Piłka nożna

ja pierdolę, JUAN!!! UNITED!!!

@kiras nie wierzyłeś! :heart:
każdy w lpoolu ale nie stevie..wyjebane - cashback wraca
ps.miałem taśme sztos co mi już 3 zdarzenia z 9 weszły ale remis bardzo ryzykowny w tym meczu był a i tak poszło sie pierdolić przez czerwo.

CAuUrz3WoAExaA1.jpg

FC Barcelona: Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Mascherano, Rakitić, Iniesta; Neymar, Messi, Suárez.
Ławka rezerwowych: Ter Stegen, Sergio, Xavi, Pedro, Rafinha, Bartra, Adriano.

Real Madryt: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modrić, Kroos, Isco; Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.
Ławka rezerwowych: Keylor, Varane, Lucas Silva, Arbeloa, Illarra, Jesé, Chicharito.

Dałby ktoś jakiegoś PEWNEGO I NIEZACINAJĄCEGO STREAMA do Gran Derbi? Może być nawet w suahili byleby nie ciął ;)

Ten Mathieu to chyba całkiem udany transfer do Barcy, a każdy bekę kręcił że wydali 20 mln na ogóra.

czy Suarez się kiedyś nie wywraca? idealnie się dopasował widzę do hiszpańskiej. dlatego nie mogę oglądać tej ligi, ja pierdolę, każdy oddech na plecach, ten zalicza plecy.

Ten Mathieu to chyba całkiem udany transfer do Barcy, a każdy bekę kręcił że wydali 20 mln na ogóra.
Prawda, że gra lepiej niż się wszyscy spodziewali, ale jakimś wielkim orłem nie jest. IMO 20 mln za ponad 30-letniego, co najwyżej solidnego obrońcę to przesada.

Ciekaw jestem jak zachowal by sie Pepe gdyby mu naprawde noge urwalo...
haha, proszę Cię, przy tym co robi Suarez upadając od wiatru na CN nie ma w ogóle co komentować zachowań innych. każdy kontakt to upadek, kiedy ta gra się tak zmieniła?

Chuj w dupe weeb.tv, nie dość że zabrali płatnosć sms, zapłąciłem za premium tygodniowe na jeden jebany dzisiejszy mecz, to mi tnie w chuj.

P.S. To co odpierdala Suarez to jest niepojęte.

Iniesta gra ? Neymar slabo, Messi niewidoczny. Ogolnie caly zespol Barcy gubi sie kiedy Real rusza z impetem. Wynik pozostaje sprawa otwarta :cool:

@sw
Fakt. W ogole nie patrzylem na pozycje CR.

Back