zrównania kultur i rysowania kredkami przeciwko obcej kulturze, która depcze kulturę gospodarza i nie ponosi za to żadnej kary.
Zapytaj erdogana czy wszystkie kultury są równe.
:beczka:

Ale ja się z Tobą zgadzam, że powinni być gwałciciele, mordercy ostro traktowani.
Kultura islamu jadę i krytykuje od lat, uważam ją za jedno z największych zagrożeń dla świata.

Więc nie wiem czemu kłamiesz na mój temat, podobnie jak Siwy, że jestem lewicowcem za multikulti. Też jesteś pierdolnięty.

Taka jest z Wami rozmowa. Wymyślacie o mnie nieistniejące rzeczy, piszecie o tym elaborat, o chochole który jest tylko w waszej głowie, i się do niego branzlujecie, do nieistniejącej rzeczywistości.

Bo oczywiście nie ma sensu was prosić byście wyrkumaczycue po czym wnosicie, że jestem lewakiem popierającym multikulti i nie krytykującym islamu?

@Siwy25_1
@ninja

Znalazłem jakiś swój elaborat o islamie stary.ktora jego część wskazuje, że mam lewicowe spojrzenie na imigrantów muzułmańskich?

Czy przyznacie, że bzdurę napisaliście?

Moim zdaniem nie uciekniemy o patrzenia na zasadzie kontrastu kulturowego.
Pamiętajmy, że u nas uważa się za zło skrajną prawice.
I jej nie tolerujemy, czujemy zagrożenie.
A muzułmanie w wersji light są 5 x skrajniejsi od prawicy wersji hard.
Muzułmanin w wersji light nadal uważa, że niewierni powinni umierać, lecz krytykują zamachy bo uważają, że te role powinno pełnić państwo i sądy, jak w krajach gdzie Islam rządzi.
Ogromna część w wersji umiarkowanej popeira zamachy i się z nich cieszy. Pomimo, że mieszkają tu już kolejne pokolenie i powinni być zasymilowani.
Lecz nawet islam w wersji light ma zakorzenione, żę nie powinni być nam wdzieczni za to, że mogą tu żyć, lecz mają zakorzenione że IM SIE TO NALEŻY. Bo prorok im tak powiedział.

Wiesz jaki muzułmanin jest dobry? Ateista. Każdy inny bez wyjątku musi przyjąć postawę anty-nasza cywilziacja, wyższość i słuszność jego religii, nas jako podludzi. Tylko, że gdy są mniejszością, część przyjmuje powstawę light czyli "póki jestesmy mniejszoscia to nie zabijajmy niewiernych. Poczekajmy aż bedziemy większościią".

Oczywisćie aspekt polityczny, ISIS także jest istottny. Jednak zauważ, że to zamachy samobójcze. Czyli wynikają z poczucia wyższosci i słuszności religijnej. Czy Polacy dokonywali samobójczych zamachów na Niemców? Nie. Politycznie tak się nie robi(wyjątkiem są Japońscy kamikadze).

W akademiku była typa, która ruchała się tylko z czarnymi. Było sporo ciapatych z Erasmusa. Była często u nich na imprezach. Przez 5 lat nic się jej nie stało.

Dlatego porównanie ubrania kapelusza kukluks klanu w celu celowej prowokacji do kobiety która rzekomo robi to samo będąc kobieta, jest debilne.

1687198752060.jpeg

Nie odsłuchałem jeszcze filmiku, więc mój komentarz może nie być trafiony.
Co do wychowania w szkole, to mam dwa spostrzeżenia:
1. Moi znajomi dobrze usytuwani postanowili na pewnym etapie życia rzucić wszystko w pizdu i pojechać na roczną wycieczkę dookoła świata. Wg nich najtrudniejsze nie okazało się powiedzenie o tym rodzicom, rzucenie pracy czy pozamykanie działalności a właśnie wyrwanie dziecka z systemu publicznej edukacji.
2. Inni moi znajomi mają syna na nauczaniu domowym. Średnio nauka zajmuje 3 gdz dziennie, dzięki temu jest czas na inne zainteresowania. Oczywiście uczy się świetnie, materiał pozaliczany już z miesiąc temu i ma długie wakacje. Oczywiście z negatywnej strony jest brak kolegów, dlatego ratują się wspomnianymi dodatkowymi zainteresowaniami (drugim utrudnieniem jest to, że jeden z rodziców musi jednak "trochę" czasu na to poświęcić, czyli praktycznie nie pracować).
Jak się tym zacząłem interesować, to okazuje się, że taki tryb nauki jest coraz bardziej popularny.
Myślę, że za jakiś czas "reforma szkolnictwa" odbędzie się "oddolnie" i rodzice w jakiś sposób wymuszą żeby dziecko było kształtowane wg ich zasad a nie kuratorium czy jakiegoś komisarza czy tam ministra. Oczywiście dotyczy to raczej dużych ośrodków miejskich. Póki co, u nas nie jest jeszcze tak źle jak na postępowym zachodzie, ale nawet tam to dopiero początek rewolucji. Powstrzymać szeroko pojętne lewactwo może tylko poważny kryzys gospodarczy lub jeszcze większy napływ islamistów (co zresztą też będzie się wiązać z kryzysem).

Last edited:
Back