Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rasizm, bez tej całej pierdolonej nowomowy, która podpina pod to wszelkie wysrywy, to duże słowo. A przecież tu nie chodzi o nienawiść wynikającą z cech anatomicznych.I co jest złego w raszyzmie?
Obudzili sięidiociEuropejczycy.
![]()
1. Typiara nazywa się James
1.Typiara nazywa się Środa1. Typiara nazywa się James
2. Nie jest Polką
Ja tu podważam wypowiedź Środy, ale fakt daleko jej do Polki samymi poglądami1.Typiara nazywa się Środa
2.Nie jest Polką
Może Madzia chce zostać ubogacona?
Podejrzewam, że to jej marzenie ale nawet dzikusy mają jakieś standardy.Może Madzia chce zostać ubogacona?
Nigdy ich o standardy nie podejrzewałem ale kto wie możesz mieć rację.Podejrzewam, że to jej marzenie ale nawet dzikusy mają jakieś standardy.
U nas zostal ostatni sztandarI co jest złego w raszyzmie?
Obudzili sięidiociEuropejczycy.
![]()

HonorU nas zostal ostatni sztandar
"Wśród jeszcze żyjących klamstw, gnębiących ten bialy ląd.."![]()

Myślę, że nawet chłop o zerowych standardach przekroczyłby nad leżąca Środą i poszedł dalej...Nigdy ich o standardy nie podejrzewałem ale kto wie możesz mieć rację

Wiem o co Ci chodziło ;)Ja tu podważam wypowiedź Środy, ale fakt daleko jej do Polki samymi poglądami
Chyba że taki na bombie, ten to by wydymałMyślę, że nawet chłop o zerowych standardach przekroczyłby nad leżąca Środą i poszedł dalej...![]()

Chyba że taki na bombie, ten to by wydymał![]()

A jakby jeszcze był wyposzczony po trzech tygodniach w trasie u HansaChyba że taki na bombie, ten to by wydymał![]()

Tak by przetrzepał że środa by myślała ze jest piątekA jakby jeszcze był wyposzczony po trzech tygodniach w trasie u Hansa![]()

Myślałaby, że to piątek a to dopiero początekTak by przetrzepał że środa by myślała ze jest piątek![]()

U hansa nutella lepiej trzyma sie skory takze mialby dobry materialTylko najpierw by musiało być napastowanie seksualne View attachment 69567
O skurwisyn, ciekawe co musiało w czaszce odpierdolić żeby zrobić coś takiego.