TwardyB
Legacy FC Lightweight
Pajacem to Ty jesteś, skoro uznajesz, że śmierć jest adekwatnym wyznacznikiem dla wbiegnięcia na murawę.kibic siedzi na trybunach a nie wypierdala na murawe jak perszing w strone konwoju z owinietym lbem, pajac i tyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pajacem to Ty jesteś, skoro uznajesz, że śmierć jest adekwatnym wyznacznikiem dla wbiegnięcia na murawę.kibic siedzi na trybunach a nie wypierdala na murawe jak perszing w strone konwoju z owinietym lbem, pajac i tyle
to siedz w krzeselku jak na obywatela przystalo bo i zagorzaly fan potrafi sie zachowac jak ma we lbie poukladane ..chyba ze wolisz zwierzaku igrzyska na kamienie to podzielisz los bratniej duszy wyzej na filmiePajacem to Ty jesteś, skoro uznajesz, że śmierć jest adekwatnym wyznacznikiem dla wbiegnięcia na murawę.

Dobrze ze nie nadział sie mocniej na kopa bo by skonczyl jak lewyJak on to spudlowal![]()
Co on zrobił przy tym karnym, z takiego kąta...i wypuszczenia Bale'a piłki na 10 metrów jak na amatorów, haha. omg.Spokojnie, u siebie Real wrzuci z 2-3 bramki minimum. Ogólnie wczoraj gra Bale i Ramosa to jakieś nieporozumienie. Tragedia. Gareth w ogóle nie widoczny, a Ramos chyba nie wykonał żadnego celnego, górnego podania. Jak dla mnie to Real powinien wyjść 4-3-3 z Jamesem, Chicharito i CR7 z przodu. Bale ławka. Ale wiadomo póki ktoś z trójki BBC jest zdrowy to gra, niezależnie do formy...
Ogólnie jak Chicharito wbiega na boisko to widać, że całe serce w to wkłada. Biega, walczy o każdą piłkę, stara się.
No tak mi się wydaję, że odkąd tak pocisnął Bartre to mu się wydaje, że na każdego to podziała. Strasznie mi szkoda, że przez to, że Bale musi grać cierpi taki gracz jak właśnie Chicharito, który w obecnej formie dużo więcej daje drużynie :(i wypuszczenia Bale'a piłki na 10 metrów jak na amatorów, haha. omg.
nop, a najlepsze jest to, że Chicha prawdopodobnie wróci do United, a przy Bale'u będzie Real stał murem. #$$$No tak mi się wydaję, że odkąd tak pocisnął Bartre to mu się wydaje, że na każdego to podziała. Strasznie mi szkoda, że przez to, że Bale musi grać cierpi taki gracz jak właśnie Chicharito, który w obecnej formie dużo więcej daje drużynie :(
Jak dla mnie bezdyskusyjne jest to, że Bale powinien usiąść. Mimo, że Isco nie zagrał wczoraj zbyt dobrego spotkania to i tak więcej daje drużynie.Na rewanż Isco/James/Bale na ławe, a patrząc na obecną formę, to James grać musi, więc zostaje któryś z tej dwójki, a za niego Chica.