Podludzie

Nie będzie potrzebny, nic się nie zmarnuje.
giphy.gif

tak ostatnio wziąłem się za te aktywistki sexbiznesu i dziennikarki piszące o tym i natknąłem się na wywiad byłej dziennikarki onetu w którym mówiła, że zdecydowała sie reportaż wcieleniowy, dlatego zdecydowała się na pracę w klubie go-go

Dobra to se odsłucham.
Pierwsza lampka awaryjna/czerwona flaga:
- pisanie reportażu wcieleniowego na podstawie 4 dni pracy
- przed pracą nie wyzerowała własnych profili w mediach społecznościowych dobrze wiedząc, ze idzie do klubu sieci słynącej z oszukiwania klientów i później bała się, że ktoś ją przez to nakryje.

Nie no myślę, że pani dziennikarka mówi prawdę :baldwinwhiskey:

Jak PO/ko, polska 2050 i właśnie lewica wygra wybory to się zacznie tęczowa rewolucja. Wpadniemy z deszczu pod rynnę, bo do rozmontowania państwa które się nie skończy dojdzie jeszcze przyspieszona degradacja społeczeństwa. Najgorsze jest to że nie ma na kogo głosować.
View attachment 46455
Jeszcze 10 lat temu można by wierzyć, że plastusie to może przynajmniej budżetu nie zrujnują. Teraz to długofalowo doprowadziliby do większej szkody niż pis. Pis rozkurwi państwowe finanse, platfusy rozkurwią państwo.

Jak PO/ko, polska 2050 i właśnie lewica wygra wybory to się zacznie tęczowa rewolucja. Wpadniemy z deszczu pod rynnę, bo do rozmontowania państwa które się nie skończy dojdzie jeszcze przyspieszona degradacja społeczeństwa. Najgorsze jest to że nie ma na kogo głosować.
View attachment 46455
co tu się rozpisywać: pozwólmy im mówić

Gdyby pierwszy raz to obejrzałem to musiałem rozchodzić

ja też musiałem to rozchodzić
są jeszcze lepsze filmiki z tego kanału :muttley:
można wyjść z narkomanii
można wyjść z alkoholizmu,
ale to pachnie wypranym mózgiem na poziomie człowieka, który całe życie dorastał wśród Talibów. Tylko, że tamten człowiek miał większy dostęp do informacji niż ten prostak:

Chociaż w sumie pożyteczny filmik: wystarczy jako odpowiedź na pytanie czym się różni ideologia tęczowa od homoseksualizmu...

Ten człowiek skończył łódzką filmówkę: z takimi szerokimi horyzontami, empatią to może nakręci drugi Kler czy wesele Smażowskiego :tellmemore:

są jeszcze lepsze filmiki z tego kanału :muttley:
można wyjść z narkomanii
można wyjść z alkoholizmu,
ale to pachnie wypranym mózgiem na poziomie człowieka, który całe życie dorastał wśród Talibów. Tylko, że tamten człowiek miał większy dostęp do informacji niż ten prostak:

Chociaż w sumie pożyteczny filmik: wystarczy jako odpowiedź na pytanie czym się różni ideologia tęczowa od homoseksualizmu...

Ten człowiek skończył łódzką filmówkę: z takimi szerokimi horyzontami, empatią to może nakręci drugi Kler czy wesele Smażowskiego :tellmemore:

wszyscy jesteśmy równi
Tak pewnie powiedział Lenin na zjeździe partii

Mój wujek też nie miał wpływu na Alzhaimera:jon:

I Jasno dam do zrozumienia iż uważam że każda odmienność seksualna bądź płciowa to choroba psychiczna którą należy leczyć jak każdą inną
Więc nie jestem za odbieraniem im praw bo szanuje osoby które niestety nie są zdrow psychiczne

Ale takich debili to nie szanuje:jjsmile:

wszyscy jesteśmy równi
Tak pewnie powiedział Lenin na zjeździe partii

Mój wujek też nie miał wpływu na Alzhaimera:jon:

I Jasno dam do zrozumienia iż uważam że każda odmienność seksualna bądź płciowa to choroba psychiczna którą należy leczyć jak każdą inną
Więc nie jestem za odbieraniem im praw bo szanuje osoby które niestety nie są zdrow psychiczne

Ale takich debili to nie szanuje:jjsmile:
tragikomiczne dla takich ludzi jak on, Staśko itp. jest to, że oni oczywiście mogą zmądrzeć i będą chcieli zapomnieć o przeszłości, ale internet jest tak diabelskim narzędziem, że co tam wrzucić to można już nigdy nie usunąć i takie Maje ciągle będą traktowane ,,ta wariatka z internetu" -gorsze niż tatuaż idiota na czole :korwinlaugh:

Mama i tata byli poszukiwani, i policja nie mogła ich znaleźć? Musieli się sami wjebać? Mają siedmioletnią córkę która jak mniemam chodziła do szkoły i nikt nie mógł znaleźć ich rodziców? Ktoś ich szukał w ogóle?
To jest celowe działanie, w policji chodzi o to żeby była odpowiednia ilość papierkowej roboty i spychologi. Posterunki nie mają być skuteczne tylko wykonywać plan w ilości wlepionych mandatów, spraw karnych w toku

Back