Pierdololo branżowych dziennikarzy

jeden z niewielu razy, gdy nie żałowałem, że się zgodziłem na taką nagrywkę (chowałem się po biurach, nie mówcie mojemu byłemu pracodawcy)- zazwyczaj dla kilku minut musiałem czekać godzina+ do swoich pytań, bardzo dużo opóźnień, brak konkretnych informacji, chaos. Za ostatnim razem zamiast o 20 występowałem o 22
ile płacili?

Za prawdopodobnie dziesiątki (nie wiem ile razy byłem w programie, myślę, że ponad 50) dostałem od telewizji Polsat 0 (słownie: zero) polskich złotych (PLN). Zawsze jednak wideo mogłem pokazać bliskim i powiedzieć "byłem w telewizji" - dziękuję!
Cały Polsat:lol: Jeśli oni uczestnikom dość popularnego programu ,,Chłopaki do wzięcia" dawali 500 złotych za odcinek to wcale mnie nie dziwi, że gościom magazynu o MMA nic nie płacą.

Cały Polsat:lol: Jeśli oni uczestnikom dość popularnego programu ,,Chłopaki do wzięcia" dawali 500 złotych za odcinek to wcale mnie nie dziwi, że gościom magazynu o MMA nic nie płacą.
Cud, że wg chłopaki coś zarobili wystawieni na pośmiewisko...

Cud, że wg chłopaki coś zarobili wystawieni na pośmiewisko...
Producent tego programu nawet szczerze przyznał, że teoretycznie nie było żadnego wynagrodzenia. Wielu z nich ma jakieś zobowiązania finansowe i gdy tylko jakaś kwota wpłynęłaby na konto to komornik, by zajebał. Dla Polsatu i dla nich 500 stów do ręki bez żadnych formalnosci było optymalnym rozwiązaniem.

Za prawdopodobnie dziesiątki (nie wiem ile razy byłem w programie, myślę, że ponad 50) dostałem od telewizji Polsat 0 (słownie: zero) polskich złotych (PLN). Zawsze jednak wideo mogłem pokazać bliskim i powiedzieć "byłem w telewizji" - dziękuję!
patrząc na to jak wyglądają/wyglądały staże w telewizjach to ciesz się że to nie ty musiałeś im płacić

patrząc na to jak wyglądają/wyglądały staże w telewizjach to ciesz się że to nie ty musiałeś im płacić
Ostatecznie nieskromnie napiszę, że moje pytania były często dość fajne i odpowiedzi mogły być interesujące dla fanów, ale to nie mi oceniać, więc doatarczałem darmowy content. Prawda jest taka, że to była okazja tylko i wyłącznie dzięki MMARocks, a nie moja osobista.

Artnox ostro ciśnie po nowym menago Bartosa. Twierdzi, że jest winny kasę organizacji Babilon. Miał kilka razy okazję z nim współpracować i zawsze podobno był gnój.

Mówił, że wszystko jest ok dopóki zawodnik regularnie walczy i dostarcza odpowiedni procent na konto Orła. Gość ma taki przemiał zawodników, że tak na prawdę może z dnia na dzień wypowiedzieć umowę i zakończyć współpracę. Polecił Hubertowi podpytać byłych zawodników, którzy z nim współpracowali jak ta współpraca wyglądała.

Na pewno nie mają znaczenia przeciwnicy, na pewno.
Dokładnie, na karcie głównej prócz jednej w każdej walce jest Francuz, ale nie, oni wrzucą Bryczka z Amerykaninem żeby maciusiowi się zgadzało.

Na dodatek chuj wie jak to będzie ostatecznie, na stronie UFC nawet nie ma walki Bryczka w rozpisce.
Tybura napewno nie będzie tak nisko i to jest pewne.

Dokładnie, na karcie głównej prócz jednej w każdej walce jest Francuz, ale nie, oni wrzucą Bryczka z Amerykaninem żeby maciusiowi się zgadzało.

Na dodatek chuj wie jak to będzie ostatecznie, na stronie UFC nawet nie ma walki Bryczka w rozpisce.
Tybura napewno nie będzie tak nisko i to jest pewne.
Najlepsze że ten pół człowiek pół dałn wstawił to na poważnie a jak mu ktoś uwagę zwrócił że to fanowskie to niby wiedział i zaczął tak pisać w komentarzach… chodząca żenada i jeszcze te kurwa zdjęcia z biegania hatfu:latajacaslomkaptysiowa:

Ja pierdole, a ten dalej sie podnieca tym szambem. W pamięci na zawsze zostanie jak w Kanale Sportowym mówi cos o gownie w papierku do właścicieli tego fame.
Powinien mu ktoś pod każdym jego tweetem o frikach wklejać ten filmik o gownie w papierku.
Zastanawiam się czy jego bardziej jara prawdziwe mma czy cyrkowy fame. Wydaje mi się że to drugie...

Zastanawiam się czy jego bardziej jara prawdziwe mma czy cyrkowy fame. Wydaje mi się że to drugie...

Raczej pieniążki.

I może półnagie, spocone chłopiska.

IMG_5580.gif

Raczej pieniążki.

I może półnagie, spocone chłopiska.

View attachment 128003
On jest jak te "mocne" sportowe wzmocnienia fame. Emeryci lub niespełnieni sportowo zawodowcy, którzy poszli za większą kasą do świata patoli bo są już za słabi na takie KSW. Myślicie, że Pasternak miałby szanse z Haratykiem, Wójcikiem lub Chuzigaevem?:cryme: Materle już Kuber w 1r. Odprawił

Klakierzy z inthecage.pl obsrani po pachy. Lewandowski wydał polecenia, a Ci tną w pół zdania jak tylko pojawi się pewien temat. Oglądać do końca:facepalm:

Klakierzy z inthecage.pl obsrani po pachy. Lewandowski wydał polecenia, a Ci tną w pół zdania jak tylko pojawi się pewien temat. Oglądać do końca:facepalm:

Nie od dziś wiadomo ze te balasy z ITC są na usługach KRS1, szczególnie ten przyjebany koles, Olkiewicz? Chyba jo, ten to jest dopiero udany

Nie od dziś wiadomo ze te balasy z ITC są na usługach KRS1, szczególnie ten przyjebany koles, Olkiewicz? Chyba jo, ten to jest dopiero udany
Najśmieszniejsze jest to, że oni mają się za najbardziej prawilny portal w PL nie współpracujący z freakami. Kowalik to był dziennikarz w branży MMA swego czasu, a teraz to wszystko pokneblowane jak na Białorusi.

Back