Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam mieszne uczucia co do niego.Roo mnie bardziej irytuje szczególnie przy tej rotacji.A jakby Monaco puściło go za 20 mln do United,zostawiłbyś go na następny sezon ?mega szkoda mi El Tigre, ale gra tak chujowo, że szkoda gadać.
Zdarzają mu się dobre spotkania i pasuje do systemu gry Realu. Nie jest to taka typowa 9, on ma grać pod Ronaldo i tyle. Chociaż też wolałbym tam innego napastnika, bo Benzynie dużo częściej zdarzają się bardzo słabe mecze niż te dobre.Co do Benzyny to zawsze frapowało mnie co taki solidny(w złym tego słowa znaczeniu) robi w Madrycie ?
A potem mozecie wziąc naszego golkipera Davida za 50 mln + Bale :)To jest pomysł, może jakaś zbiórka na kickstarterze żeby mu wypłacić pensje która chce dostać w razie odejscia xD
Pisać petycje, że dla dobra jego legendy lepiej by już sobie darował, a nie gwizdać na trybunach czy bluzgać na forach ;-)
Nikt nikogo nie ośmiesza,WSZYSTKO dla dobra klubu.Pisałem już o atrybutach takiej osoby w drużynie. Najwyraźniej trener i koledzy z drużyny uznają, że powinien grać i wara. Jak nie ma bramek to się czepia bramkarza. To nie z bramkarza Real powinien słynąć. W tym meczu nie zagrał źle, ale ci, którzy go już zdążyli osądzić tak będą uważać ;-)
Petycja czy strajk to żart, ale jak mają protestować to nie gwizdami, bo sami siebie ośmieszają jako "kibice Realu" gwiżdżąc na żywą legendą jaką jest dla tego klubu Casillas. Przez szacunek choćby ładniej chcieli się go pozbyć, a nie jak gwiazdorzyny kupionego za 50 mln, który nic nie pokazuje. Takiego mogliby by wygwizdywać swobodnie.
To tu się nie zgadzamy. Jak dla mnie już jest legendą, może trochę wypaloną, a to czasem źle wpływa na motywację. Jak ktoś ogląda go od 3 czy 5 lat to się nie dziwię, że może marudzić, dlatego mówię, dzieciarnia bez nauczonego szacunku. Nikt kto oglądał Real 10 czy 15lat w istotnych meczach nie śmiałby gwizdać na kogoś tak zasłużonego dla tego klubu. Może forma nie ta, ale utrzymywał się w topie bardzo długą część kariery i to w takim klubie, tymczasem traktuje się go jak ogóra, który jest przereklamowany i nigdy nic nie osiągnął, a w Realu gra, bo ma znajomości...A z nazywaniem zawodników legendami to poczekałbym do zakończenia kariery.
20? deal. 35+? nope. co mecz tylko trzymam kciuki żeby coś jebnął i się odblokował, zawsze skupia na sobie uwagę obrońców, ale to nie jest jego głównym celem jako napastnik, wszyscy to wiemy.Ja mam mieszne uczucia co do niego.Roo mnie bardziej irytuje szczególnie przy tej rotacji.A jakby Monaco puściło go za 20 mln do United,zostawiłbyś go na następny sezon ?
Co do Benzyny to zawsze frapowało mnie co taki solidny(w złym tego słowa znaczeniu) robi w Madrycie ?
Bycie fanem danego klubu i kibicowanie przeciw jest co najmniej dziwne.Co ciekawe w szalach anti-madridista śmiga też Atletico.
Ja pomimo tego, że od prawie 20 lat jestem fanem Realu to dziś jestem za Juve. Mam dość tych pierdolonych gran derbi(derby Rzymu i Genui to są derby) i tych wojenek gimbazy z Realu i Barcy. Niech Juve wniesie trochę polotu w tym szarym jak pizda miejscu jakim jest obecna Liga Mistrzów i pokona teraz Real, a później Barcelonę. Obecnie chętniej oglądam mecze Ligi Europejskiej. No al calcio moderno.

sprzedaję [...] moich znajomych
Chciałbym coś więcej się dowiedzieć co tak istotnego zdradził mediom?
Spoko. Dla mnie Casillas zrobił dla tego klubu dużo więcej niż Phil czyt nawet Gary dla ManU. Raczej bym go do Schmeichela przyrównał jak już chodzi o bramkarza, a też miał swoje wtopy. Z pola do Gigsa, Keana czy Scholesa, a nie Phila Neville'a. Maldiniego nie wiem za co pojechali, oczywiście, że to legenda Milanu, a piłkarz lepszy niż Baresi wg mnie. No, ale to potwierdza, że nie zawsze ktoś musi być lepszy też na murawie, a swoją wartość może mieć i dla kibiców i kolegów z drużyny. Mentalną wartość.To czy ktoś jest legendą czy nie, decyduje wg mnie wiele czynników. Jak dla mnie np. jedną z legend Manchesteru jest Cantona, a ile on tam pograł 5 lat, a za legendę nie uważam Phila Nevilla, który spędził 11. To samo Maldini został wygwizdany przez kibiców Milanu i wywiesili, ze kapitan jest tylko jeden - Frano Baresi. Także z rozwagą o legendach danych klubów.
Nie my jesteśmy od tego by o tym decydować. Są odpowiedzialni za to, że gra on, a nie ktoś inny. No i na pewno nie jest to on sam ;-) Zawodników robiących złą robotę w drużynie się faktycznie pozbywa, ale wygląda na to, że jego autorytet ma wciąż większe znaczenie.Jak Cię lubię Born to daj już spokój z Ikerem - powinien odejść i tyle w temacie.
To mogla byc Legia, ale...Dnipro Dniepropietrowsk
Dla mnie Casillas zrobił dla tego klubu dużo więcej niż Phil czyt nawet Gary dla ManU