Siedem
NoLife FC
Ssij jajaJapa tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ssij jajaJapa tam
To IMO i tak bardzo długo trwało, nie wierzę w żadne świetne wyniki oglądalności.ostatni odcinek 06.03.2025, to raczej nie ma nic wspolnego z wakacyjna przerwa
ile płacili?jeden z niewielu razy, gdy nie żałowałem, że się zgodziłem na taką nagrywkę (chowałem się po biurach, nie mówcie mojemu byłemu pracodawcy)- zazwyczaj dla kilku minut musiałem czekać godzina+ do swoich pytań, bardzo dużo opóźnień, brak konkretnych informacji, chaos. Za ostatnim razem zamiast o 20 występowałem o 22
Za prawdopodobnie dziesiątki (nie wiem ile razy byłem w programie, myślę, że ponad 50) dostałem od telewizji Polsat 0 (słownie: zero) polskich złotych (PLN). Zawsze jednak wideo mogłem pokazać bliskim i powiedzieć "byłem w telewizji" - dziękuję!ile płacili?
Cały PolsatZa prawdopodobnie dziesiątki (nie wiem ile razy byłem w programie, myślę, że ponad 50) dostałem od telewizji Polsat 0 (słownie: zero) polskich złotych (PLN). Zawsze jednak wideo mogłem pokazać bliskim i powiedzieć "byłem w telewizji" - dziękuję!
Jeśli oni uczestnikom dość popularnego programu ,,Chłopaki do wzięcia" dawali 500 złotych za odcinek to wcale mnie nie dziwi, że gościom magazynu o MMA nic nie płacą.Cud, że wg chłopaki coś zarobili wystawieni na pośmiewisko...Cały PolsatJeśli oni uczestnikom dość popularnego programu ,,Chłopaki do wzięcia" dawali 500 złotych za odcinek to wcale mnie nie dziwi, że gościom magazynu o MMA nic nie płacą.
Producent tego programu nawet szczerze przyznał, że teoretycznie nie było żadnego wynagrodzenia. Wielu z nich ma jakieś zobowiązania finansowe i gdy tylko jakaś kwota wpłynęłaby na konto to komornik, by zajebał. Dla Polsatu i dla nich 500 stów do ręki bez żadnych formalnosci było optymalnym rozwiązaniem.Cud, że wg chłopaki coś zarobili wystawieni na pośmiewisko...
patrząc na to jak wyglądają/wyglądały staże w telewizjach to ciesz się że to nie ty musiałeś im płacićZa prawdopodobnie dziesiątki (nie wiem ile razy byłem w programie, myślę, że ponad 50) dostałem od telewizji Polsat 0 (słownie: zero) polskich złotych (PLN). Zawsze jednak wideo mogłem pokazać bliskim i powiedzieć "byłem w telewizji" - dziękuję!
Ostatecznie nieskromnie napiszę, że moje pytania były często dość fajne i odpowiedzi mogły być interesujące dla fanów, ale to nie mi oceniać, więc doatarczałem darmowy content. Prawda jest taka, że to była okazja tylko i wyłącznie dzięki MMARocks, a nie moja osobista.patrząc na to jak wyglądają/wyglądały staże w telewizjach to ciesz się że to nie ty musiałeś im płacić
Jaki to jest idiota ja pierdolę
To jest fanowska grafika.Na pewno nie mają znaczenia przeciwnicy, na pewno.
Dokładnie, na karcie głównej prócz jednej w każdej walce jest Francuz, ale nie, oni wrzucą Bryczka z Amerykaninem żeby maciusiowi się zgadzało.Na pewno nie mają znaczenia przeciwnicy, na pewno.
Najlepsze że ten pół człowiek pół dałn wstawił to na poważnie a jak mu ktoś uwagę zwrócił że to fanowskie to niby wiedział i zaczął tak pisać w komentarzach… chodząca żenada i jeszcze te kurwa zdjęcia z biegania hatfuDokładnie, na karcie głównej prócz jednej w każdej walce jest Francuz, ale nie, oni wrzucą Bryczka z Amerykaninem żeby maciusiowi się zgadzało.
Na dodatek chuj wie jak to będzie ostatecznie, na stronie UFC nawet nie ma walki Bryczka w rozpisce.
Tybura napewno nie będzie tak nisko i to jest pewne.

Zastanawiam się czy jego bardziej jara prawdziwe mma czy cyrkowy fame. Wydaje mi się że to drugie...Ja pierdole, a ten dalej sie podnieca tym szambem. W pamięci na zawsze zostanie jak w Kanale Sportowym mówi cos o gownie w papierku do właścicieli tego fame.
Powinien mu ktoś pod każdym jego tweetem o frikach wklejać ten filmik o gownie w papierku.
Maciuś ze szpileczka w niektórych.
Kto go tam wie. Chyba od frików mu się już całkowicie w głowie pomieszało. Jednak pasja potrafi pochłonąć człowieka w tym wypadku pasja do fame frików.Tzn w kogo? O czym on pierdoli?
Moim zdaniem w Mazura, czy itc.Tzn w kogo? O czym on pierdoli?
Zastanawiam się czy jego bardziej jara prawdziwe mma czy cyrkowy fame. Wydaje mi się że to drugie...
On jest jak te "mocne" sportowe wzmocnienia fame. Emeryci lub niespełnieni sportowo zawodowcy, którzy poszli za większą kasą do świata patoli bo są już za słabi na takie KSW. Myślicie, że Pasternak miałby szanse z Haratykiem, Wójcikiem lub Chuzigaevem?
Materle już Kuber w 1r. Odprawił
Klakierzy z inthecage.pl obsrani po pachy. Lewandowski wydał polecenia, a Ci tną w pół zdania jak tylko pojawi się pewien temat. Oglądać do końca![]()
Najśmieszniejsze jest to, że oni mają się za najbardziej prawilny portal w PL nie współpracujący z freakami. Kowalik to był dziennikarz w branży MMA swego czasu, a teraz to wszystko pokneblowane jak na Białorusi.Nie od dziś wiadomo ze te balasy z ITC są na usługach KRS1, szczególnie ten przyjebany koles, Olkiewicz? Chyba jo, ten to jest dopiero udany