Piłka nożna

Manchester pobije rekord City i Realu jeśli chodzi o wydanie największej ilości hajsu w jednym okienku jak tak dalej pójdzie.

Ciekawe kiedy te transfery zaczną im mecze wygrywać może najlepszym transferem byłby inny trener.

podobno wypozyczenie, ale nie pogniewalbym sie na 4letni kontrakt. :c

LvG jest czlowiekiem dla United, zobaczycie zrzeszta jeszcze. tak mi sie przynajmniej wydaje.

Nie wiadomo jak będzie się prezentował po kontuzji,także bardzo dobra decyzja z tym wypożyczeniem

Ciekawe jak to teraz będzie poukładane.Dalej 3-5-2,czy może jakaś zmiana taktyki,Rooney pewnie zostanie cofnięty do pomocy

Dla Manchesteru to rewelacyjny transfer a Real dal z tym dupy na maxa hah. Niech dalej licza na Benzeme : ) moze mi tylko ktos wytlumaczyc co odpier... Monaco? Co im da te skromne dla nich 6 mln za wypozyczenie Falcao?! Wlasnie stracili swoja najwieksza bron. A musza walczyc o mistrza Francji i graja w Lidze Mistrzow. Co ze niby Berbatov to pociagnie? :D porazka...

podobno jest to wypozyczenie zeby ominac jedynie fair-play w hajsie, za rok transfer na 4 lata - info od Jorge Mendesa - agenta Falcao. kozacko!

No chyba ze tak : ) transfer Falcao do United to dla mnie totalny szok heh. Jak juz zaczna grac Shaw, Rojo, Blind, Herrera, Carrick, Falcao do tego Di Maria, Rooney to jestem pewny w 100 % ze Manu zacznie wygrywac : ) poki co za duze luki w obronie no i w ofensywie nie najlepiej.

Chicharito oficjalnie w Realu...

v6ndba.png

Ciekawe jak to teraz będzie poukładane.Dalej 3-5-2,czy może jakaś zmiana taktyki,Rooney pewnie zostanie cofnięty do pomocy

.

.

.

Van Gaal's 3-5-2 strategy.

Played:3

Signings:5

oczywiście to już nieaktualne xD

Ciężko mi ogarnąć czemu Floren nie wyciągnął Cleverleya jak odszedł Xabi ...

Razem z Falcao do United ma szanse trafić Joóo Moutinho . Jeszcze kilka dni temu pomyślałbym, że to kolejna głupia plotka o MU ale po Falcao i Chicharito stwierdzam, że to już nie sakiewka a garnek złota rozwiązał się .

De Jong będzie w defensywie z kijem stał i nie potrzeba nikogo więcej:-)

zawsze lubilem Portugalczyka. kurwa jakie przemeblowanie, ile transferow w fifie bede musial wyrzezbic, haha. az chyba od nowa sezon sobie jebne poki 15 nie wyjdzie. :)

z jego agresja to on sie odnajdzie na tablicach z rekordami czerwonych pewnie... gosciu jest mega nieobliczalny co oczywiscie nie oznacza, ze nie umie grac w pilke. ma to cos z pewnoscia i jako DMF jest kozakiem, ale kurwa boje sie troche o niego. nieodpowiedzialnie czasem gra i tyle.

United calkowicie inne, czemu Moyes tak nie zaatakowal transferowego rynku - tego nie wiem. LvG dziala i to grubo.

Pewnie dlatego, że przejął drużynę mistrza Anglii, więc nikomu nie przyszło do głowy, że będzie taka katastrofa na koniec sezonu. Początek sezonu w wykonaniu LvG też jest tragiczny, a nie grali nawet z żadną klasową ekipą. Myślę, że mimo takich zakupów wyniki nie przyjdą od razu. Pewnie poczekamy kilka kolejek aż zaskoczą i zaczną ładnie grać, ale na mistrzostwo i tak nie licze w tym sezonie.

top4 i jestem zadowolony. Mourinho rowniez jest w trakcie budowania zespolu lecz on mial osobistosci ktore cos tam rwaly punkty. w United tego zabraklo + miliony kontuzji ktore trapia do teraz.

CFC faworytem, ale nie spieszylbym sie z wyrokami na ten moment.

Moyes wlasnie tutaj popelnil blad, wzial za pewniak, ze ma ulozona druzyne, a kiedy odszedl Fergie wszystko sie zjebalo. gosciu nie umial wdrozyc nic swojego do teamu ktory po prostu bez Alexa przestal grac. tragiczny sezon, ten zaczyna sie rowniez bardzo zle - niestety. jeszcze WHU przescignie United i nie bede mogl sie z Yazza podsmiechiwac. eh!

<3

No proste że ich nie skreślam, ale jednak w tym sezonie też obstawiam 3-4 miejsce. Mistrz moim zdaniem Chelsea albo MC. Oby zawodnicy kupieni w tym okienku zaskoczyli jak najszybciej. Nawet kurwa nie chce sobie wyobrażać, że MU może zajać 5 miejsce i za rok znowu bez LM.

wezcie tez to pod uwage ze nie grali w obronie ani Shaw ani Rojo, nie grał Carrick... jak juz wszyscy beda gotowi do gry to bedzie dobrze : )

Wg wielu zrodel , falcao ma zarabiac 346 tysiecy funtów tygodniowo w United, to tak jakbyscie co tydzien na konto dostawali jakies

1 mln 500 tysiecy złotych :-)

Rekordowa gaza w BPL jesli bylaby to prawda

Pierwszy rok mam twittera i już wiem, że wyloguje się na następne okienko - tyle bzdur co się naczytałem przez ostatni miesiąc nie widziałem przez całe swoje życie xD

Bwdh2DXIIAA_Ua6.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=xCmk96_Pfpg

Dla fanów United i Falcao fajna kompilacja co potrafi/potrafił robić Kolumbijczyk.

Back