Piłka ręczna

Pany i jak z tym Karabaticiem, bo podobno ma niegrać a obstawiłem na Francje, wiadomo, ze bez niego też moga wygrac ale to już może przyjść trudniej ???

Al graty za dobrze wytypowany meczyk Słowenii z Rosją :-)

Niby jedną bramką ale wygrali, półfinał to dla nich wielkie osiągnięcie

No i Słowenia grała bez swojego najlepszego strzelca, bo Gajić kontuzjowany i już nie zagra w tym turnieju.

A co do Karabaticia to skąd info.? W tym meczu akurat gra, ale sałbo mu idzie.

Jak na razie Dunczycy robią co chca z Węgrami, ale najciekawszy mecz dzisiaj jak dla mnie to Fra vs Cro

Jedna bramka do przodu dla Cro do przerwy, całkiem całkiem grają

Ma ktoś jakiś konkretny stream na Francja Chorwacja? Bo mi wszystkie przycinają ?

sport.tvp.pl

Dania niespodziewanie męczyła się w drugiej połowie z Węgrami

28:26 dla Danii

W I połowie Duńczycy mieli 7 albo 8 bramek przewagi

http://sport.tvp.pl/9844356/francja-chorwacja-na-zywo-w-sporttvppl

jak będą to problemy to naprawdopodobniej chodzi o wtyczkę silverlight

Nastraszyli Węgrzy pod koniec trochę Duńczyków.

Czytałem, że jest zamieszany w bukmacherkę... jakąś ustawke zrobili w meczu ligi francuskiej i na 15 zawodników wygrali ponad 300 000 Ojro.. ale nie wiadomo co tam ejszcze z tego wyjdzie bo przesłuchują resztę ekipy :)

Taaa ale mają jakieś dowody, że jednak on jest w to dosyć mocno zamieszany i groziło mu zawieszenie.. dzisiaj to czytałem na Wp chyba jeszcze..

francja z chorwacja, zajebisty mecz, ale to jest poziom jednak taki detoksik po meczu polski jak najbardziej wskazany

pierwsze co sie nasuwa, to wykonywanie karnych i szybkie wznowienia, przerzuty bramkarzy nawet przez cale boisko

Ale dzisiaj wyszły nowe fakty

Jak poinformował dziennik "Le Monde", prowadzący śledczy ustalili, że w maju ubiegłego roku w przeddzień meczu Cesson-Sevigne - Montpellier AHB, którego rezultat miał być zmanipulowany, z telefonu komórkowego Karabatica została pobrana aplikacja jednego z zakładów bukmacherskich. Co więcej, na laptopie zawodnika Montpellier odkryto dowody, że wynik spotkania był śledzony na bieżąco.

Piskorz wp pisze, żeby pisać. Afera dotyczyła meczu klubowego. Jakby mieli zawiesić Karabaticia to inni piłkarze tego klubu też by nie grali na mistrzostwach i Polska by wygrała ze Słowenią, bo Prost by był wtedy zawiszeony. Z tego co pamiętam to mecz był o pietruszke więc nie musieli go wygrywać. Znajomi postawili sianka na ich przegraną i sie trochę wzbogacili.

Zobaczymy czy sędziowie dziś pomogą Hiszpanom. Jak ktoś chce obejrzeć mecz Słowenia - Hiszpania to wrzucam link.

http://sport.tvp.pl/5189542/wideo/pilka-reczna-ms-hiszpania-slowenia-12-finalu

Hiszpania włączyła drugi bieg i na 5min przed końcem ma 6 bramek przewagi

Do przerwy Hiszpania wygrywała tylko jedną bramką

Dla widowiska finałowego lepiej, że wygrają Hiszpanie

W drugim meczu półfinałowym stawiam na Chorwatów

Słowenia przez 18 min drugiej połowy zdobyła zaledwie 2 bramki.:-)

Ciekawe czy Hiszpania specjalnie przegrała mecz grupowy z Chorowacją tylko po to by nie grać w 1/4 z Francją.

Chorowacja - Dania to musi być mecz pełen emocji. Dla mnie przedwczesny finał.

Ma szanse. Nie takie straty w piłce ręcznej się odrabiało. Zobaczymy jak zagrają w obronie w 2 połowie. No i dziś fantastycznie broni Landin. On miał chyba 70% skuteczności.

Bardzo dobry mecz bramkarzy. Landin klasa !

Też uważam, że wszystko sie może jeszcze zdarzyć.

Jeśli Węgrzy doszli Duńczyków to Chorwaci tym bardzie mogą to zrobić

Postawiłem na Chorwatów więc liczę, że wygrają :-)

A ostatnio stawiałeś na Francje.:-) W dzisiejszym meczu mamy wszystko więc mam nadzieje, że utrzymają ten poziom w 2 połowie. Po cichu licze na dogrywke.

No tak,stawiałem na Francje to wygrała Choracja

Dzisiaj stawiałem na CRO to wygra Dania

Proste :-)

W finale postawie na Danie to wygra Hiszpania

pieknie hiszpania zaczela, ale dania stara sie odrabiac

dania jeszcze bez slabszego meczu na tych ms, oby dzisiaj im sie to przytrafilo

ale canellas brame walnal :O

Back