Piłka nożna

ahaha, a ja przed chwila piataka na live dalem na Legie z handi-1 po 4kursie, tak przeciwko Andrzejowi. sorry!!! :D

Lech Poznań!! Szkoda, że Hamalainen jeszcze nie dołożył trzeciego z tego sam na sam, by był nokaut. I to milo, ze dwoch mlodych Polakow laduje.

ahaha, a ja przed chwila piataka na live dalem na Legie z handi-1 po 4kursie, tak przeciwko Andrzejowi. sorry!!! :D

Stracisz tylko hajs ;)

Jest dobrze, Kolejorz jest dobrze :) Oby się nie zerali i szybko bramki nie dostali bo może być różnie.

KURWA KURWA KURWA. 2-0 to za mało by kopacze utrzymali prowadzenie. Pewnie i 4 -0 by rozpierdolili. Przed meczem w tym stanie personalnym i z taką formą remis brałbym w ciemno. Ale wiadomo jak to jest. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. KURWA KURWA KURWA

comment_SQsXj96uwrz0hqWS1Em0dYbp0VnVfWN8.jpg

10647237_10152335735847061_5716176045999370628_n.jpg

tak patrze w tabele BPL i są kibice którzy mogą czuć się gorzej niż kibice Arsenalu, Sunderland ma 5 remisów i 1 porażke :-)

co się wgl stało z tą Wisłą Płock? kiedyś pamiętam ładnie cisneli jakieś tam puchary polski itd a później nagle znikneli.

Teraz drugi sezon z rzędu gramy w 1 lidze, wcześniej tańczyliśmy chyba z 5 lat miedzy pierwszą a drugą ligą Największym naszym problemem jest mały budżet, nie możemy z nim zbudować zespołu który awansował by do ekstraklasy. Mieliśmy też prolemy z władzami ale od ok 3 lat wszystko zmieża ku lepszemu przed tym meczem byliśmy na 4 miejscu w wyrównanej 1 lidze. O Pucharach narazie możemy niestety zappomnieć, w środe odpadliśmy z pp z Tychami prowadząc 2:0 do 85 minuty a goście do tego grali jeszcze w dziesięciu.

Ale miło sobie przypomnieć Puchar Polski i Puchar UEFA ;) Jednak nie żyjemy przeszłością, nie znikamy i walczymy cały czas

WTF, Ludogorets prowadzi, bramka stracona tradycyjnie po rożnym. CR7 nie strzelił karnego, chociaż słabo nie uderzył, czułem,że bramkarz tam pójdzie :-) Do tego niesłusznie nieuznana bramka CR'a... Ale jeszcze może być dobrze.

Back