Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To akurat bedzie bardzo luzno zwiazane z MMA, ale pewnie ze chca. Tylko na odpowiednim poziomie. W czasach gdy mieszkalem w Toruniu miasto mialo wywalone na inne dyscypliny min. pilke, hokej czy boks. Pieniadze plynely natomiast szerokim strumieniem do dyscypliny tak masowo uprawianej jak zuzelPoza tym naprawdę zaczynam mieć wątpliwości, czy w Toruniu ludzie chcą oglądać inny sport niż żużel.
. W tym samym czasie zawodnicy innych dyscyplin, czesto nawet ci walczacy o medale MP, ME czy MS organizowali zrzutki na autokar aby moc wystapic na zawodach odbywajacych sie w innej czesci kraju. Ale coz, haslo Torun miastem sportu zobowiazuje. Haslo chwytliwe, ale realia pozostaja niezmiennie takie same.W Opolu byl nawet nadkomplet.Jako, że kompletu nigdy nie było chyba na PLMMA
Obys mial racje bo zadnej innej z mniejszych organizacji nie kibicuje tak bardzo jak XCage.Z tym Xcagem to bym jeszcze nie stwierdzał jednoznacznie że będzie lipa z frekwencją. Przed zeszłą edycją taka ostra promocja też ruszyła dopiero jakieś dwa tygodnie przed galą i z frekwencją moim zdaniem nie było wcale tak tragicznie (wiem że hala nie było wypełniona nawet w połowie, ale wgl tego nie zakładałem). Ja bym się jeszcze wstrzymał z ocenami, mam nadzieję że sprzedaż w najbliższym czasie się znacznie się poprawi bo jak na razie rzeczywiście szału nie ma. Nadzieja według mnie jest, bo przynajmniej wśród moich znajomych którzy raczej średnio się interesują MMA o samej gali ze względu na udział Trybsona się jednak mówi. Zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie.
Zachecam wszystkich ktorzy moga do tej wizyty, warto juz chocby tylko ze wzgledu na sam hotel. To prawdziwa perelka. Miesci sie w budynku w ktorym w 20-leciu miedzywojennym funkcjonowala pierwsza polska Oficerska Szkola Marynarki Wojennej.Będę na pewno!
@dewutrn chyba miał rację :)
Nie podoba mi się jedynie brak wspomnienia o walkach zawodników z lokalnego teamu...
Może na stopie amatorskiej?Jak to debiut jak sie tytulowal jakims tam mistrzem MMA :D

PLMMA Fight PassJuż 6 marca w Łobzie, potem 13 marca, w kooperacji z XCage, w Toruniu, następnie 14 marca w Kaliszu, 21 marca, we współpracy z ICW, w Bytomiu i wreszcie na zakończenie miesiąca, w sobotę 28 marca 2015 w Giżycku - tak wyglądają najbliższe plany Profesjonalnej Ligi MMA.
Wszystkie wymienione gale będzie można obejrzeć na antenie telewizji Orange sport. I nie tylko w tej stacji, ale o tym już niebawem, w kolejnej odicjalnej wiadomości Profesjonalnej Ligi MMA.
Oficjalna informacja PLMMA
za mmania.pl
Chyba trener szykuje coś w sprawie transmisji swoich gal. Ciekawe o co chodzi![]()