Piłka nożna

@up

też zauważyłem, że Arsene straszne parcie na francuzów ma... no masakra... on chyba o drugim Henry myśli, a przecież gdyby nie jego polityka to Robin do tej pory by grał w Arsenalu...czasem nie mam do niego siły...

Arsenal w tamtym sezonie rowniez 'trafil' z transferami, takie byly glosy jak Oezil odpalil, a AFC czolowka tabeli. spokojnie, to dopiero poczatek ligi. :)

Kurwa, Ballo miał 2 setki i jeszcze ze 2 bardzo dobre sytuacje. Fajnie, że się w takich znajduej, ale niech coś trafi. Mam nadzieję, że w dugiej połowie pojawi się Coutinho.

Chicharito w Realu :-) czemu nie zakupili od razu najlepszego napastnika świata? tylko wtedy Yazz byłby smutny :-)

Myslalem, ze to bedzie lepiej wygladalo. Ale z gowna bata sie nie ukreci. Sa chujowi tak samo jak i w zeszlym sezonie.

aqua, ponoć na SB znowu robią przygotowania do prezentacji. Z całym szacunkiem dla Javiera, ale po kiego rozkładać to wszystko dla pracownika TacoBella xD

Jest to dla mnie tak nieprawdopodobne, że nawet nie pisałem o tym wczoraj . Groszek ma być ...."SUPERREZERWOWYM" , lepiej jakby doJuventusu poszedł.

Drugi problem jest taki ,że van Persie ma mieć operację więc kilka tygodni z głowy. Rooney z Welbeckiem a raczej ten drugi ma być siłą ataku ?

TO ja się Gambit pytam po co było to wypożyczenie Moraty ?

Morata i Groszek wg mnie to ten sam poziom, tymbardziej że obydwaj różnicy na boisku nie zrobią jak by wchodzili z ławki rezerwowych.

Rooney - Di Maria będzie, jak w kadrze RVP z Robbenem

Chicharito jest dobry i różnice robi jednak, ma jedną z najniższych średnich gol/minuty w BPL w historii.

BBC: Arsenal wycofał się z walki o francuskiego napastnika. Chelsea faworytem do pozyskania Remy'ego.

to nie jest sentyment do francuzów Wengera, tylko to była zawsze tania siła robocza, bo L1 to nie była nigdy potężna liga i można było łatwo wyciągać stamtąd graczy. teraz Wenger ściąga pakietami, najpierw hiszpanów potem niemców. :-)

@Gambit
najlepszy napastnik świata jest teraz w szczytowej formie, którą szlifuje w gabinetach lekarskich.
jego sprzedaż to najlepszy transfer liverpoolu w poprzedniej kampanii.
pięknie by było gdyby emigrował w pakiecie z allardyce'm!

:-) Remy w Chelsea oficjalnieza 8 -10 mln Ł

9bdd045050368fce88b591d04f737b76.jpg

:-)Kagawa oficjalnie w BVB

:-) Sinan Kurt w Bayernie

hm... Di Maria ? Xabi Alonso ?

Sprzedaż koszulek klubowych w zeszlym sezonie - gdzie jest City :)

1 - Real Madryt - 1,580,000

2 - Manchester United 1,490,000

3 - Barcelona 1,190,000

4 - Bayern Monachium 945,000

5 - Chelsea 875,000

6 - Arsenal 825,000

7 - Liverpool 805,000

8 - Marsylia 385,000

9 - Juventus 375,000

10 - PSG 335,000

11 - Fenerbahce 325,000

12 - Inter Mediolan 300,000

a czy musi być konkretny gracz żeby koszulki szły? Marsylia ma dużo kibiców ogólnie we francji.

Real widze lepsza forma niż Arsenal.

nie wiem, ale może mieć wpływ czas założenia drużyny PSG to 1970, dużo sezonowców związanych z transferami itd.

a Marsylia 1899 bodajże, więc z pokolenia na pokolenie... + grali oni niezłą piłke, teraz nie wiem bo nie śledze tej ligii. bądź co bądź też Marsylia to najbardziej utytułowana drużyna klubowa we Francji.

Stoke chuja osiągneło Marsylia wygrała m.in. LM nie tak dawno temu bo 20 lat?

więc co ty tu bredzisz :-)

Back