niech Di Maria cos nas uratuje. w koncu wniesiona jakosc do zespolu i gwiazda na miare europejskiego giganta. mam nadzieje, ze to nie koniec takich wzmocnien.
Jak po kebabie nie płakałem, tak po makaronie uroniłem łezkę i tak jak pisałem, ze Ozill Arsenalu nie zwojuje, tak Di Maria ma wszystko, żeby osiągnąć sukces w United ... przynajmniej przez pierwsze pół roku będzie sobie wypruwał płuca na boisku xD
No i z miejsca stałem się fanem ManUtd - taki ze mnie Janusz :-)
Daley Blind za 15 mln Ł w United , zostały tylko testy medyczne
Dodatkowo MU chętnie by się pozbyli do końca okienka piłkarzy takich jak : Welbeck, Young, Hernóndez, Anderson, Kagawa czy Cleverley . Cleverley najprawdopodobniej trafi do Hull albo Aston Villi,a Kagawa ma szanse na powrót do Dortumdu.
Ale pozbywajac sie i Welbecka i Hernandeza w napadzie pozostaje 2 (słownie: dwóch) pilkarzy. Rooney i szklany van Persie. W sumie to i tak Manchester gra tylko Lige i FA juz to moze jakims cudem wystarczy. Ja czuje jednak w moczu, ze u Welbecka pojawi sie syndrom Sturridge'a. A wiec przejdzie gdzies i zacznie nakurwiac jak glupi.
Poza tym mam dzis dylemat: Everton - Chelsea czy Schalke - Bayern...
Welbeck by spokojnie sie rozwijal gdyby gral swoja pozycje, targanie go po skrzydlach to idiotyzm kiedy koles ma to cos do bycia napastnikiem. syndrom Daniela spokojnie moze mu sie uaktywnic.
Xabi w FCB to jeden z najlepszych ich transferow. :c
swoja droga smiesznie bedzie - u Niemcow dwaj Hiszpanie w srodku, u Hiszpanow... dwoch Niemcow. :)
Ozil się dusi w Arsenalu bo jest źle wystawiany - na lewym skrzydle.
ostatnio w jakimś wywiadzie mówił że już go to denerwuje bo nie może nic zrobić tak samo w kadrze na mundialu i w Arsenalu.
"- Jestem innym graczem na lewym skrzydle. Kiedy grałem w Madrycie, najczęściej występowałem na prawym skrzydle. Podobało mi się to, gdyż jestem lewonożny i mogłem schodzić do środka i z łatwością asystować lub strzelać bramki.
- Na lewym skrzydle jest trudniej. Gdy otrzymam podanie, wciąż jestem daleko od serca gry i ciężej jest mi coś zrobić z prawą nogą.
- Lów potrzebowal mnie na lewym skrzydle. Tu nie chodzi o jednostki, a o drużynę. Chciałem tam grać dla dobra zespołu." ~ Oz
aqua, mnie obecny skład, a raczej ławka Realu przeraża ... rezerwowy napastnik na Sociedad - Raul de Tomas :-)
jeśli Real ma kupić napastnika, nie Real musi kupić napastnika to kto w takim razie, przecież nie Negredo z L4. Już teksty siwego Włocha o tym, że Real ma 5 napastników kłade między bajki xD
no to ja chce takiego kontuzjowanego zawodnika w United. Duże szanse są na w tym sezonie ,że mistrzem londyńczycy zostaną bo transfery im wypaliły jak na razie.
Arsene ma chyba ciut zbyt wielki sentyment do swoich krajanów. Sanogo, Giroud, teraz Remy... bitch please. Klub o reputacji Arsenalu zasługuje na topowego napastnika. Też nie kumam parcia na Remy'ego.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.