Piłka nożna

Real Madryt to jedyny zespół na świecie który przy wyniku 8-2 niemiłosiernie wkurwia swoją grą.

Chicharito w 50 minut strzelił dla Realu tyle samo bramek co Benzema chyba przez 20 meczów xD

A tak w ogóle to gierka treningowa - 10 bramek w 60 minut, a i tak zapamiętam z tego meczu jak ten gadający od rzeczy komentator wypalił ze słowem "cholernie" i Laboga aż zachrypł :-)

Real gra po prostu słabo, obrona nie istnieje z lepszą drużyną będą srogie baty. Wqrwia mnie to jak z mega drużyny w jedno okienko stracili jakość, swoją tożsamość, niech Carlo szybko coś wymyśli.

Mi brakuje tu jakiejś świeżości, wszyscy wyglądają jakby byli zaorani treningami, albo mieli w nogach zeszły sezon i MŚ. Zwłaszcza Modric jest cieniem samego siebie. Ale największy wkurw to ten pozorowany pressing, ja rozumiem, że gwiazdki nie będą wypruwać żył z byle kim, ale niekiedy to aż oczy bolą. Albo inaczej, dożyliśmy czasów gdzie kibice domagają się Illjajamendiego w pierwszym składzie xD

Neuer w dzisiejszym meczu :-)

Bx_U83zIAAAUs6x.jpg

Co Młoty robią :-)

aqua, ja już tego nawet nie mam siły komentować. Jak można było wyjebać Raula bez mydła, a z Ikera zrobić świętą krowę ...

widzę, że okno transferowe zniszczyło wszystkie mocne kluby - tylko Mou wyszedł dobrze i londyńczycy idą do przodu :)

No kibice ManU chyba mają powody do radości po przyjściu Di Marii

W Bayernie Alonso kupiony za grosze też pozwolił już chyba zapomnieć o Kroosie

brawo!!!
te trzy punkty to piękna sprawa...
przez cały tydzień z głową do góry!!!!!
niecodziennie wygrywa się z najbardziej utytułowanym angielskim klubem!

A jutro hit tej kolejki premier league

kibicuje chelsea,a raczej przeciw man city.Nie mogę się do nich przekonać,dla mnie Citizens to taka nijaka zbieranina piłkarzy którzy przyszli dla kasy

Chociaż wizerunek Chelsea po odejściu Lamparda też został mocno nadszarpnięty

W tym sezonie to chyba tylko ManUTD potrafi stracić 3 bramki w tak żałosny sposób :D i z przewagi 3-1 przegrywają z Lisami 3-4 :D

3-5 i czerwo dla Blacketa (ManU w 10) :D

Co to się działo w Klassieker! Ajax cały mecz w obronie z prowadzeniem 1:0 nad Feyenordem, wytrzymał niesamowity napór przez jakieś 80 minut spotkania. 3 poprzeczki, parady Cillessena, a w 93 minucie strzał z linii piątego metra przechodzi między nogami obrońcy z Amsterdamu, który stoi praktycznie w bramce na tyle szczęśliwie, że piła toczy się po linii bramkowej, wpada między nogi holenderskiego bramkarza, a ten jakimś cudem łapie ją zanim ta przekracza pełnym obwodem linię. Niesamowite emocje piłkarskie, atakże bukmacherskie, bo miałem postawiony hajs na Ajax. :-)
PS. Milik niestety nie zagrał. Może dlatego, że piłka nawet nie dochodziła do formacji napastników. :-)

Haha,no nie mogę kurwa patrzeć na tą obronę ManU...cały hajs wyrzucony w ofensywę,a defensywa na poziomie ligi juniorów...Czerwone Diabły wyglądają jak kulturysta na koksie,który cały wysiłek wkłada w trening górnych partii ciała,a nóżki jak u bociana:-)

Jaką cieszynkę zaprezentował Lampart po zdobyciu bramki?

I pytanie czemu przeszedł do City? Dla hajsu? W chuju miał całą karierę w Chelsea?

nie było żadnej cieszynki

https://vine.co/v/O7Krg1tOpKL

Dobre było jak kiedyś Lampard zadzwonił do radia na audycję na żywo i opierdolił reportera:-)

No wszystko spoko ale Lampard też nie musiał się godzić na te City chyba, nie? Zresztą o co ja się dopytuje. WIadomo, że hajs najwazniejszy. Koniec zresztą tematu z mojej strony.

Wisła - Legia 0-0 i nuda. Raz na 3,5 h jakiś strzał.

tam chyba jakaś przerwa była w rozgrywkach MLS i dlatego Lampard w międzyczasie poszedł pograć do City jak dobrze kojarzę?

Back