GypsyKing
UFC Middleweight
Zielony chuj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zielony chuj
Biedne dzieci internetu.Co to za atencjusze sa? O co oni się kłócą ?

Trwa ostry pojedynek redaktorów na Twitterze.
Mocne słowa jak na kogoś kto żyje z wchodzenia w dupę na sucho.Trwa ostry pojedynek redaktorów na Twitterze.

Na Zjara wystarczy @Siedem na masieJaru przecież nigdy nie był najostrzejszą kredką w piórniku
Jego słowa mają podobną sprawczość i moc do tego menela pod żabką, który przed chwilą prosił Cie o drobne, a teraz się zjebał i cały osmarkał.
Można by pofantazjować o zestawieniach z dziennikarzami, jednak przy ewentualnej solówie - media vs cohones (np. 5 walk) nawet przy losowej reprezentacji naszej ekipy (oby nie bastki i navio hehe) nie wróżę pismakom nawet jednego zwycięstwa.
Sam bym takiego Jareczka miał na pół strzała![]()

Stronę sprzedał już dawno i mieli umowę, że nie będą pisać o frikach. Dlatego za każdym razem go piecze i się tłumaczy, gdy na mymma są newsy o tym. A ostatnio sporo relacjonowali akuratale jadu, jajebię.
ps. Jaru reklamujący freak fighty. Piekło zamarzło.

Jak mu posmarują to jeszcze napisze biografie jakiegoś frikaStronę sprzedał już dawno i mieli umowę, że nie będą pisać o frikach. Dlatego za każdym razem go piecze i się tłumaczy, gdy na mymma są newsy o tym. A ostatnio sporo relacjonowali akurat![]()
Już nie, teraz mieszka u rozala w zagrodzieJaro poważnie mieszka dalej z rodzicami i zgrywa twardziela?
Nie chciałbym też żeby to złe wybrzmiało bo mieszkanie z rodzicami po 30 to żaden wstyd ale tam chodzi dużo info, ze chlop jest zwyczajnie na garnuszku. Może bredzi, może nie.Już nie, teraz mieszka u rozala w zagrodzie
Nie chciałbym też żeby to złe wybrzmiało bo mieszkanie z rodzicami po 30 to żaden wstyd ale tam chodzi dużo info, ze chlop jest zwyczajnie na garnuszku. Może bredzi, może nie.
Ok. Jak jest przewodniczącym rady to teraz już jestem pewien na sto procent, ze jednak to prawda i dalej na garnuszku u rodziców. Chłop mnie rozpierdala generalnie swoją hipokryzją.![]()
Od świata MMA do samorządu. Fascynująca historia przewodniczącego Rady Gminy [WIDEO]
Kim jest Jarosław Świątek – przewodniczący Rady Gminy Borowie, absolwent prawa, postać znana w świecie mediów sportów walki, a także… licencjonowanegarwolin.pl
Jest licencjonowanym detektywem, uważaj bo Cie znajdzie i nie będzie samOk. Jak jest przewodniczącym rady to teraz już jestem pewien na sto procent, ze jednak to prawda i dalej na garnuszku u rodziców. Chłop mnie rozpierdala generalnie swoją hipokryzją.