Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwy jebane
Kurwy jebane
Ale zanim wyciągną fiuty i zaczną na nie lać (po czym będą je pałować) powinni ogolić im te głupie łby na łyso i połamać kurwa wszystkie palce.ochroniarze to powinni wyciągnąć fiuty i się na nie odlać, a potem dopiero pałować
I wybić wszystkie zęby.Ale zanim wyciągną fiuty i zaczną na nie lać (po czym będą je pałować) powinni ogolić im te głupie łby na łyso i połamać kurwa wszystkie palce.
I te zęby wcisnąć im do dupyI wybić wszystkie zęby.
A ja bym ich zostawił i poczekał aż zgłodnieją
a później rzucał między nich co jakiś czas kawałek chleba?A ja bym ich zostawił i poczekał aż zgłodnieją
Mięsaa później rzucał między nich co jakiś czas kawałek chleba?

Ostatnio jakieś pojeby się tak przykleiły w salonie volkswagena A pracownicy po swojej zmianie po prostu wyłączyli światła I ogrzewanie I poszli do domu:)A ja bym ich zostawił i poczekał aż zgłodnieją

rozumiem po kulturalnych wypowiedziach z poprzednich komentarzy, że w tym wątku wrzucam linki do osób, których nie lubimy (czy też jak sformułowali moi poprzednicy - chcemy wybić im zęby a zęby wsadzić do dupy)?
tutaj jeden gagatek, jeśli chodzi o mendowatość i bazowanie na najniższych instynktach to w polskiej polityce topka p4p
https://oko.press/kim-jest-slawomir-mentzen-partii-korwin/
nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym![]()

Macie nagranie, wiem że szukaliście
Plus kolejni artyści
Blisko ale to przechodzi tylko w określonych tematach i poglądach. Podludzi od korwina niestety to nie obejmujerozumiem po kulturalnych wypowiedziach z poprzednich komentarzy, że w tym wątku wrzucam linki do osób, których nie lubimy (czy też jak sformułowali moi poprzednicy - chcemy wybić im zęby a zęby wsadzić do dupy)?
tutaj jeden gagatek, jeśli chodzi o mendowatość i bazowanie na najniższych instynktach to w polskiej polityce topka p4p
Podludź bo?Blisko ale to przechodzi tylko w określonych tematach i poglądach. Podludzi od korwina niestety to nie obejmuje
Blisko ale to przechodzi tylko w określonych tematach i poglądach. Podludzi od korwina niestety to nie obejmuje
Trafiłeś w 10-kę z bazowaniem na najniższych instynktach, bo właśnie z tego powodu, ten pierdolony atencjusz zapałał ostatnio wielką miłością do przesiedleńców z Ukrainy. Oczywiście bije w cierpiętniczy bębenek kobiet i dzieci. Hordy Ukraińców w wieku poborowym są wymysłem mieszkańców naszego kraju. Przez pierwsze 3 miesiące wojny przybyło do Polski grubo panad 3 miliony Ukraińców. W tym czasie wg danych ZUS, liczba oskładkowanych pracowników wzrosła zaledwie o 62 tys. Nie 62 tys Ukraińców, tylko wszystkich łącznie. Pracusie...... mendowatość i bazowanie na najniższych instynktach to w polskiej polityce topka p4p.
Trafiłeś w 10-kę z bazowaniem na najniższych instynktach, bo właśnie z tego powodu, ten pierdolony atencjusz zapałał ostatnio wielką miłością do przesiedleńców z Ukrainy. Oczywiście bije w cierpiętniczy bębenek kobiet i dzieci. Hordy Ukraińców w wieku poborowym są wymysłem mieszkańców naszego kraju. Przez pierwsze 3 miesiące wojny przybyło do Polski grubo panad 3 miliony Ukraińców. W tym czasie wg danych ZUS, liczba oskładkowanych pracowników wzrosła zaledwie o 62 tys. Nie 62 tys Ukraińców, tylko wszystkich łącznie. Pracusie...

Uuuuu fajnopolactwoBlisko ale to przechodzi tylko w określonych tematach i poglądach. Podludzi od korwina niestety to nie obejmuje
Lepiej biały salceson, wypędziłby z nich te demony.a później rzucał między nich co jakiś czas kawałek chleba?
Chodzi o mentzwna czy o okopress?rozumiem po kulturalnych wypowiedziach z poprzednich komentarzy, że w tym wątku wrzucam linki do osób, których nie lubimy (czy też jak sformułowali moi poprzednicy - chcemy wybić im zęby a zęby wsadzić do dupy)?

Chodzi o mentzwna czy o okopress?
Wystarczy posłuchać ze zrozumieniem. Nawołuje do ograniczenia podatków.Sławomir Mentzen - typ, który otwarcie nawołuje do zniesienia podatków, podczas gdy jego kancelaria zarabia głównie na prawie podatkowym
co za szpagat XDDD