Piłka nożna

@sawciu @FlyingKnee

To ja dorzucam mecz, jak Del Piero praktycznie w pojedynkę rozmontował Real Madryt :) A finału z Borussią nie pamiętam, bo piłką zacząłem się interesować od mundialu '98 (Zidane Król!) :)

@sawciu @FlyingKnee

To ja dorzucam mecz, jak Del Piero praktycznie w pojedynkę rozmontował Real Madryt :) A finału z Borussią nie pamiętam, bo piłką zacząłem się interesować od mundialu '98 (Zidane Król!) :)

Aż sobie odświeżyłem meczyk, dzięki za przypomnienie:beer:
Carlitos powtórzy jego wyczyn w obecnej edycji, dycha zobowiązuje :D

Jedno jest pewne, Juve jest w półfinale!
Moja przygoda z Juve zaczęła się od 2003 roku, jak Juventus wygrał 3-1, szczególnie zapadła mi w pamięć bramka Nedveda i od tamtej pory zarówno Stara Dama, jak i Nedved stoją niezmiennie i bezapelacyjnie na pierwszym miejscu wśród klubów piłki nożnej.

Zresztą prawda jest taka, że jak ktoś wpadnie w miłość z tą starszą panią, ten będzie jej wiernie kibicował, niezależnie od wyników po wsze czasy. Wszak ilu z fanów innych klubów może o sobie tak dumnie jak kibice Juventusu powiedzieć, że to jest ich pierwsza i ostatnia sportowa miłość!
Niech żyje Juve na wieki!

Ja swoją przygodę z piłką zacząłem w 1997 roku (przynajmniej to pamiętam). Od słynnego Legia - Widzew 2-3 i finału CL Juve - BVB. Ale dopiero rok później złapałem bakcyla (MŚ) i pokochałem Real gdy Mijatovic pokonał Peruzziego.

BTW, dzisiaj rocznica hattricka El Phenomeno z Man United. Nigdy nie widziałem lepszego napastnika.

A co do wczorajszego spotkania :rofl:

CDQV47HW8AAGPt6.jpg:large

Takie prawdziwe. :cool:

Huhu to chyba ja taki stary albo młodo zacząłem się interesować piłką. MŚ 94 to trochę przez mgłę pamiętam, ale już finał LM 95 i bramkę Kluiverta jak najbardziej.

Haha sw ten obrazek to najprawdziwsza prawda.

Rummenigge, prezes Bayernu: ,,Na kogo chciałbym trafić w półfinale? Najbardziej nie chciałem trafić na Atletico, bo piłka powinna mieć w sobie coś z radości i spektaklu, a ten klub nie reprezentuje tych wartości." :tease:

Napoli, Fiorentina, Dnipro Dniepropietrowsk, Sevilla to półfinaliści ligi europejskiej, przypominam że finał będzie w Polsce :wink: ja najbardziej bym chciał w finale Napoli - Sevilla :wink:

Napoli, Fiorentina, Dnipro Dniepropietrowsk, Sevilla to półfinaliści ligi europejskiej, przypominam że finał będzie w Polsce :wink: ja najbardziej bym chciał w finale Napoli - Sevilla :wink:
Ale nuda:/
Zenit nie wytrzymał presji i dopadli.

Real najłatwiejszy do ojebania patrząc na aktualną formę, dobre losowanie. Po finał Juve!

Barcelona w bardzo dobrej formie, gwalci kolejnych przeciwnikow, ale, ze nikt jej nie lubi to wszyscy postawia przeciwko, ach te kompleksy ;)

Real - Bayern finał!!! Nie mogłobyc lepiej :D

Przed dostaniem 7:0 tez Barca była w życiowej formie. W tym roku replay.

Back