MysticBęben
UFC Featherweight
Zamiast oddawać głosy, posłuchaj podcastu (oczywiście po meczu) ;)a co to za konkursy?! :D @MysticBęben wszelkie głosy oddaję Tobie :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zamiast oddawać głosy, posłuchaj podcastu (oczywiście po meczu) ;)a co to za konkursy?! :D @MysticBęben wszelkie głosy oddaję Tobie :D
Tak wszyscy mówią. A ja ucichnę pod koniec roku i dupa
Poza tym i tak wygra @duubertowa albo @Moooniaa![]()

ok, ale już się zaczynam bać :DZamiast oddawać głosy, posłuchaj podcastu (oczywiście po meczu) ;)
Nie bój się. Można wygrać rashguard, 5 kilo białka albo 10h treningów w Ankosie :)
Treningi w ankosie we wtorki tylko. Myślę że jest to istotna informacja dla @duubertowaNie bój się. Można wygrać rashguard, 5 kilo białka albo 10h treningów w Ankosie :)
Nie bój się. Można wygrać rashguard, 5 kilo białka albo 10h treningów w Ankosie :)
Treningi w ankosie we wtorki tylko. Myślę że jest to istotna informacja dla @duubertowa
Dokładnie.Treningi w ankosie we wtorki tylko. Myślę że jest to istotna informacja dla @duubertowa
Nie wątpię, ale wiesz, że we wtorki jest... mocniej niż zwykle?Jak wygram to będę tam codziennie chociażby po to, żeby poznać się lepiej z panem trenerem !
Nie wątpię, ale wiesz, że we wtorki jest... mocniej niż zwykle?
Oho. Nie wiedziałam. Teraz juz jestem w 100% pewna że będę tam we wtoreczki ;D

Nie każdy wie na co się porywa. Aż pewną piosenkę musze sobie odpalić.
Ostro
Ostro

Odpowiem muzycznieEj ja proszę o wyjaśnienie bo zaczynam się obawiać dalszej części konwersacji![]()
Pierwsze słowo do dziennika drugie słowo do śmietnika.... Cofam wszystko co powiedziałam.
A tak chętnie chciala wpaść we wtorek... Cofam wszystko co powiedziałam.
Edytuje kalendarz ;)@duubertowa obraziłaś się? :-D
No trochę spora różnica wieku.Stwierdziłam, że bezpiecznej nie odpowiadać![]()
No trochę spora różnica wieku.
Zawsze możesz wpaść do Warszawy na UFC 200, trochę młodszych będzie, nawet może Twój synTo już nie jest bezpieczna granica wiec po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw zmieniam zdanie i biorę odżywkę :D

Jak posprząta pokójnawet może Twój syn![]()

Starszy jesteś od Kaczki?Jak posprząta pokój![]()
@DD40 > @kaczka41 > @MysticBęben chyba tak się rozkładaStarszy jesteś od Kaczki?
Oldboje na cohones to dobre chłopaki.