Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OG podludzie
Nie no, większość uam to teraz na Morasku. Colegium historicum mają przed ryjem (chyba że też juz się przeniosło) a na kierunku Jeżyce mają jedynie rektorat i aulęPrzyszli z dzielnicy w której stronę skierowane są stopy podludzia na pierwszym planie. Dla ułatwienia dodam że nazwa dzielnicy zaczyna się na literę J. Ewentualnie z UAM. Kierunek ten sam.
Chodzi o aulę bo to głównie kojarzy się z tym zlewaczałym gównem.Nie no, większość uam to teraz na Morasku. Colegium historicum mają przed ryjem (chyba że też juz się przeniosło) a na kierunku Jeżyce mają jedynie rektorat i aulę
Jeszcze języki słowiańskie były na FredryChodzi o aulę bo to głównie kojarzy się z tym zlewaczałym gównem.
Nie wiem jak teraz ale Twoja ulubiona psychologia była na OgrodachJeszcze języki słowiańskie były na Fredry

Nie mówi się "kamerowani" wieśniaku![]()
Wuefista robił zdjęcia i nagrywał uczennice w Sanoku. Przez 30 lat
Skandal w Sanoku. Nauczyciel wf-u w szkole podstawowe ukrytą kamerą nagrywał uczennice. 57-latek został zatrzymany.wiadomosci.wp.pl
Sanok to chyba jednak stan umysłu... @Miskatonic @Baasteek znacie typa? Pewnie tam za dużo szkół nie ma, może też byliście kamerowani![]()

Ucz mnie, miastowy panieNie mówi się "kamerowani" wieśniaku![]()

Mówi się "filmowani"Ucz mnie, miastowy panie![]()

W zamkniętym zakładzie, wiedza z zakresu poprawnej polszczyzny jest zupełnie zbędna.Nie mówi się "kamerowani" wieśniaku![]()
jeszcze collegium chemicum kiedyś było na Grunwaldzkiej, tam odbywał się finał wojewódzkiego olimpiady fizycznej - wiem, bo byłem laureatemNie wiem jak teraz ale Twoja ulubiona psychologia była na Ogrodach![]()

tam odbywał się finał wojewódzkiego
wiem, bo byłem

nie przelewaj na mnie swoich fantazji
Myślę że jakby się targnęła na linę to by ożyła
Ona istnieje tylko w wyobraźni stażysty, który dostał zadanie napisania takiego tekstu.Myślę że jakby się targnęła na linę to by ożyła