Piłka nożna

livesports zamulil i jest 0:1 caly czas. :p

kurwa kolejny temat mi zamulil, podswietlenie caly czas mi robi, na cohones przed chwila mialem taki HP, teraz mam pilke nozna.

Niech Carlo nie waży się posadzić Isco w najbliższych meczach, znów łapie oddech. I podczas kontuzji Khediry dużo szans powinien dostawać Casemiro, podoba mi się jego błysk, genialna asysta przy bramce Moraty.

Zapomniałeś dodać o dwóch asystach Jese. Ten gość jest wybitny i powinien na stałe zająć miejsce Benzemy.

oby z Ronaldo nic poważnego

9 hiszpanów dzisiaj grało w Realu, dawno tego nie było

bez spustów nad wygraną z BVB - przypomne Ci tylko, że ze swoich podstawowych 4 obronców Borussia dostępnych ma... ZERO. Dzien dobry.

hahahahahaha, co sie stalo w ogole, szity jaki rozjazd, to jest wlasnie taktyka na granie 1:0 Roberto z karnego, proooosze bardzo. ofens maja okrutny city. :)

sorry za double, ale przykro po prostu patrzec na ta druzyne, nie dalo sie ogladac tego meczu szczerze mowiac, czulem remis baaaardzo, bo United zaczelo sie opierdalac i marnowac setki. strasznie smutny ten sezon, naprawde.

Cleverleya to bym wyjebal na zbity pysk juz dawno, Giggs z calym szacunkiem powinien dac sobie juz spokoj, a transfery to KURWA do srodka Panowie, DO SRODKA! od jebanych LAT juz sie o tym mowi i nie przyszedl ZADEN rozgrywajacy! ile mozna!

rooney w tym meczu jak na huśtawce.

pierwsza połowa super, ale o końcówce drugiej połowy chciałby pewnie zapomnieć...

450_10366.jpg

Manchester mnie wkurwia w tym sezonie ,krają w kratke zawsze zjebią mi kupon,zaś Real podchodzi mi w tym sezonie fajnie grają :-)

Boże następny który myśli, że ZP jest za Trofea. Trofea kolego zdobywa się z drużyną ! a ZP jest nagrodą indywidualna i jest ona dla najlepszego piłkarza w danym roku.

Mi tego nie tłumacz bo nie ja głosuje, a różnie ludzie patrzą na ZP :)

Ja osobiście wolałbym, żeby Ronaldo wygrał a nie Ribery ale wydaje mi się, że większość wybierze Franka bo wygrał więcej ;p

Natomiast nagrody indywidualne zgarnął Messi w 1 połowie roku, a teraz kontuzja go wykreśliła z gry i Ronaldo nastrzelał więcej w 2 połowie roku. Patrząc obiektywnie każdy z tej trójki zasłużył i jak dla mnie jedyną sensacją byłoby, gdyby dostał ktoś inny niż oni.

No niestety w zapisie ZP ma to co przetoczyłem, ale wiadomo jak ZP jest przyznawana, nie zawsze dostaję ją ktoś kto na nią zasłużył...smutne

Nagroda jest za cały rok kalendarzowy ,a nie za pół nikogo wina że Messi ma kontuzję i gdybanie co by było gdyby też jest bezsensu. Fakty są takie, że Ronaldo jest przed nimi jako kandydat wg kryteriów, a jak będzie to się w styczniu przekonamy.

Jak dotąd to wszyscy narzekają na 2010 rok bo Messi nie wygrał mistrzostw, ale miał najlepsze statystyki indywidualnie w klubie. Która ZP według was jest nie zasłużona ?

Nie słuszna jest tak jak dobrzę pamiętam z 2011 roku, gdzie Cr7 miał więcej goli od Messiego, a ZP dostał Messi...

Back