Comber
UFC Middleweight
No więc... spodobało mi się nagrywanie, więc dziś mała dygresja o najpiękniejszej piękniejszej części MMA :)
Myślałem, że jakiś konkretny temat albo hejt, a tutaj żeńskie MMA. Zawiedziony. Nie słucham dla zasady. Wybacz ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No więc... spodobało mi się nagrywanie, więc dziś mała dygresja o najpiękniejszej piękniejszej części MMA :)
Na MMA się nie znam, więc choć w tym temacie mogłem z sensem powiedzieć.Myślałem, że jakiś konkretny temat albo hejt, a tutaj żeńskie MMA. Zawiedziony. Nie słucham dla zasady. Wybacz ;(

Zaplusowałaś, nie spierdol tego.Poza tym Maryna Moroz czasem też wygląda całkiem spoko
Maryna jak Mała Mi wygląda :)Zaplusowałaś, nie spierdol tego.

Kumę miałem w "honorable mentions" i umknęło mi jej nazwisko w końcu, ale że Letourneau w ogóle zapomniałem uwzględniać, to nie wiem, jak się stało...Maryna jak Mała Mi wygląda :)
Wtopiłem strasznie - zapomniałem o Walerii![]()
Izę pod koniec odrzuciłem, Alexy nie brałem pod uwagę jakoś. Lista ociekaczem subiektywizmemkurde a alexa grasso czy iza badurek?:/

Dla ułatwienia mógłbyś wrzucić listę z reprezentacyjnymi zdjęciami tutaj. Byłoby łatwiej.Izę pod koniec odrzuciłem, Alexy nie brałem pod uwagę jakoś. Lista ociekaczem subiektywizmem
Jakoś zresztą przy Sanko wszystkie panie zbladły i nie miałem parcia na research po wszystkich dostępnych federacjach![]()
@Comber - podstawowym celem, zapisanym w statucie jednoosobowej spółki z o.o. "MysticBęben", jest spełnianie życzeń naszych klientów. Tym razem będzie Pan zadowolony :)Myślałem, że jakiś konkretny temat albo hejt, a tutaj żeńskie MMA. Zawiedziony. Nie słucham dla zasady. Wybacz ;(
@Comber - podstawowym celem, zapisanym w statucie jednoosobowej spółki z o.o. "MysticBęben", jest spełnianie życzeń naszych klientów. Tym razem będzie Pan zadowolony :)
Takie tam przemyślenia o naszym polskim piekiełku, na trzech przykładach.
Luz, góra 90 jechałem dziśZwolnij do chuja.

Podaj maila, to prześlę dane do przelewu ;)pozdrowisz mnie @MysticBęben w nowym odcinku?![]()
Podaj maila, to prześlę dane do przelewu ;)

Wczorajszy był nieoznaczony, ale to pudelek, więc można olać, ale lekko :)@MysticBęben oznaczaj pls jednolicie mp3 co by potem na telefonie się nie mieszało
Metadata - itunes nie wykrywa tego po autorze/albumie i muszę na komórce spośród wszystkich plików znajdować nieopisany plik.Wczorajszy był nieoznaczony, ale to pudelek, więc można olać, ale lekko :)
Chodzi Ci o nazwę pliku, czy o metadata tagi również?
Ajfon srajfonMetadata - itunes nie wykrywa tego po autorze/albumie i muszę na komórce spośród wszystkich plików znajdować nieopisany plik.
jebac ajtjunsa, tylko spotify i soundcloudMetadata - itunes nie wykrywa tego po autorze/albumie i muszę na komórce spośród wszystkich plików znajdować nieopisany plik.
Jebać spotify, tylko Nokia 3310 z polifonią i empetrójkami w *.midi!jebac ajtjunsa, tylko spotify i soundcloud
Jebać blachary co się nie chcą jebaćJebać spotify, tylko Nokia 3310 z polifonią i empetrójkami w *.midi!
Ajfon srajfon
Polaki biedaki cebulaki bez produktów Applejebac ajtjunsa, tylko spotify i soundcloud
@MysticBęben własnie nadrobiłem oba podcasty. Bardzo mi umiliło godzinę w pracy ;)
Cieszę się. Mam nadzieję, że Wasi szefowie są bardziej pro-cohonesowscy, niż wspomniani w podcaście trenerzy i managerowie@MysticBęben Bardzo dobra robota! Fajnie umila czas w pracy.

@Wewiur - 1. miejsce starczy, bo resztę raczej wszyscy znają :)Dla ułatwienia mógłbyś wrzucić listę z reprezentacyjnymi zdjęciami tutaj. Byłoby łatwiej.