Pierdololo branżowych dziennikarzy

Bo są klakierami KSW to nie muszą, przecież kurwa ten już pod klatką siedzi koło Wojka. Widziałeś kiedykolwiek od niego niewygodne pytanie? Dobrze im jest to nie muszą taplać się w gównie.
To niech sobie siedzi obok, co w tym zlego?
Gorzej jakby siedział u Wojka na kolanach albo u Martina.

Jakieś tam niewygodne pytania od widzów chyba zadawali. A czy swoje? To nie pamiętam.

A co we frikach tego nie ma? Przecież tam też Ci dziennikarze ważą słowa byle nie urazić organizacji.

Natomiast frik redaktorzy mają takie pojęcie o sporcie, że jak Soldic mówił o Kuberze to nie wiedzieli o kim mowa.
Stary ja ich nie bronię tylko Ci tłumacze czemu itc się opłaca

Jakieś tam niewygodne pytania od widzów chyba zadawali. A czy swoje? To nie pamiętam.

A co we frikach tego nie ma? Przecież tam też Ci dziennikarze ważą słowa byle nie urazić organizacji.
Kolejny, zajebiste chłopaki macie argumenty, w chuju mam typów od frikow tylko rozmawiamy o itc i monterze

A ty zawsze się kurwa do frików odnosisz, nie masz innych argumentów?

Coś czuję że akurat Ty o tych FRIKACH do których codziennie się odnosisz, masz o nich większe pojęcie niż o zawodowym MMA.

Bo twoje jedyne argumenty to jest " a friki to a friki tamto" nawet w dyskusję o itc ich wpierdalasz, skryty fanie frików.

A ty zawsze się kurwa do frików odnosisz, nie masz innych argumentów?

Coś czuję że akurat Ty o tych FRIKACH do których codziennie się odnosisz, masz o nich większe pojęcie niż o zawodowym MMA.

Bo twoje jedyne argumenty to jest " a friki to a friki tamto" nawet w dyskusję o itc ich wpierdalasz, skryty fanie frików.
A co Ty tu znowu sapiesz? Już wszystko napisales? Czy edytujesz jeszcze 10 razy i dodasz kilka zdań?
Nie bój sie, Twój dzial frikowy ma sie dobrze.

Ty masz kompleks ITC i Olkiewicza czy jak?

A co Ty tu znowu sapiesz? Już wszystko napisales? Czy edytujesz jeszcze 10 razy i dodasz kilka zdań?

Ja na nich szczam chłopaku. Odkąd Pietruszka z Filipem poszli na swoje, tam nie ma żadnej wartości dodanej dla osoby ogarniającej ten sport.

Ogólnie to powiem ci tak w tajemnicy, złego ogona się rzepie czepiles bo akurat ja i friki, to kto ma wiedzieć ten wie, a że w przerwach interesuje się patologią, to już inna kwestia.

Jak chcesz możemy potypowac walki, wyjdzie kto na czym się zna.

Ja na nich szczam chłopaku. Odkąd Pietruszka z Filipem poszli na swoje, tam nie ma żadnej wartości dodanej dla osoby ogarniającej ten sport.
To Ty sobie szczaj, a ja mam szacun za to, ze nie promuja tego szamba.
To sie zatrudnij tam i pokaz jak wzrośnie dzięki Tobie wartość merytoryczna. Bo narazie to tylko klepiesz o szczaniu itp

Ogólnie to powiem ci tak w tajemnicy, złego ogona się rzepie czepiles bo akurat ja i friki, to kto ma wiedzieć ten wie, a że w przerwach interesuje się patologią, to już inna kwestia.
Jak narazie to Ty sie uczepiłeś i kolejny raz przysapales, bo jak ktoś smial poruszyć temat frikow. Wytrzyj pianę z ust.

Jak chcesz możemy potypowac walki, wyjdzie kto na czym się zna.
Możemy możemy, ale nie wiem czy teraz chciałbym z Toba nawet ubić muchę w kiblu

Znów chuj nie argumenty. Mam inne ambicje życiowe niż praca dorywcza w itc, z ludźmi z którymi dodatkowo nie będę miał o czym rozmawiać, mniejsza z tym.

Przyjebales się kiedyś pierwszy a ja jestem pamiętliwy, no a skoro tak ma wyglądać nasza dyskusja to porozmawiaj sobie z kim innym, a mnie zacznij olewać, tak jak ja mam zamiar zrobić z twoją postacią od tego momentu.

PiS jol.

Akurat opinią tego mitomana bym się nie przejmował (twierdzi że freaki oferował mu 1.5kk ale się nie zgodził)

Ten Jaru zawsze wydawal mi się śliski z wyjebanym ego i oceniający innych, pierw powinien zacząć od siebie

Gdybyś mu to napisał gdzieś na socialach, to by sie obraził i jebnął blokadę :beczka:
Doskonały reprezentant grupy tak zwanych "płatków śniegu"
Typ nie potrafi znieść nawet drobnego przejawu krytyki.
Ogladalem kiedyś te jego lajwy na których zawsze jest chory i się źle czuje i musi szybko kończyć :cryme: do momentu aż ktoś napisał na czacie coś o Cohones, a on powiedział o nas "zebrała się banda nieudaczników" dla mnie ten "czlowiek" jest skończony. Miałbym to w chuju ale gość nas obraża. Kompleks Cohones.

Back