Podludzie

Wiesz, ja nawet nie mam nic do trans, shemale, i wiesz, almodovarowskich postaci.
Tylko niech to będzie jak u Almodovara i było do tej pory: popieprzone krejzole , hedoniści, często narkomani i ludzie lubiący wyuzdany seks i zabawę. I tyle. Często bardzo dobrzy i wspsmiali ludzie. Żadnej ideologii do tego.
Patrz na moją sygnaturę: pochodzi z jednego z moich ulubionych filmów, Rocky Horror Show. Nie ma tam ideologii. Uwielbiam też Almodovara. Dobrze się też bawiłem na pojebanym bingo w Pogłosie,prowadzonym przez bandę drag Queen , które przy okazji rozdają mefedron.
Super, pięknie, niech to istnieje.
Ale niech nie dorabia do tego ideologii normalności i czegoś dobrego.

Wiesz, chodzi mi o to że to akceptuje jak np bandę z cohones która jeździ na UFC po świecie chlac, cpac i ruchać dziwki.
Ale też nie popieralbym gdyby taki Halibut czy paru innych mieli chodzić do szkoły , rozdawać prezerwatywy i podawać dobre namiary na Rokse, mówiąc że to dobre, ważne i trzeba tolerować.
Raka należy niszczyć od razu (żadnej afirmacji dewiacji). Nie czekać jak pojawiają się przerzuty. (pedomałżeństwa ok) Czy też agonia. (adopcja dzieci przez homozwiązki).

Niech to zostanie w biedrońrumach niech to zostanie w cieniu, bo tam tego miejsce.

No ma. Znam różne osoby niehetero i nie każdy jest aktywista LGBT chcącym by transy miały pogadanki w przedszkolach xd podejrzewam że to nawet mniejszość. Więc jest tak.
o kurwa tu się mogę z kolega zgodzić, mam dwóch znajomych ciepłych i faktycznie odcinają się od tego lgbtsru cyrku
i jedną lesbę (szpetna w chuj)
:beczka:

Co dwa ogiery to nie jeden. Jest urozmaicenie. Tylko niestety zarobków podwójnych nie przynosimy :(
i to szanuję, forumowy ryu bardzo się wypierał tych kradzionych całusów ze Stefanem, bo mu żona czyta co wypisuje na forum, wiadomo
iu

a tu widzę bardzo zdecydowana postawa, odważna
nie mam więcej pytań.
iu

Nie wiem jak to jest z Muslimami, ale w samej jebanej Polsce norma są zawiasy za gwałt, w tym na dziecku, rok za quadów, uwaga "bo nie krzyczała"

A to tylko muslimy? Kurwa u nas księżulka ruchają dzieci, i jedyne co im grozi, to przeniesie do innej parafii.

A to tylko muslimy? Kurwa u nas księżulka ruchają dzieci, i jedyne co im grozi, to przeniesie do innej parafii.

Ciągle o tym słyszę ale jestem ciekawy czy to prawda, że Polskie sądy po udowodnieniu że ksiądz jest pedofilem - nie skazują go za gwałt itd.

Ciągle o tym słyszę ale jestem ciekawy czy to prawda, że Polskie sądy po udowodnieniu że ksiądz jest pedofilem - nie skazują go za gwałt itd.
U nas po prostu nie można o tym mówić. Bo przecież muslimy to złe wiadomo , jak to księża Polscy mogli by coś zrobić? Po co tak mówisz, HUJ JESTEŚ NIE POLAK, ANTYPATRIOTYCZNE WARTOŚCI PRZEDSTAWIASZ!!

U nas po prostu nie można o tym mówić. Bo przecież muslimy to złe wiadomo , jak to księża Polscy mogli by coś zrobić? Po co tak mówisz, HUJ JESTEŚ NIE POLAK, ANTYPATRIOTYCZNE WARTOŚCI PRZEDSTAWIASZ!!
Co ty pierdolisz! Przecież wszyscy o tym mówią. Dla lewaków i wykształconych z wielkich miast ksiądz=pedofil. Problem z pedofilią to nie tylko ksiądz na zakrystii. W wielu placówkach, gdzie jest kontakt z dziećmi są pedofile i wszędzie temat najczęściej jest zamiatany pod dywan. Kiedyś czytałem artykuł na ten temat i gość tam podał masę przypadków pedofilii w szkołach, gdzie jedyne konsekwencje dla sprawcy to utrata pracy, bądź zmiana placówki. Wszystko podbite linkami z lokalnych źródeł. Tyle, że pierdolenie o księdzu pedofilu lepiej się klika.

Back