Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raka należy niszczyć od razu (żadnej afirmacji dewiacji). Nie czekać jak pojawiają się przerzuty. (pedomałżeństwa ok) Czy też agonia. (adopcja dzieci przez homozwiązki).Wiesz, ja nawet nie mam nic do trans, shemale, i wiesz, almodovarowskich postaci.
Tylko niech to będzie jak u Almodovara i było do tej pory: popieprzone krejzole , hedoniści, często narkomani i ludzie lubiący wyuzdany seks i zabawę. I tyle. Często bardzo dobrzy i wspsmiali ludzie. Żadnej ideologii do tego.
Patrz na moją sygnaturę: pochodzi z jednego z moich ulubionych filmów, Rocky Horror Show. Nie ma tam ideologii. Uwielbiam też Almodovara. Dobrze się też bawiłem na pojebanym bingo w Pogłosie,prowadzonym przez bandę drag Queen , które przy okazji rozdają mefedron.
Super, pięknie, niech to istnieje.
Ale niech nie dorabia do tego ideologii normalności i czegoś dobrego.
Wiesz, chodzi mi o to że to akceptuje jak np bandę z cohones która jeździ na UFC po świecie chlac, cpac i ruchać dziwki.
Ale też nie popieralbym gdyby taki Halibut czy paru innych mieli chodzić do szkoły , rozdawać prezerwatywy i podawać dobre namiary na Rokse, mówiąc że to dobre, ważne i trzeba tolerować.
bajeczki.orgo ie chuj i tak nie kupię
trzeba będzie na jakieś scamerskiej stronce
Polecam cały kanał, czasami szczena opada np. przy woke people

Do kolacji sobię włączę od czasu do czasu- ryje banie czasemZa długie i za głupie. Sam poczatek mi wystarczył![]()

o kurwa tu się mogę z kolega zgodzić, mam dwóch znajomych ciepłych i faktycznie odcinają się od tego lgbtsru cyrkuNo ma. Znam różne osoby niehetero i nie każdy jest aktywista LGBT chcącym by transy miały pogadanki w przedszkolach xd podejrzewam że to nawet mniejszość. Więc jest tak.

o kurwa tu się mogę z kolega zgodzić, mam dwóch znajomych ciepłych i faktycznie odcinają się od tego lgbtsru cyrku
i jedną lesbę (szpetna w chuj)
![]()
część pewnie tak jak niejaki halibut kryje się jeszcze... tak do 2025 gdy w pełni ue zatriumfujeNa pewno masz więcej ciepłych kolegów i koleżanek

część pewnie jak niejaki halibut kryje się jeszcze... tak do 2025 jak w pełni ue zatriumfuje
![]()
Sypiasz z narzeczoną halibuta? Masz rozdwojenie jaźni?Są świadkowie jego stosunków z kobietami, z mężczyznami nie, ale popytam, sypiam z jego narzeczona to mi powie.

Sypiasz z narzeczoną halibuta? Masz rozdwojenie jaźni?
![]()
A to biedna białogłowa wie, że ze stefanem też?Jakie rozdwojenie jaźni? Po prostu dzielimy jeden mózg.
A to biedna białogłowa wie, że ze stefanem też?
Dzielnie to znosi?
Za to alimenty będziecie płacić podwójnieCo dwa ogiery to nie jeden. Jest urozmaicenie. Tylko niestety zarobków podwójnych nie przynosimy :(

i to szanuję, forumowy ryu bardzo się wypierał tych kradzionych całusów ze Stefanem, bo mu żona czyta co wypisuje na forum, wiadomoCo dwa ogiery to nie jeden. Jest urozmaicenie. Tylko niestety zarobków podwójnych nie przynosimy :(
i to szanuję, forumowy ryu bardzo się wypierał tych kradzionych całusów ze Stefanem, bo mu żona czyta co wypisuje na forum, wiadomo
![]()
a tu widzę bardzo zdecydowana postawa, odważna
nie mam więcej pytań.
![]()
zapytaj naszego korpo karateki, co ja będę za kogoś odpowiadałJakim Stefanem?
Jebane muslimy mogą gwałcić bez konsekwencji
Około 870 przestępców seksualnych – z czego pięciu było oskarżonych o gwałt na dzieciach – zostało zwolnionych z odpowiedzialności karnej w ramach tzw. „społecznego rozwiązania”. Gwałciciele muszą przyznać się do winy i przeprosić. Sprawa dotyczy tzw. islamskich "grooming gangs".
![]()
Victims furious as police forces let off 870 sex offenders after they say sorry
Some 870 sex offenders - including five child rape cases – have been dealt with by 'community resolution' in just two years. Perverts have to admit their guilt and apologisewww.mirror.co.uk
KpinaNie wiem jak to jest z Muslimami, ale w samej jebanej Polsce norma są zawiasy za gwałt, w tym na dziecku, rok za quadów, uwaga "bo nie krzyczała"
A w Ameryce biją Murzynów!Nie wiem jak to jest z Muslimami, ale w samej jebanej Polsce norma są zawiasy za gwałt, w tym na dziecku, rok za quadów, uwaga "bo nie krzyczała"
Jebane muslimy mogą gwałcić bez konsekwencji
Około 870 przestępców seksualnych – z czego pięciu było oskarżonych o gwałt na dzieciach – zostało zwolnionych z odpowiedzialności karnej w ramach tzw. „społecznego rozwiązania”. Gwałciciele muszą przyznać się do winy i przeprosić. Sprawa dotyczy tzw. islamskich "grooming gangs".
![]()
Victims furious as police forces let off 870 sex offenders after they say sorry
Some 870 sex offenders - including five child rape cases – have been dealt with by 'community resolution' in just two years. Perverts have to admit their guilt and apologisewww.mirror.co.uk
A w Ameryce biją Murzynów!
Z nauczycielami jest podobnie. Najczęściej kończy się wyjebaniem z roboty i tyle.A to tylko muslimy? Kurwa u nas księżulka ruchają dzieci, i jedyne co im grozi, to przeniesie do innej parafii.
A to tylko muslimy? Kurwa u nas księżulka ruchają dzieci, i jedyne co im grozi, to przeniesie do innej parafii.
U nas po prostu nie można o tym mówić. Bo przecież muslimy to złe wiadomo , jak to księża Polscy mogli by coś zrobić? Po co tak mówisz, HUJ JESTEŚ NIE POLAK, ANTYPATRIOTYCZNE WARTOŚCI PRZEDSTAWIASZ!!Ciągle o tym słyszę ale jestem ciekawy czy to prawda, że Polskie sądy po udowodnieniu że ksiądz jest pedofilem - nie skazują go za gwałt itd.
Co ty pierdolisz! Przecież wszyscy o tym mówią. Dla lewaków i wykształconych z wielkich miast ksiądz=pedofil. Problem z pedofilią to nie tylko ksiądz na zakrystii. W wielu placówkach, gdzie jest kontakt z dziećmi są pedofile i wszędzie temat najczęściej jest zamiatany pod dywan. Kiedyś czytałem artykuł na ten temat i gość tam podał masę przypadków pedofilii w szkołach, gdzie jedyne konsekwencje dla sprawcy to utrata pracy, bądź zmiana placówki. Wszystko podbite linkami z lokalnych źródeł. Tyle, że pierdolenie o księdzu pedofilu lepiej się klika.U nas po prostu nie można o tym mówić. Bo przecież muslimy to złe wiadomo , jak to księża Polscy mogli by coś zrobić? Po co tak mówisz, HUJ JESTEŚ NIE POLAK, ANTYPATRIOTYCZNE WARTOŚCI PRZEDSTAWIASZ!!