jut
Sum
Naprostował lejcami... Dla mnie może byćNa tym pierwszym to nie lasso, tylko lejce. Juz to zostalo naprostowane.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Naprostował lejcami... Dla mnie może byćNa tym pierwszym to nie lasso, tylko lejce. Juz to zostalo naprostowane.

2SLGBTQQIA+? Ja już dawno zgubiłem się w tym co oznaczają te znaczki. To wygląda jakby co roku dostawiali losowy znak.
co tydzień2SLGBTQQIA+? Ja już dawno zgubiłem się w tym co oznaczają te znaczki. To wygląda jakby co roku dostawiali losowy znak.
codziennie!co tydzień
Wolnosc! Rownosc! Tolerancja!
![]()
Pewnie brała udział:
Gdy lewackie bezstresowe wychowanie i internetowe spierdolenia wejdą za mocno. Gdzie jest kabel od prodiża gdy potrzeba lekarstwa dla takiego gówniarza.
Wolnosc! Rownosc! Tolerancja!
![]()
Jeszcze za wcześnie, to jest na wyższym poziomie.Jeszcze mogli ich chujem przez łeb zdzielić![]()

Gratuluję! Ja tylko taką błyskotkę znalazłem:![]()
Kiedyś to były pierścionki.
Jak biegałem z wykrywką wykopałem depozyt z Sygnetem totenkopf, Deutscher Orden i czapka oficerska z trupią czaszką od Hugo bossa.
Chciałby złoto i to takie. A tyle lat na wykopkach i marnie z tymGratuluję! Ja tylko taką błyskotkę znalazłem: View attachment 27376

Ja mam Garretta Ace 250, ale od lat na szafie leży. Wierzę, że przyjdzie taki sezon, że sobie jeszcze polatam.Chciałby złoto i to takie. A tyle lat na wykopkach i marnie z tym![]()
widzieliście nowy występ?

Unijny stanie chuj