Piłka nożna

dziś są również derby londynu, w których west ham utrze nosa chelsea i zabierze jej punkty!!!!

w ogóle trzy najbliższe spotkania młotów to derbowe mecze i jeżeli nie będzie w nich chociaż 5 punktów, to powinna nastąpić roszada na stołku managera...

zdobycz 6-7 punktowa w tych spotkaniach powinna być realna...

1479473_688506691168253_1255455281_n.jpg

if2f59xJhDtD2.gif

;O czemu Mirallas jeszcze gra?

wiem, wiem... Neymar mial gorzej. :)

Za taki wjazd nie dostał czerwa? Bez przesady, wiem,że twarda gra, ale to było za ostre.

Wygląda na to,że był świetny mecz, szkoda,że nie miałem jak obejrzeć.
45 tysięcy masek z twarzą Cristiano

Apel peóii Realu Madryt do całego madridismo, by wesprzeć Cristiano w następną środę na Bernabóu, zakończył się wielkim sukcesem. Wczoraj peóie Barajas i La Clósica wyszły z nową inicjatywą, która pójdzie w świat. Chodzi o przyniesienie 45 tysięcy masek z twarzą Cristiano po to, by w meczu przeciwko Galatasaray kibice ubrali je przed spotkaniem, niosąc jednocześnie przesłanie: • Wszyscy jesteśmy Cristiano • .

Wczoraj popołudniu członkowie peóii Barajas i La Clósica spotkali się z przedstawicielami innych peóii, i wszyscy zgodzili się na tę propozycję. Ponadto, zostanie stworzony duży transparent, który ma pokryć całą trybunę Fonde Norte, wzywający do przyznania Złotej Piłki Cristiano.

Klub został już poinformowany i zgadza się z tą inicjatywą. W dodatku, w piątek w Asie ukazał się apel do kibiców, by na mecz przyszli z transparentami i kartonami, wspierającymi Portugalczyka. To będzie hołd publiczności dla Cristiano, który odbije się szerokim echem na całym świecie.

Ależ zajebiste derby liverpoolu, chyba najlepszy mecz jaki widziałem w tym sezonie, normalnie rollercoaster pełen emocji i gry na 100% przez ponad 90 minut. Mignolet to jest kot jakich mało, żeby Belgia miał dwóch takich bramkarzy to szok. Ale dziwny ze mnie kibic, lubię obie drużyny i remis uważam za sprawiedliwy xD

Allen powinien pieszo wracać na Anfield.

A ja nie. Mirallas powinien zostac zdyskwalifiowany do konca sezonu za faul na Suarezie. Przyzwolenie na taka gre prowadzi do nikad. Szkoda, ze Suarez nie nazywa sie Young to by byla czerwien i karny, pomimo, ze faul moal miejsce na srodku boiska. Mecz swietny, najlepszy w tym sezonie.

lubię oglądać obie drużyny z liverpoolu, mimo, że to politycznie niepoprawne...

fajnie gdyby jedna z tych ekip została mistrzem, bo to miasto trochę za długo czaka na tytuł...

z tym Youngiem to sobie moze juz odpusc, po takim faulu raczej nie musialby teatrzykowac, po chuj takie szpile wbijac? koles odpierdala maniane i gani go juz wlasny trener, enough is enough. blad sedziego, Ashley nie jest tu niczemu winny, lol.

wynik dobry dla tabeli, United w gazetach w wielkim kryzysie, najgorszej sytuacji, blablabla, a tu zaraz kolo lidera bedziemy... czyli sytuacja jak co sezon. :)

ja spiecia nie tworze, przy kazdym meczu lpoolu moglbym pisac glupoty typu czy Suarez tym razem na Sturridge'a moze powie negro czy tez upierdoli jakiegos kuzyna Ivanovicia z trybun. roztrzasac mozna popierdolone rzeczy z EPL bardzo dlugo i w kazdej druzynie, nie ma sensu takie cos wiec jak sytuacja nie dotyczy w zadnym wypadku Younga czy United to po co sie dopierdalac? kibicuj swoim anfieldkom i odpusc sobie diably. boli ten remis i trzeba sobie pogadac glupoty... :)

dlaczego? on zawsze siedzi na najwiekszych, czasem jest Borek (najlepszy z calego ich skladu), ale dawno go nie slyszalem. tekst o tempomacie Bastianie od Hajty to kurwa milionowy raz slysze, moj Boze. :)

Jusko byl dzisiaj na Herthcie z Leverkusen. za Borkiem mozna tesknic przy takim komentarzu pana Tomka.

Jakiś kurwa fenomen, miałem premium przez kilka miesięcy na weebie, przy każdym meczu Realu tylko limit. Dzisiaj skończyło mi się premium i co? Tylko premium. No bez jaj...

Może niedługo strzelą bramkę w tym meczu, póki co się rozkręcają, nawet ciekawe akcje.

Gyyyyyyyyyyyyyyyycccccccce!!!

pograzenie bylych kolegow? :)

Vela lekkie odrodzenie... :)

co oni marnuja, przeciez to jest kurwa paranoja, juz ktoras z kolei setka.

1477653_10152403989264745_1501203046_n.jpg

wynik fatalny, styl jeszcze gorszy...

brak wygranej w następnym meczu przeciw fulham powinien naprawdę dać do myślenia włodarzom klubu, czy allardyce to właściwy człowiek na właściwym miejscu...

Back