MysticBęben
UFC Featherweight
To musiałby być videoblog - 2h chrapania i miarowego ruchu bębnaCzekam na #Bębenwkanciapie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To musiałby być videoblog - 2h chrapania i miarowego ruchu bębnaCzekam na #Bębenwkanciapie
Chyba powinno już działać pobieranie :)Udostepnij pobieranie!
Ale gdzie? Nie zauważyłem, bo skupiony byłem na prowadzeniu auta ;)Ale oczywiscie syndrom zabora musial sie pojawic...
W rzetelnym ocenianiu szans Janka zamiast klepania po plecach.Ale gdzie? Nie zauważyłem, bo skupiony byłem na prowadzeniu auta ;)
Aaaa, już kumam :)W rzetelnym ocenianiu szans Janka zamiast klepania po plecach.
Jebani idioci.
Ja myslalem, ze o "kurwa" chodzi :DW rzetelnym ocenianiu szans Janka zamiast klepania po plecach.
Jebani idioci.
Gotuj z Szebenem to prawie to samo :)Ja tam czekam na "Gotuj z Bębnem"
"Sympatia oparta na stulejarstwie"
Zostałem gimbem zanim to było modne!Gimby nie znają
Na ŚDM mam pracować z domu. Już to widzę z dwójką dzieciaków :)Bęben rozumiem, że w czasie ŚDM beda edycje dwugodzinne?
Taki sam plan.Na ŚDM mam pracować z domu. Już to widzę z dwójką dzieciaków :)
W każdym razie nosa za wiochę nie wyściubiam, najdalsze wojaże do urzędu gminy
Ile Ty masz km dojazdu? Zachód-wschód przejeżdżasz prawie cały Kraków, nie? Godzina bez korków, to na ŚDM w środę byś dojechał na poniedziałkową zmianę ;)Taki sam plan.
Człowiek z zasadami -szanujeIle Ty masz km dojazdu? Zachód-wschód przejeżdżasz prawie cały Kraków, nie? Godzina bez korków, to na ŚDM w środę byś dojechał na poniedziałkową zmianę ;)
Ja jeszcze myślałem, że w okolicach Opatkowic bym auto zostawiał u młodego pod przedszkolem na parkingu, i wyciągał z bagażnika rower, ale po pierwsze, boję się, że mi pielgrzymi auto ojebią, po drugie - że mi muslimy auto wysadzą, po trzecie - że mi mundurowi auto skonfiskują, z podejrzeniem samochodu-pułapki, po czwarte - że nawet rowerem przez Łagiewniki nie pojadę. Wreszcie po piąte - najważniejsze - nie po to zahodowałem bęben, moją dumę i chwałę, żebym go na rowerze zaraz stracić miał
Z Krowodrzy mam 12 km. Teraz nie jest zle-30 do 40 minut. Ale w śdm spokojnie byloby ze 3hIle Ty masz km dojazdu? Zachód-wschód przejeżdżasz prawie cały Kraków, nie? Godzina bez korków, to na ŚDM w środę byś dojechał na poniedziałkową zmianę ;)
Ja jeszcze myślałem, że w okolicach Opatkowic bym auto zostawiał u młodego pod przedszkolem na parkingu, i wyciągał z bagażnika rower, ale po pierwsze, boję się, że mi pielgrzymi auto ojebią, po drugie - że mi muslimy auto wysadzą, po trzecie - że mi mundurowi auto skonfiskują, z podejrzeniem samochodu-pułapki, po czwarte - że nawet rowerem przez Łagiewniki nie pojadę. Wreszcie po piąte - najważniejsze - nie po to zahodowałem bęben, moją dumę i chwałę, żebym go na rowerze zaraz stracić miał
Jakby nie obawa, że najpierw rower, potem wege, a na koniec bolec w anusie, to mógłbyś się spokojnie przesiadać na rower (poza śdm) :)Z Krowodrzy mam 12
A potem byś wywłaszczał właścicieli wegańskich barówJakby nie obawa, że najpierw rower, potem wege, a na koniec bolec w anusie, to mógłbyś się spokojnie przesiadać na rower (poza śdm) :)
Ale - lepiej nie ryzykować
Tak wszyscy mówią. A ja ucichnę pod koniec roku i dupaKonkurs na usera roku uważam za zamknięty.
a co to za konkursy?! :D @MysticBęben wszelkie głosy oddaję Tobie :DTak wszyscy mówią. A ja ucichnę pod koniec roku i dupa
Poza tym i tak wygra @duubertowa albo @Moooniaa